STSL 10/11 H:24 | Galatasaray 0-0 K.Karabükspor | 5 Mart | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:24 | Galatasaray 0-0 K.Karabükspor | 5 Mart | Maç Sonucu

6 da 0 diyor sen hatasiz kul olmaz diyorsun:)

bu macta sence hakan balta kötümüydü. bende begenmiyorum en sövdügüm adamlardan biridir. ama bugün iyi işler yaptı hakkını veririm. o takılmıs 6da 0 a ondan öyle dedim:)

12990.png
[/

keşke dönsen be Haldun reyiz :(

Affedersnz ama başlarım takımına yönetimine sıkıldım artık.. Küme düşcek ingiliz takımları full tribün maç oynarken biz 5bn kişiyiz.. Başlarım taraftarına da! Bu arada kazımın kulaklığının markası ne? :)

bu bilet fiyatları sen biliyomusun

bu maça hakem %100 etki etmiştir.takım kötü diye sesimizi çıkarmıyoruz.İlk yarı oynanan maçta karabükspora haybeye penaltı çaldılar maçın başında,buakşamda ilk dakikada yüzdeyüz penaltımız verilmedi.

hakem ile hic bir alakasi yok...yensek bile ne degisecekti ?!...en azindan böyle yönetim ve hagi yipraniyor...insallah yakinda hepsi basip giderler

aykut, ufuk, kewell, neill, arda, baros, pino, yekta haric btün oyuncular ile yollar ayrilmali

1-2 oyuncu disinda ruhsuz felan yok takimda, mücadele var, yetenek yok, özgüven yok, T.D. yok dolaysiyla B plani yok.

ruhsuzlar ordusu:

hakan balta

neillkazım

aydın

baroş

pino

gökhan zan

Baros'tan ne yapmasini bekliyorsun sen

defanstan gelip topu forvete kadar tasiyip kiciyla golmu atsin

futbolcularin actiklari ortaya 3 metre yukselip kafami vursun

3 metre gerisine atilan ara pasina ayagini 5 metre uzatip topu mu kapsin forvet oyuncusundan bahsediyorsun aslanim adama ne kadar top gelirse o kadar iyi oynar ama normal hakan baltanin verdigi mucadele demissin birakta versin be hakan balta bir okadar senin gozunde verdigi performans seni buyulediyse bilemem ama benim icin isterse ucarak gol atsin yinede baros un onune gecemez, culio yekta performansi demissin birakta versinler vermezlerse ayip

Baros tan ne bekledigini bilmek lazim tabi, yukarida siraladgim seyleri yapmasini beklersen evet mucadele yoktu aslan

tartışmayı barosun yetenekleri üzerine çekmeye çalışmayın

bu maçtaki oyununu tartışıyoruz

defanstan top alıp götürmesine gerek yok

bütün maç zaten rakip ceza alanı önünde oynandı

26 Yasindayim..! Ben Beni bildim bileli Galatasaray Taraftariyim..! Hic Bu Zamana Kadar Kümeye düsme endisesi yasamadim, yasayacagimida hiiiiiiic düsünmedim yanilmisim....!!

Resmen 2. Lige düsmekten KOR-KU-YO-RUM...!!! Bilmiyorum ayni hisleri yasayan varmi...

Matematigin iyi degil sanirim.

26 Yasindayim..! Ben Beni bildim bileli Galatasaray Taraftariyim..! Hic Bu Zamana Kadar Kümeye düsme endisesi yasamadim, yasayacagimida hiiiiiiic düsünmedim yanilmisim....!!

Resmen 2. Lige düsmekten KOR-KU-YO-RUM...!!! Bilmiyorum ayni hisleri yasayan varmi...

Biz düşersek lig gelirinin %30unu kaybeder :) Sence o riske değermi? ^^

Takım bitik durumda,o tepkiyi önce futbolcular verecek, omuzomuza gidip hakeme itiraz ederek. Futbolcular birbirlerini sevmiyorsa o takımdan hiç bir şey beklemeyin.

taraftar destek vermezse oyuncular hakeme itiraz edemez

Baros'tan ne yapmasini bekliyorsun sen

defanstan gelip topu forvete kadar tasiyip kiciyla golmu atsin

futbolcularin actiklari ortaya 3 metre yukselip kafami vursun

3 metre gerisine atilan ara pasina ayagini 5 metre uzatip topu mu kapsin forvet oyuncusundan bahsediyorsun aslanim adama ne kadar top gelirse o kadar iyi oynar ama normal hakan baltanin verdigi mucadele demissin birakta versin be hakan balta bir okadar senin gozunde verdigi performans seni buyulediyse bilemem ama benim icin isterse ucarak gol atsin yinede baros un onune gecemez, culio yekta performansi demissin birakta versinler vermezlerse ayip

Baros tan ne bekledigini bilmek lazim tabi, yukarida siraladgim seyleri yapmasini beklersen evet mucadele yoktu aslan

gol atmasini!

zaten mücadele etti.

ama önemli degil gol atmasi lazim mücadele degil.

simdi ister kizin ister kizmayin bence baros hic birzaman

GSin forvet olmamistir.

tamam ilk geldigi sezon 20 gol filan atti hatrik yapa yapa.

ama hangi önemli maclarda gol atti?

konya 5:2lik macta penaltiyi kacirdi sezon bitmis gibi olduk.

orda penaltiyi atas neler olur sonra gecen hafta antep maci

bir golcü icin en müsayit pozisyonda golü atamadi.

bizde baros tabi kral gibi cünkü kalite yok ama lyon gibi takimlar böyle

oyuncularin satmanin yolunu arar!

tövbe de arkadaşım çarpılacaksın ya,bu nasıl bi değerlendirmedim anlayamadım gerçekten..mustafa sarp,ayhan hakkında ki düşüncelerini de ciddi bir şekilde merak etmeye başladım

sen beni anlayamıyon galiba. ben bu macta iyiydi dedim. diger maclarda kötünün kötüsüydü. macı izlememişsin işkembeden sallıyosun:) ayhanla sarp hakkında git sayfalarına bak neler demişim:)

halen teknik, taktik yorum yapiyorsunuz

Yonetim istifa!

Rıdvan'ın ağzı kulaklarında.

Sen korkmaya devam et.

hakem ile hic bir alakasi yok...yensek bile ne degisecekti ?!...en azindan böyle yönetim ve hagi yipraniyor...insallah yakinda hepsi basip giderler

aykut, ufuk, kewell, neill, arda, baros, pino, yekta haric btün oyuncular ile yollar ayrilmali

aykut? ufuk? :o

Geri
Üst Alt