STSL 10/11 H:26 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | 18 Mart | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:26 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | 18 Mart | Maç Sonucu

Florya'ya arka kapıdan gırdıler harıkalar

Abdürrahim çok pis giydirdi Hagi'ye.. Haksız değil ama..

Oyuncu değişikliklerinden sonra maçı verdi resmen.. İbretlik.

Bugün o stadı dolduran taraftara gerçekten çok yazık oldu. Yani Hagi ne desem bilemiyorum. Tamam, getiren Adnan Polat hatalıdır. Ama Hagi belki herşeyi değiştirme imkanın vardı. Belki bir umut. Takımı hala bozma peşinde, neyi kanıtlamak istiyor anlamıyorum. Erken biten sezonun üstüne tuzu biberi oldu. Şimdi tek üzüldüğüm nokta, bu taraftarın verdiği bu desteğin sonunun bu şekilde olması. Üzücü..

sevgili arkadaslar,

bu sezon cekmedigimiz cile kalmadi. ardanin dedigi gibi belki birazda allah bizi deniyor.

umarim herkes bu takimi ve bu kulübü neden destekledigini hatirlar ve kendince biraz nostalji yapar.

belki hüzünleniriz ama ayni zamanda kücükde olsa bir tebessüm olusursa yüzünüzde iste odur bizi galatasaraya baglayan.

umarim hepinizin hayattaki en büyük derdi galatasaray futbol takiminin kötü durumudur.

allah baska dert vermez hepinize insallah.

bu gece ben baska bisey yazmak istemiyorum.

hepiniz saygiyla kalin.

yeni stadlarinda 10 senedir yenemedigimiz takim geldi bizi daha ilk macta 1 ay once yapilmis stadimizda yendi.

Gecen sene rezil gibi gecen bir seneden sonra bu sene kesin basari bekliyorduk. Sampiyonluga erken havlu attik. Avrupa zaten baslamadan bitti. Turkiye kupasi'da gitti derken eleimizde kalan tek tesellimiz Fener'e koymakti, O da yalan oldu.. haftaya culio ve baros'ta yok..Su an tek umudum ligde kalmak.

Stad muazzamdı bugün, yıllar sonra ilk defa bir maçtan sesim kısık döndüm eve. Çok üzüldük ama çok..

.....

ulan şimdi bir de fenerlilerin ağzını çekecez

sevgili arkadaslar,

bu sezon cekmedigimiz cile kalmadi. ardanin dedigi gibi belki birazda allah bizi deniyor.

Allah butun ahiretlik isi gucu biraktida simdi futbolla mi ilgilenmeye basladi. Arkadas sen iyisi mi kafayi yastiga vur, bi guzel 8-10 saat uyku uyu..

Şu ballı heriflere el birliğiyle 75 dk önde olduğumuz maçı hediye edip sevindiriyoruz ya, yazıklar olsun.

Hakem denen vicdan ve karakter yoksunu sen de Allah'ından bul.

Başka da sözüm yok..

hakem hagi kewell üclüsü batirdi

Ağlamak istiyorum ya ruhumuz kalmamış farelerle dolu bir gemi usulü herkes parasını almaya bakıyor, lanet olsun lanet bu takım neler gördü be tüm suçlu yönetimdir umarım düze çıkarız önümüzdeki yıllarda.

giris.jpg

Bu resim Adnan Polat'a gelsin. Umarim orda yazan seyleri iyi anlar.

sevgili arkadaslar,

umarim herkes bu takimi ve bu kulübü neden destekledigini hatirlar ve kendince biraz nostalji yapar.

belki hüzünleniriz ama ayni zamanda kücükde olsa bir tebessüm olusursa yüzünüzde iste odur bizi galatasaraya baglayan.

umarim hepinizin hayattaki en büyük derdi galatasaray futbol takiminin kötü durumudur.

allah baska dert vermez hepinize insallah.

bu gece ben baska bisey yazmak istemiyorum.

hepiniz saygiyla kalin.

bir söz vardir: Eşeğini sağlam kazığa bağla, sonra Allah'a ısmarla.

sezon erken bitmemisti...hagi geldi hep maglubiyet hep maglubiyet..bu kadarda kötü degil kadromuz...en azindan ilk 3e girmeliydi...kesinlikle sorumlu hagi dir...tamam yönetim onu getirmek ile bas sorumlu ama haginin de istedigi bütün transferler yapildi ama adamin oynattigi sistem taktik anlayisin futbol ile alakasi yok ya...koskoca gs nin taktigi ve attigi ilk gol de zaten topu ileri sisirme sayesinde atildi....yaptigi degisiklikler de tuz biber oluyor...sokaktan adam toplasan stancu yu cikarip pinoyu alir...ama hagi herseyi daha iyi bildigi iicn 6 ay oynamamis ardayi aliyor maca...!!!

bunu gören yönetim isine derhal son vermeli..ama yönetim yokki

Hamleleriyle banko mac kaybettiren tek Teknik Direktör Hagi. Dünyada esi benzeri yoktur. Bravo Hagi Bravo Adnan Polat Efendi

Erken gelen golden sonra bi an acaba fark mı atcaz diye düşünürken maçı kaybettik anasını satayım 2-0 3-0 yenilsek bu kadar koymazdı :(

Geri
Üst Alt