Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yürüyüp gitmiyorum arkadaşım
hiç mücadele ettiğini görmedim bugün barosun
culio, yekta ve hatta hakan baltanın verdiği mücadelenin yanında hiçbir şey yapmadı
gerçi bir penaltı yaptırdı ama onu da hakem vermedi
45 dk boyunca 6 da 0 pas yapan bi oyuncuyu nasıl beğendin anlayamadım.. harbiden özet mi izliyosunuz
6 da 0 derkenyektaya ve pinoya attıgı pasları gördünmü? ben hakan baltayı en cok elestiren biriyim ama ben at gözlügüyle bakmam hic birseye. yine cagların oynamasını istiyorum o baska. ama bu macta hakan balta macın en iyi oyuncuları arasındaydı. takılmıssın 6 da 0 a sanki bütün topcular hatasız pas atıyolar
![]()
ne baltasi arkadasim ne ruhu![]()
bu maça hakem %100 etki etmiştir.takım kötü diye sesimizi çıkarmıyoruz.İlk yarı oynanan maçta karabükspora haybeye penaltı çaldılar maçın başında,buakşamda ilk dakikada yüzdeyüz penaltımız verilmedi.
6 da 0 derkenyektaya ve pinoya attıgı pasları gördünmü? ben hakan baltayı en cok elestiren biriyim ama ben at gözlügüyle bakmam hic birseye. yine cagların oynamasını istiyorum o baska. ama bu macta hakan balta macın en iyi oyuncuları arasındaydı. takılmıssın 6 da 0 a sanki bütün topcular hatasız pas atıyolar
![]()
takım kötü değildi ki
hakeme hiç tepki göstermiyoruz
yürüyüp gitmiyorum arkadaşım
hiç mücadele ettiğini görmedim bugün barosun
culio, yekta ve hatta hakan baltanın verdiği mücadelenin yanında hiçbir şey yapmadı
gerçi bir penaltı yaptırdı ama onu da hakem vermedi
siz maçı gerçekten izlediniz mi
takım kötü değildi ki
hakeme hiç tepki göstermiyoruz
siz maçı gerçekten izlediniz mi
26 Yasindayim..! Ben Beni bildim bileli Galatasaray Taraftariyim..! Hic Bu Zamana Kadar Kümeye düsme endisesi yasamadim, yasayacagimida hiiiiiiic düsünmedim yanilmisim....!!
Resmen 2. Lige düsmekten KOR-KU-YO-RUM...!!! Bilmiyorum ayni hisleri yasayan varmi...