STSL 10/11 H:23 | İstanbul BB 3-1 Galatasaray | 26 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:23 | İstanbul BB - Galatasaray | 26 Şubat | 16.00

Aynen öyle. Ve bu Hagi´nin Galatasaray´in TD´si olamayacagini kanitliyor zaten. Ben böyle konusan yani gercekle hicbir alakasi olmayan aciklamalar yapan bir adamin basimizda kalmasini istemiyorum. Tercihleri rezalet zaten. Hagi yüzünden kaybettigimiz 5 mac sayarim. Sadece Hagi´nin berbat ötesi tercihleri yüzünden kaybettigimiz maclar. Trabzonspor maci dahil. Hagi Istifaaaaa

Hagi mutlaka sezon sonu gitmelidir. Türkiye kupasini kazansak bile gitmelidir. Ama zaten Antep macinda %80 eleniriz gibi geliyor bana.

Misi kovulur,Musa kiralık gönderilir,Yekta kulübede oturur ama Sarp oynar bu nasıl bir anlayıştır aklım almıyor.Demek ki biz futboldan gram anlamıyoruz beyler dağılın..

Ben Tugay'ın da yardımcı olarak hiçbir etkisinin olduğunu düşünmüyorum, inanmak istemiyorum onun da Sarp'ın oynamasını savunacağına, kesin aklının dikine gidip dinlemiyordur yardımcısını hiç Hagi.

Geçen hafta Sarp'ın yuhlandığının da farkında değiller hala demek ki.

Bu maçı kazanabiliriz de. Hagi'nin elinde kadro mu var demeyin. Yekta ve Sabri'nin orta sahadaki verimi dağlar kadar. Futbolculuğuna her zaman saygımız büyük, ama bile bile işini zora sokuyor. Biz istemez miyiz iyi olmasını, başarılı olmasını.

6952.jpg

Merak etmeyin o var...

Hagi gibi süper bir orta saha oyuncusunun Sabri Sarp orta sahasindan ne bekledigini bir anlayabilsem. Hava atmasini biliyor ama.

"Benim beklentilerim herzaman cok büyük"

Pffff

Hagi Istifaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Size iyi haberim var beyler İBB'nin defansında Can Arat oynuyor

bu mustafaya dalacam bir gün

Lanet olsun Hagi'ye de Yönetime de. Bizi kimlere muhtaç ettiler, kimleri izlettiriyorlar. Çok yazık. Hagi'nin sadece efsane futbolculuğu kaldı bende. Teknik Direktörlüğü bir o kadar berbat. Yapamıyorsun anlamıyorsun bu işten Hagi. Defolmayı denemelisin.

kaptanlık pazubandınıda SARP taksın, kaptanlık sarp gibi büyük futbolcuların hakkıdır...

yazıklar olsun sana hagi...

Yaa Mustafa Sarp oynamasın yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!

Türkiyedeki en yeteneksiz , en kötü orta saha'ya sahibiz.Yönetim ne kadar övünse azdır.

mac bitsinde oyle sinirlenin reisler daha erken

Kadro alabilirmiyim arkadaşlar özelden :)

Geri
Üst Alt