STSL 10/11 H:26 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | 18 Mart | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:26 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | 18 Mart | Maç Sonucu

Murat Yalçındağ çıkıp şimdi ne bugün ne yarın kimse gidecek derse şaşırmam lan.

Erken gelen golden sonra bi an acaba fark mı atcaz diye düşünürken maçı kaybettik anasını satayım 2-0 3-0 yenilsek bu kadar koymazdı :(

1-1 oldugunda yenilecegimizi anladim. Klasik fener bali devreye girmisti o andan itibaren. Mesela Cana'nin sutunu o anda Selcuk cekseydi 90'a yazardi. Bizde o sans yok maalesef.

alex topu aldi gol kokusu aliyorum dedim yandaki arkadasa 3 saniye sonra gol geldi -,-

pinoyu almadigi her dakika yenilme tehlikesi artar dedim ve öylede oldu

Ben taa OFK Belgrad la 2-2 biten maçtan sonra bu sezona kayıp gözüyle bakmıştım. Ama işin daha kötüsü bizim için artık önümüzdeki 3-5 seneden de umudum yok. En büyük korkum fb bu gidişle armasının üstündeki yıldızları 4 lerken biz 3 te kalır yerimizde sayarız :(

valla taraftara helal olsun, cok iyidiler.

yazik oldu

hagi hem taraftara, hem futbolculara cok pis bir celme takti.

sIkmayin Kendinizi bukadar :(

Zincirlere Vursalar

Zamanı Durdursalar

Toprağa'da Koysalar

Bu Rezalet Bitmez.

Pino varken Kewell ı oyuna almak teknik direktörlük cehaletidir . Kewell gibi geriye gelme özelliği olmayan , Arda gibi uzun zamandır oynamamış , kondisyn eksiği olan oyncuları al , Pino gibi formda , süratli, kontra atak futbolcusunu oynatma , turşusunu kur ... aldığımız maçı verdirdin Hagi ....

valla taraftara helal olsun, cok iyidiler.

yazik oldu

hagi hem taraftara, hem futbolculara cok pis bir celme takti.

Valla suç taraftardamıydı yada fb futbolcularımı çok iyiydi bu konuda bilmiyorum ama fb li oyuncular üstünde taraftarın hiç baskı kurduğunu zannetmiyorum adamlar çok sakindi. Fb taraftarı Şükrü Saraçoğlu da derbilerde bu işi bizden daha iyi yapıyor bence bizimkiler saraçoğluna çıkınca ayakları titriyor

Hakemdi Alex'ti pek önemi yok artık yenildik bu dakikadan sonra Galatasarayımızı layıkıyla yönetebilecek, klüp başkanlığını kendi şahsi çıkarları için kullanmayacak bir başkan ve günümüz futbolunun ve daha ilerisinin mantığına sahip bir takımla biz çok daha başarılı oluruz çünkü temelimiz sağlam hiç merak etmeyin.

3 kasım 1999 milan maçı 2-1 geriden gelip 3-2

2 nisan 2001 real madrid 2-0 geriden gelip 3-2

sene 2011

ibb maçı 1-0 öndeyken 3-1 veriyoz maçı

antep kupa 2-1 den 3-2 veriyoz maçı

ankaragücü 2-1 den 3-2 veriyoruz maçı

fb maçı 1-0 dan 2-1 veriyoruz maçı

nerden nereye

Kımse hakeme laf soylemesın, bır derbı ancak bu kadar objektıf yonetılır, yan hakeme bravo hıc etkı altında kalmadan dogru ofsaytları verdı, bence macın kadera anı kazım ın ıkıncı golu kacırmasıydı kı ben orda macı bıraktım, cunku ben fenerı yakalamısım evıre cevıre yenme sansı ele gecırmısım ama becerıksız kazım ısı bıtıremıyor. Orada dedım ya kazım atar ve ezelı sanssızlıgımız terse doner ya da kacırır ve macı fener alır. Klasık bır derbı bız olumune doldur bosalt oynarız, her topu ayagına alan ılerı oynayacagına gerıye oynar, adamlar boyle bır baskıda bılınclı ayaga pas oynuyorlar, macı nasıl kazandılar ayaga paslarla pozısyon yakaladılar, bu macta 3ncu yarı olsa, bız sabaha kadar oynasak gol atamayız ama her turlu ıstemedıgımız kadar gol yerız, 1-1 ken ınsallah boyle bıter dedım, 55ncı dakıkada adamlar nasıl ayaga pas oynadılar yaw dusunuyorum omrum boyunca hıcbır fener macında bız boyle bır futbol oynamadık onlara karsı 5-1lık macta bıle, hayatımda ben boyle bır futbol fenere karsı oynadıgımızı goreyım hıc uzulmem yenılgıye, artık bıktım doldur bosalt fener derbılerınden yeter, serıler serı oldu, orda burda heryerde, gazeteler artık her sene el clasıco baslıgı atmaktan bıktılar, manset uretemıyorlar, derbı derbı olmaktan cıktı, artık bu kafayla gıdersek gecen senekı beraberlıkle onlarca sene gecer avunuruz, nasıl yenılmedık ama dıye

Valla varsın fb bu yılda şampiyonluğu son hafta kaybederse artık dalga geçmicem bu adamlarla 2-3 yıldır onlardan daha başarısız başarısız olup adamların başarısızlığıyla dalga geçiyoruz kendi işimize bakcağımıza

sakin ol...!

Gelecek sezon icin derhal hamleler bekliyorum derhal. Kaybedecek 1 günümüz bile yok. Secimdi mecimdi, TD arayip getirmeler, onun takimi taniyip transfer istemeler, transferleri gerceklestirmeler, gelecek sezonu da kaybettirebilir. Cok gec olabilir. Ne yapilacaksa hemen yapilmali.

Ben Hagi gibi , Bülent Korkmaz gibi efsaneerin takımın başına getirilmesine Karşıyım .Bırakın dünya da Hoca mı yok , Bırakın adamlar efsane olarak kalsınlar gözümüzde ... Ama yok ... Ben Galatasaray ın Kurtuluşunu Yeni bir başkanda ve tek bir teknik direktörde görüyorum , Sene Sonu B.Münihten ayrılacak olan Van Gaal ' da ... Tüm olanaklar saffedilerek , istediği kadro kurulmalı , yoksa Daum , Terim , Denizli hepsi hikaye olur...

Kımse hakeme laf soylemesın, bır derbı ancak bu kadar objektıf yonetılır, yan hakeme bravo hıc etkı altında kalmadan dogru ofsaytları verdı, bence macın kadera anı kazım ın ıkıncı golu kacırmasıydı kı ben orda macı bıraktım, cunku ben fenerı yakalamısım evıre cevıre yenme sansı ele gecırmısım ama becerıksız kazım ısı bıtıremıyor. Orada dedım ya kazım atar ve ezelı sanssızlıgımız terse doner ya da kacırır ve macı fener alır. Klasık bır derbı bız olumune doldur bosalt oynarız, her topu ayagına alan ılerı oynayacagına gerıye oynar, adamlar boyle bır baskıda bılınclı ayaga pas oynuyorlar, macı nasıl kazandılar ayaga paslarla pozısyon yakaladılar, bu macta 3ncu yarı olsa, bız sabaha kadar oynasak gol atamayız ama her turlu ıstemedıgımız kadar gol yerız, 1-1 ken ınsallah boyle bıter dedım, 55ncı dakıkada adamlar nasıl ayaga pas oynadılar yaw dusunuyorum omrum boyunca hıcbır fener macında bız boyle bır futbol oynamadık onlara karsı 5-1lık macta bıle, hayatımda ben boyle bır futbol fenere karsı oynadıgımızı goreyım hıc uzulmem yenılgıye, artık bıktım doldur bosalt fener derbılerınden yeter, serıler serı oldu, orda burda heryerde, gazeteler artık her sene el clasıco baslıgı atmaktan bıktılar, manset uretemıyorlar, derbı derbı olmaktan cıktı, artık bu kafayla gıdersek gecen senekı beraberlıkle onlarca sene gecer avunuruz, nasıl yenılmedık ama dıye

Aynen renktaş. Adamlar yıllardır bize karşı çok iyi motive oluyorlar valla. Çok sakin oynuyorlar. Galatasaray deplasmanına gelmişler ve akıllıca kontrollü oynadılar bizim gibi paldur küldür panik atak oynamıyo adamlar hiç bi derbide. Her sene aynı terane. Aynı filmi yıllardır izliyoruz. Biz paldur küldür doldur boşaltlarla rastgele atak yaparken, adamlar ayağa paslarla futbol oynuyorlar hep oyunu geride kabul edip kontrol futbolu oynayarak açık vermemizi bekliyolar, bilinçli atak yapıyorlar ve cezayı kesiyolar. Ben 2000 yılından sonra fb yi rahat yendiğimiz bir LİG maçı hatırlamıyorum. 1-0, 2-0, 2-1 lik galibiyetler var ama hepsinde sıkıntı çekmişiz maçın içinde o galibiyetlerde tesadüf gibi galibiyetler olmuş

Umarım bugün herşeyin tersine dönmeye başlayacağı gün olur. Yönetim erken seçime gider, yeni bir T.D. ile anlaşılır, ciddi bir operasyon yapılır ve Arda'nın önderliğinde genç bir takımın temelleri atılır. Bugün kaybetmeyi bir sebep dışında istedim açıkçası.(Arena'daki ilk derbi olması) Hayatımda ilk kez kahrolarak bunu istedim. Ben ki 14 sene sabretmiş, her zaman takımını gönülden desteklemiş, büyük bir aşkla bu renklere gönül vermiş biri olarak... Umarım hayatım boyunca bir daha hiçbir zaman dileyemeyeceğim bu arzum gerçek olur. Belki de ilk defa FB bize bir kıyak yapmış olur. Ümidini yitirme Galatasaray. Sen hala bu dünyadaki en güzel şarkısın...

Geri
Üst Alt