STSL 10/11 H:24 | Galatasaray 0-0 K.Karabükspor | 5 Mart | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:24 | Galatasaray 0-0 K.Karabükspor | 5 Mart | Maç Sonucu

18 Puan kaybedecek potansiyelde oldugumuz 6 tane oyun oynanacak puan kaybettirebilecek oyun maç var :(

yürüyüp gitmiyorum arkadaşım

hiç mücadele ettiğini görmedim bugün barosun

culio, yekta ve hatta hakan baltanın verdiği mücadelenin yanında hiçbir şey yapmadı

gerçi bir penaltı yaptırdı ama onu da hakem vermedi

ne baltasi arkadasim ne ruhu:)

45 dk boyunca 6 da 0 pas yapan bi oyuncuyu nasıl beğendin anlayamadım.. harbiden özet mi izliyosunuz

6 da 0 derken:) yektaya ve pinoya attıgı pasları gördünmü? ben hakan baltayı en cok elestiren biriyim ama ben at gözlügüyle bakmam hic birseye. yine cagların oynamasını istiyorum o baska. ama bu macta hakan balta macın en iyi oyuncuları arasındaydı. takılmıssın 6 da 0 a sanki bütün topcular hatasız pas atıyolar:)

Hagi; Basaramadim

6 da 0 derken:) yektaya ve pinoya attıgı pasları gördünmü? ben hakan baltayı en cok elestiren biriyim ama ben at gözlügüyle bakmam hic birseye. yine cagların oynamasını istiyorum o baska. ama bu macta hakan balta macın en iyi oyuncuları arasındaydı. takılmıssın 6 da 0 a sanki bütün topcular hatasız pas atıyolar:)

6 da 0 diyor sen hatasiz kul olmaz diyorsun:)

bu maça hakem %100 etki etmiştir.takım kötü diye sesimizi çıkarmıyoruz.İlk yarı oynanan maçta karabükspora haybeye penaltı çaldılar maçın başında,buakşamda ilk dakikada yüzdeyüz penaltımız verilmedi.

....

bu maça hakem %100 etki etmiştir.takım kötü diye sesimizi çıkarmıyoruz.İlk yarı oynanan maçta karabükspora haybeye penaltı çaldılar maçın başında,buakşamda ilk dakikada yüzdeyüz penaltımız verilmedi.

takım kötü değildi ki

hakeme hiç tepki göstermiyoruz

tövbe de arkadaşım çarpılacaksın ya,bu nasıl bi değerlendirmedim anlayamadım gerçekten..mustafa sarp,ayhan hakkında ki düşüncelerini de ciddi bir şekilde merak etmeye başladım

yürüyüp gitmiyorum arkadaşım

hiç mücadele ettiğini görmedim bugün barosun

culio, yekta ve hatta hakan baltanın verdiği mücadelenin yanında hiçbir şey yapmadı

gerçi bir penaltı yaptırdı ama onu da hakem vermedi

Baros'tan ne yapmasini bekliyorsun sen

defanstan gelip topu forvete kadar tasiyip kiciyla golmu atsin

futbolcularin actiklari ortaya 3 metre yukselip kafami vursun

3 metre gerisine atilan ara pasina ayagini 5 metre uzatip topu mu kapsin forvet oyuncusundan bahsediyorsun aslanim adama ne kadar top gelirse o kadar iyi oynar ama normal hakan baltanin verdigi mucadele demissin birakta versin be hakan balta bir okadar senin gozunde verdigi performans seni buyulediyse bilemem ama benim icin isterse ucarak gol atsin yinede baros un onune gecemez, culio yekta performansi demissin birakta versinler vermezlerse ayip

Baros tan ne bekledigini bilmek lazim tabi, yukarida siraladgim seyleri yapmasini beklersen evet mucadele yoktu aslan

1-2 oyuncu disinda ruhsuz felan yok takimda, mücadele var, yetenek yok, özgüven yok, T.D. yok dolaysiyla B plani yok.

hakan balta bugün iyiydi

ben sol bekte oynamasına yine karşıyım ama at gözlüğüyle maç izlememek lazım

26 Yasindayim..! Ben Beni bildim bileli Galatasaray Taraftariyim..! Hic Bu Zamana Kadar Kümeye düsme endisesi yasamadim, yasayacagimida hiiiiiiic düsünmedim yanilmisim....!!

Resmen 2. Lige düsmekten KOR-KU-YO-RUM...!!! Bilmiyorum ayni hisleri yasayan varmi...

takım kötü değildi ki

hakeme hiç tepki göstermiyoruz

Takım bitik durumda,o tepkiyi önce futbolcular verecek, omuzomuza gidip hakeme itiraz ederek. Futbolcular birbirlerini sevmiyorsa o takımdan hiç bir şey beklemeyin.

Affedersnz ama başlarım takımına yönetimine sıkıldım artık.. Küme düşcek ingiliz takımları full tribün maç oynarken biz 5bn kişiyiz.. Başlarım taraftarına da! Bu arada kazımın kulaklığının markası ne? :)

26 Yasindayim..! Ben Beni bildim bileli Galatasaray Taraftariyim..! Hic Bu Zamana Kadar Kümeye düsme endisesi yasamadim, yasayacagimida hiiiiiiic düsünmedim yanilmisim....!!

Resmen 2. Lige düsmekten KOR-KU-YO-RUM...!!! Bilmiyorum ayni hisleri yasayan varmi...

Düsmeyiz korkma.

Geri
Üst Alt