STSL 10/11 H:26 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | 18 Mart | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:26 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | 18 Mart | Maç Sonucu

lincoln atmisti frikikten onuda hakem vermemisti ayrica sene basinda oynadigimiz hazirlik macinda Arda 2 frikik kullanmisti onlarda direk'ten donmustu girmiyor iste sacma sapan gollerle yeniliyoruz her seferinde o yuzden biz en kaliteli takimla ciksakta alakasiz bir golle yine yeniliriz..

Benfica'yi deplasmanda sahadan silip fb'ye sacma sapan gollerden dolayi farkli yenildiydik. O macta acayip komediydi. :o

Ac bakalim bu macin istatistikleri ile konusalim o zaman. Macin yuzde kacinda topa hakim olmusuz. Kac pas yapmisiz, kac sut atmisiz, kac atagimiz olmus, kac korner kullanmisiz. kac topumuz kaleyi tutmus. Eger bu yuzdelerde fenerden asagiysak ben bir daha bu foruma yazmiyorum..

Manchesterlari, Milanlari dize getirdigimiz zamanlar onlara gore daha mi kaliteli bir kadroya sahiptik?

Ayni mantikla konusursakk o zaman Feneri kupadan eleyen yenimalatyaspor hem bizden hem fenerden daha kaliteli.

Biz isin psikolojik tarafinda yeniliyoruz hep.. Birinci golden sonra yine sanki maci kaybetmisiz gibi biraktik.

Adamlarda bizim apalladigimiz bu anlarda (sanki ezberletilmis gibi) hemen zaafimizdan yararlaniyorlar ve ilk bulduklari pozisyonlari hem biraz beceri ve hemde biraz sansin destegiyle golu buluyorlar.

Alex Ferguson : "İstatistikler mini etek gibidir, bir çok şeyi gösterir ama asıl görünmesi gereken şeyi göstermez ."

lincoln atmisti frikikten onuda hakem vermemisti ayrica sene basinda oynadigimiz hazirlik macinda Arda 2 frikik kullanmisti onlarda direk'ten donmustu girmiyor iste sacma sapan gollerle yeniliyoruz her seferinde o yuzden biz en kaliteli takimla ciksakta alakasiz bir golle yine yeniliriz..

hazırlık macında deil işte

bak sivas macı bı bok yokken frıkık gol 3 puan

bak bızım mac frıkık ıcerı orta gol.her hafta alexın yaptıgı sey bızde ortalar on dıregı gecemıyor

Hazır şu milli arada gelmişken hagiyi biran önce yollayalım..

Su an bizim kadro køtu ona birsey diyemem de Fenerbahce maclari daha cok psikolojik. Hatta artik cok fazla umursamamak bile gerekli diye dusunmeye basladim. Takim ne oldu bilmiyorum belki 6-0 ondan sonra bir sendroma girdi Fenere karsi.

Fakat iste bizi yenmeleri Fener'in de cok iyi kadrosu oldugunu gøstermiyor. Turkiye ligi ilginc bir lig gercekten. Psikoloji falan cok ønemli profesyonellik olmadigindan. Mesala simdiki kadromuz bir hava yakalayabilse idi bile cok daha fazla puan alirdi.

Kim ne derse desin takim uzerinde genelinde bir ugursuzluk var. Arda oynadi oynadi bir sakatlandi bir yil gelmedi. Gene Baros gelmedi. Keita'yi sattik Misi gitti. Bunlar da ønemli. Yoksa Fener'in bugunku Christian ve sonrasinda Selcuk orta sahasi cok mu iyi. Yok Alex'leri var iste. Ilk macta ne oldu cok kaliteli Fener'e. Takim Elano ve Misi sayesinde pas yapabildi ortasahayi bir aldik Fener'de kitlendi.

Sonuc bizim kadro kalitesi køtu fakat Turkiye'de kadro kalitesi iyi olan takim da yok.

Alex Ferguson : "İstatistikler mini etek gibidir, bir çok şeyi gösterir ama asıl görünmesi gereken şeyi göstermez ."

yani seyi göstermez demis alex furgarson, bunu böyle acik acik mi söylemis, yoksa senin yazdigin gibi mi dile getirmis?

Ben son yillarda fb'ye karsi sansli oldugumuz tek maci hatirliyorum. Oda 5-1 kazandigimiz Türkiye kupasi finali.

Benfica'yi deplasmanda sahadan silip fb'ye sacma sapan gollerden dolayi farkli yenildiydik. O macta acayip komediydi. :o

Aynen. Ki Benfica maçında mükemmeldik. Benfica'nın kadroya bir göz atalım;

Pablo Aimar

Jose Antonio Reyes

Angel Di maria

David Suazo

Kalite mi demiştiniz? Ya da dengeli kadro isterseniz Bordeaux var. Bu takımlar Feneri deler geçerdi, örneklerini her sene yaşıyoruz. Ama gittik fark yedik.

hazırlık macında deil işte

bak sivas macı bı bok yokken frıkık gol 3 puan

bak bızım mac frıkık ıcerı orta gol.her hafta alexın yaptıgı sey bızde ortalar on dıregı gecemıyor

ben fenerle oynadigimiz maclardan bahsediyorum sen sivas diyon.. neyse bosver..

sivasi bos verelim simdi ama

Pablo Aimar

Jose Antonio Reyes

Angel Di maria

David Suazo

Kalite mi demiştiniz? Ya da dengeli kadro isterseniz Bordeaux var. Bu takımlar Feneri deler geçerdi, örneklerini her sene yaşıyoruz.

tamam abi işte

böyle devam edelim seneye

selcuk inanıda kaptıırırsak onlara,vay bizim orta sahanın haline

Haftaya büyük Hagi nin çıkaracğı kadro bu. Analiz manaliz hikaye

1300496346417615.jpg

çağlar birinci - sakat.

gökhan zan - cezalı.

serkan kurtuluş - sakat.

juan emmanuel culio - cezalı.

sabri sarioğlu - sakat.

kazım kazim - cezalı.

milan baros - cezalı.

Pino taraftarın kalbine girdi tövbe oynatmaz Hagi. Tek efsane o olacak. Haftaya Messi gelse yedek olur Ayhan ilk 11 banko ama

bence sagbek'e giovanni melchiorre'yi, santrfor'a bogdan vintila'yi, sol aciga Hasan Tankaya'yi, kaleye Nezihi'yi ve 10 numara olarakda o süper türkcesiyle süper tercümani Olgun Geafer'i koysun.

Pablo Aimar

Jose Antonio Reyes

Angel Di maria

David Suazo

Kalite mi demiştiniz? Ya da dengeli kadro isterseniz Bordeaux var. Bu takımlar Feneri deler geçerdi, örneklerini her sene yaşıyoruz.

Sansimiz tutmuyor bunlara. Bu isin icinde cidden büyü gibi birsey var.

Artık yıl 2011, hiç gurur yapmaya gerek yok. Bundan sonra ki Galatasaray-Fenerbahçe maçlarını, Avrupa'dan gelecek bağımsız bir hakemin yönetmesi gerekiyor. Yoksa şuan bir analiz yapmaya kalksak, 2-3 günde yaparız ve son 10 Fenerbahçe maçının nasıl şike-şaibe-hakem hatalarıyla kaybedildiğini görürüz.

bunlar baz olarak hakemle acıklanacak seyler değil.

tamam abi işte

böyle devam edelim seneye

selcuk inanıda kaptıırırsak onlara,vay bizim orta sahanın haline

Örneğim yeterli değil mi?:)

Fener'in daha dengeli ve iyi kadrosu olduğunu düşünüyorum son on yılın ortalamaını alırsak. Ama arkadaş 10 yılda kasımpaşa bile yendi bunları kadıköyde. Herkes yendi 1-2 sefer. O kadar mı kötüydük bir maç alamıyoruz. Şanssız olduğumuzu, hakemlerin bizi kıydığını düşünmüyorsun sanırım. Enteresan...

Sansimiz tutmuyor bunlara. Bu isin icinde cidden büyü gibi birsey var.

valla adamlar alisamiyende son macta yendiler, ttarenada ilk macta yendiler.

10 mac üstüste evinde yendiler, 11 macta yenilmiyorlar evinde.

son 10 macta toplam sadece 1 galibiyetimiz var diyorlar.

saka gibi gercekten

Benim arkamda 50000 kişi olsa hiçbişeyi bahane etmem, kaybettiysem sıkarım kafama.

Geri
Üst Alt