STSL 10/11 H:24 | Galatasaray 0-0 K.Karabükspor | 5 Mart | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:24 | Galatasaray 0-0 K.Karabükspor | 5 Mart | Maç Sonucu

Haklısın orta açamayan bir topçu, pas hataları ustası mükemmel bir oyuncuydu bugün :)

hakan balta bugün kötümü oynadı:) yektaya ve pinoya attıgı ara pasları skoru degistircek cinstendi sen hangi macı izledin. özet felanmı izliyosun:)

özellikle bu yıl hep rakipler lehine hakem hataları oluyor.her takım lobisini kullanıp hakemleri etki altına alırken;

gs camiası a.polat liseli değil diye tüm kurumlardaki etkisini askıya almış durumda...

birakin lobi kullanmasini adamlar bile bile mac katlediyorlar.

yani kücük takimlara karsi bile GSin yenilmesini sagliyorlar.

sanki direktif almislar!

hani derbi maci dersiniz adamlar lobileri güclü dersiniz mac hatalari olur dersiniz.

ama resmen ölmüsüz hala bize karsi caliyorlar bu isin icinde bireseyler var!

sanki birileri tam dibe vurmamizi istiyor.

Baros'u besleyemiyoruz açık ve net!

Bugün iyi olmasada Baros çok iyi oyuncudur,biz onu kaç kere net pozisyona sokuyoruz ki..

Bunu bir oturup düşünmemiz gerek..

yeterince beslendi baros

bütün maç zaten rakip yarı sahada oynandı

baros çok etkisizdi bugün

ama beni asıl rahatsız eden, ruhsuz oynaması

çünkü onun dışında herkes canını dişine takıyor

Hagi : Takima en son gelen benim unutmayin

Daha 2 sene bile olmadi, Türkiye'nin en iyi top oynayan takimiydik. Her mac heyecan, umut olurdu. Ben her mac öncesi normal seviyemizi göstersek, yeneriz diye düsünürdüm ozamanlar. Artik ne haldeyiz, taraftarin, futbolcunun, antrenörün pskolojisi yerle bir olmus durumda.

HAGI: Malesef evet zor bir durum yaşıyoruz sahaya cıkarken takım istekli fakat son 30m de bişey yapamıyoruz kaleye ilerlerken cok başarılı değiliz. Onun dışında tabiki son basın toplantısında da söyledim eger galatasarayın benimle ilgili bir düşüncesi varsa eger bundan sonra devam etmeyeceksek gelsinler oturup konusalım. Benim için en önemlisi galatasaray. Bu tepkilerden üzüldüğünü belirtiyor ve ekliyor ben galatasaraya son olarak katıldım işlerin iyi gittigi bir durumda gelmedim. Takımı alıpta birşeyler yapmak istiyorum yani bu amaçla bu hedefle geldim ancak gelişimden itibaren alınan sonucların sorumlulugu bende ancak başarısızlıkta tüm suc benim degil. İmza attıgım vakit cok iyi niyetlerle takımın basına gelmiştim ama tabiki artık beni istemeyen varsa gelip karşıma söylesin onu hep birlikte değerlendirelim unutmayalımki galatasaraya son gelen benim kimse bunu unutmasın. "Başaramadım" evet doğru ama sadece son 3-4 aydan sorumlu görüyorum kendimi ama tabi bu konuda da bir çözüm bulunması gerekiyor.

Herşeyi noktası virgülüne yazmaya çalıştım arkadaşlar hatam varsa affola.

Rijkaard'ın istediği adamlar alınıp, kadro kurulsaydı, şuan 1 mağlubiyet 2 beraberlik fln ile, şampiyonluğa gidiyorduk. Başımızda ki Galatasaray düşmanları bunu istemedi.

Katılıyorum , O Haldun Ustunelin kurduğu Keitalı,Santoslu kadroyu 1 sene daha koruyabilseydik ustune 2 tane iyi ön libero alsaydık Rijkardla bu ligi götururduk ama biz ne yaptık Haldun Ustuneli yolladık, Sezgini getirdik , Sezgin Rijkardın verdiği 50 mi 100 mu kişilik futbolcu listesinden hiç birini transfer etmedi ve kendi kafasına göre transferler yaptı , durumda ortada .

hakan balta bugün kötümü oynadı:) yektaya ve pinoya attıgı ara pasları skoru degistircek cinstendi sen hangi macı izledin. özet felanmı izliyosun:)

45 dk boyunca 6 da 0 pas yapan bi oyuncuyu nasıl beğendin anlayamadım.. harbiden özet mi izliyosunuz

özellikle bu yıl hep rakipler lehine hakem hataları oluyor.her takım lobisini kullanıp hakemleri etki altına alırken;

gs camiası a.polat liseli değil diye tüm kurumlardaki etkisini askıya almış durumda...

hakemler bu sezonu çok etkiledi

takım iyi değildi belki ama, rakipten kötü oynadığımız bir maç hatırlamıyorum

herhalde son zamanlarda oynadıgmız en düzgün maçtı.bariz şanssızdık.cana yekta culio orta sahasını hagi çok geç oynatmaya başladı.neill yerinin defans oldugunu gösterdi

fakat işte teknik direktör dediğin stancunun solda çırpındıgını ama yetemediğini.barosun istekli hırslı oldugunu fakat bu maçta formsuz oldugunu oyun içinde görecek.cıkarıcaksın barosu.stancuyu ileri pinoyu sola alıcaksın

kazım denilen adamın galatasarayda yeri olamaz.aydından ne artısı var.boş boş geziyor her maç

sonuçta yenilseydikte birşey degişmezdi.artık çok geç bazı şeyler için

birakin lobi kullanmasini adamlar bile bile mac katlediyorlar.

yani kücük takimlara karsi bile GSin yenilmesini sagliyorlar.

sanki direktif almislar!

hani derbi maci dersiniz adamlar lobileri güclü dersiniz mac hatalari olur dersiniz.

ama resmen ölmüsüz hala bize karsi caliyorlar bu isin icinde bireseyler var!

sanki birileri tam dibe vurmamizi istiyor.

tamam bizim futbolcular beceriksizlik yapıyor ama bu hakemlerde macın icine ediyor. karabükteki macta 1. dakkada olmayan penaltıyı penaltı yaptılar. bugün olna penaltıyı yok ettiler. barosun penaltısını söylemiyorum bile.

.....

yeterince beslendi baros

bütün maç zaten rakip yarı sahada oynandı

baros çok etkisizdi bugün

ama beni asıl rahatsız eden, ruhsuz oynaması

çünkü onun dışında herkes canını dişine takıyor

ruhsuz oynamasi mi !! ya yuru git arkadasim hadi ruhsuz gormemissin sen

Giydirsen o formayi bizden birine;

Omzumuz ciksa örnegin...

Dizlerimiz kan icinde kalsa.

Formanin sarisina bulaşsa kan kirmizisi...

Terden sirilsiklam olsak ya da...

...Kazanamasak ama onurumuzla savaşsak yine de...

Ruya işte... ne diyorduk: İS Ti FA !

Güçlü bir yönetim gelsin, güçlü bir takım kursunlar.

kötü oynuyoruz diye hakemlere ses çıkaramıyoruz ama bu kadarı da fazla arkadaş yeter ulan yeter

ruhsuz oynamasi mi !! ya yuru git arkadasim hadi ruhsuz gormemissin sen

yürüyüp gitmiyorum arkadaşım

hiç mücadele ettiğini görmedim bugün barosun

culio, yekta ve hatta hakan baltanın verdiği mücadelenin yanında hiçbir şey yapmadı

gerçi bir penaltı yaptırdı ama onu da hakem vermedi

Geri
Üst Alt