STSL 10/11 H:25 | Ankaragücü 3-2 Galatasaray | 13 Mart | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:25 | Ankaragücü - Galatasaray | 13 Mart | 15.00

Büyük maçlarda kolay kolay içeri sokamazlar .

Bilet Fiyatlarıda açıklanmış .

Kapalı Ankaragücü - 40.00 TL

Maraton Ankaragücü - 40.00 TL

K.Arkası Ankaragücü - 30.00 TL

K.Arkası Galatasaray - 30.00 TL

Ben her türlü girerim de, yabancılar tabi giremez kolay.

Gecekondu da çok tanıdığım var ama içeri sokma olayını bilmiyorum. Bu gece öğrenip yazarım bu konuya

Ankaragücü tribünlerinden izleyecegim macı

Oturur son kez doya doya Hagi'yi izlerim

3-0 biter sestak- vittek-özgür atar. Kazım-Culio kart görür.

Ankara deplasmanları tatsız tuzsuz artık.

Baros maça damgasını vurur artık. : )

BAROS CEZALI- KADRO DIŞI -SAKAT NE VARSA onda varr......

millet yalnış anlaşılmasın ama galatasaray tekerlikli basketbol takımını çıkartsak daha iyi bari onlardaa azim-hırs ve onur varrrr.... onların ayaklarında sakatlık olsada benim gözümde kişilikleri sapa sağlam.. bizim futbolcular hem karakterleri-hem futbolculuları sakatt....

insallah yeniliriz ve hagi pilini pirtini toplayip romen bebelerinin yanina döner...bu adam ile sahsen fb macina cikmak ve yenilmek istemiyorum....nefret ediyorum kendisinden...

insallah yeniliriz ve hagi pilini pirtini toplayip romen bebelerinin yanina döner...bu adam ile sahsen fb macina cikmak ve yenilmek istemiyorum....nefret ediyorum kendisinden...

hagiden nefret eden galatasaraylı taraftar profili, tamam bende beğenmiyorum teknik adamlığınıda nefrette edilmiyor hani. bu mesajı print screan yapcam ve arşivime koycam. :)

valllah size diyeyim ankaragücü maçı 2 olasılık varr...

1- servet kornerde gelen topa vurur gol olur... yeneriz...

2- zapata: acaydım kollarımıdaaa gol yemeydimmmmmmmmmmmmm... diye sonradan pişman olacak bir hareket yaparsa yeniliriz...

ne garipp ama takımda en golcü adamlar servet liste başııı... servetten golcü zapatadan kaleci- hagi teknik adam olursaaa ortada takımda-birlikte kalmazz....

hagiden nefret eden galatasaraylı taraftar profili, tamam bende beğenmiyorum teknik adamlığınıda nefrette edilmiyor hani. bu mesajı print screan yapcam ve arşivime koycam. :)

istersen sana bu yazinin posterini yollayayim...;) hatta duvar kagitlarini yaptirayim yatak odana yapistir ;)

nefret ediyorum...olamazmi ?! ...herkes sevecek diye bir kaide yok...sadece futbolcu iken basarili oldu diye asiri sevgi de bir yere kadar...bazi arkadaslarin gözü bürünmüs toz kondurmuyorlar adama...hem basarisiz hem sacma sapan konusmalar yapan birisi...kendini idare edebilir belki ama bir futbol takimini asla...ama asil suc onu getiren vizyonsuz, capsiz, beceriksiz yönetimde...

feldkamp, skibbe, bülent k., rijkaard, hagi...FR haric diger adamlrain gs nin basina gecmesi tamamen bir yönetim kabiliyetsizligi ve sacmaliktir...(hepsini de polat getirdi)

rahat alırız

Çok rahat alırız.

Çok rahat alırız.

Hakikatten cok rahat alırız sezonun 2. Yarısında özellikle deplasmanda cok rahat almaya başladı takımımız.neyi kastettiğimi anladınız sız. Beraberlik bile iyi sonuç bizim için.bırakın yenmeyi.

Bu maçı yenersek fener maçına daha moralli çıkarız ama bu maçta bi 3-4 farklı malıbiyet alırsak , bu Baros olayının ustunede Yönetim Hagiyi gönderebilir.

Geri
Üst Alt