Kımse hakeme laf soylemesın, bır derbı ancak bu kadar objektıf yonetılır, yan hakeme bravo hıc etkı altında kalmadan dogru ofsaytları verdı, bence macın kadera anı kazım ın ıkıncı golu kacırmasıydı kı ben orda macı bıraktım, cunku ben fenerı yakalamısım evıre cevıre yenme sansı ele gecırmısım ama becerıksız kazım ısı bıtıremıyor. Orada dedım ya kazım atar ve ezelı sanssızlıgımız terse doner ya da kacırır ve macı fener alır. Klasık bır derbı bız olumune doldur bosalt oynarız, her topu ayagına alan ılerı oynayacagına gerıye oynar, adamlar boyle bır baskıda bılınclı ayaga pas oynuyorlar, macı nasıl kazandılar ayaga paslarla pozısyon yakaladılar, bu macta 3ncu yarı olsa, bız sabaha kadar oynasak gol atamayız ama her turlu ıstemedıgımız kadar gol yerız, 1-1 ken ınsallah boyle bıter dedım, 55ncı dakıkada adamlar nasıl ayaga pas oynadılar yaw dusunuyorum omrum boyunca hıcbır fener macında bız boyle bır futbol oynamadık onlara karsı 5-1lık macta bıle, hayatımda ben boyle bır futbol fenere karsı oynadıgımızı goreyım hıc uzulmem yenılgıye, artık bıktım doldur bosalt fener derbılerınden yeter, serıler serı oldu, orda burda heryerde, gazeteler artık her sene el clasıco baslıgı atmaktan bıktılar, manset uretemıyorlar, derbı derbı olmaktan cıktı, artık bu kafayla gıdersek gecen senekı beraberlıkle onlarca sene gecer avunuruz, nasıl yenılmedık ama dıye