STSL 10/11 H:26 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | 18 Mart | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:26 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | 18 Mart | Maç Sonucu

neolduki bir seneden öbürüne?

daha gecen sene bordeouxlari yeniyorduk!

Ayrıca bir seneden beri kötü değiliz. Vizyonumuz küçüldü. Borç edebiyatı ile şuursuzlaştık camia olarak. 2003 yılından beri borç var yandık diye diye sindirildik. Tamam borcun var ama 25 milyon da taraftarın var. Sırtı yere gelir mi bu camianın para yüzünden. Tabi bu dönemde o kadar gereksiz transferlere para harcandı ki daha beter ettiler ekonomik olarak.

Fenerbahçe bizim futbolcularımız üzerinde öyle bi baskı kurmuş ki

7 kişi kalsalar bile yenerlerdi.

Ne bi organize atak ne bi savunma gücü, hayatımda izlediğim en kötü Galatasaraydı.

ah be necati bir o olaya kalsa is, daha neler neler var bu macta.

bir takim ancak böyl katledilir. iki stoperine ilk yarida sari kart verip

mactan kesmeye ugrasiyorsun, sariyla alakasi olsa bari, daha neler neler anlatabilirim!

Gökhan'in gördügü sari kartta acayip komedi. Adamin hafif temasi vardi sadece. O pozisyon faul falan olmamasina ragmen hakem teredütsüz frikigi verdi.

tamamda 1 senenin icinde bu cöküs dahada bir acayip degilmi ?

Bence degil. Gayet dogal. Cunku istikrarli birsekilde yukselmiyor takim. 96-2000 4 senede her sene ust uste ekleyerek o yere geldi. Ahhh ismi neydi yuhh hatirlamadim simdi onunla birsene sampiyon olunuyor ertesi yil takim køtu. Istikrarli bir yukselis yok. Turkiye ligi genelde bøyle ama. Bir an bir takim psikolojik olarak kaptirirsa kendisini gidiyor yoksa olmuyor. Avrupa maclari da øyle bence. Inisli cikisli. Istikrar yok kadro devami yok vs. vs. Plan yok hic birsey yok. Hatta seneye bu berbat kadro hic bir takviye yapmadan sampiyon olup ondan sonraki yil kume dahi dusebilir.

Edit: Sanirsam Turkiye'de kadro kalitesi sistem kadar psikoloji de cok ønemli belki de en ønemlisi sampiyon olmada.

Aynen saka gibi. Buca bile bunlari eze eze yendi Kadiköy'de. Birtek bizim sansimiz yok iste.

10 senedir hep sacma sapan gollerden dolayi yenildik bunlara. Tek mac vardir fb'nin son 10 yilda bize karsi hakli olarak kazandigi. Oda bizim 2006'da sampiyon oldugumuz senesinde Kadiköy'de 4-0 yenildigimiz mac. Onun disinda hep sansa bala nerdeyse.

Tamam, teshis'i koydunuz, bizim takimda tek eksik BAL, seneye o zaman bir kac tane ari transfer etsek,

ya birakin allah askina..sacma sapan gollermis, bence gollerden cok buradaki yorumlar sacma sapan, biz bi 20 sene daha yenilsek bunlara hala burada bazilari cikip "sacma sapan gollerden dolayi yenildik bunlara" der...

Bu zihniyetle son sürat devam, ayaginizi gazdan cekmeyin....

Yok öyle değil de, bugün bizim bekimiz yoktu. Hem sağ hem sol bek. Gökhan Zan çok maç eksiğine rağmen, birden derbiye çıktı. Sol kanat iyi değildi maç boyu. Yani şu maçta Sabri-İnsua-Pino ilk 11 olarak başlasaydı ilk yarı 3-0 biterdi. Tabi yine hakemin bize, hücum faullerini tahmin edemiyorum.

Katiliyorum ama taktiksel acidan yabanci sinirlamasina takilacagin icin pino ve insua'yi ayni anda suremezdin sahaya. Surebilmen icin Zapata'yi kesmen lazim. Ki ben Insua'nin oynayabilmesi icin kaleye Aykut'u alirdim sahsen.. Stancu'nun yerine de Pino ile baslardim.

Düşünüyorum da, Faruk Süren'den sonra sportif başarısı olan bir başkan yok. Yani tam 10 yıldır bu takım hep geriye gitti. Artık en dipte sanırım, daha dibi varsa sıkıntı daha da büyük. Gerçi Adnan Polat'ın olduğu her yerde, dibin dibi vardır. Yarın çıkar Hagi'yi kovar, Hasan Şaş'ı fln TD yapar, iyice b.k olur.

Katiliyorum ama taktiksel acidan yabanci sinirlamasina takilacagin icin pino ve insua'yi ayni anda suremezdin sahaya. Surebilmen icin Zapata'yi kesmen lazim. Ki ben Insua'nin oynayabilmesi icin kaleye Aykut'u alirdim sahsen.. Stancu'nun yerine de Pino ile baslardim.

Zapata yerine bu forumdan birini koysak kaleye pek fark etmez. Bosuna kontenjan harciyoruz bu herife.

Zapata'yı adamdan bile saymadım zaten, Ufuk veya Aykut oynasa iki saçma golüde yemezdi. En azından ilk gol Hakan'ın hediyesi olmazdı, ikinci gol yine kaleci hediyesi olmazdı. Hagi İnsua'yı oynatmayıp bize çok puan kaybettirdi. Hakan Balta'da seneye Bank Asya'da izler golleri.

tamamda 1 senenin icinde bu cöküs dahada bir acayip degilmi ?

7-8 senelik bir olay bu. Battık gidiyoruz deniliyordu. Galatasaray batabilir mi sizce. 25 milyon taraftarı olan bir camia. Ekonomik olarak kötüydük de yapılan 250-300 transfere harcanan boş paralara ne demeli.

Gökhan'in gördügü sari kartta acayip komedi. Adamin hafif temasi vardi sadece. O pozisyon faul falan olmamasina ragmen hakem teredütsüz frikigi verdi.

servetin yedigi sari kart, m.topuz faul yapiyor servet gecmeye ugrasiyor kesinlikle faul yapiyor topuz orda.

servet sariyi yiyor tamam belki o hareketin sonunda servet kurtulmaya ugrasiyor bir tepki gösteriyor.

ama ondan önce hakem m.topuzun yaptigi harekete faul calmasi gerekiyor.

milan baroun attigi golde, faul calinmasi.

adamlarin gol pozisyonu yok kendileride biliyor gok atarsak ancak duran toptan, son senelerde okadar

alistilarki hakemlerin verdigi kararlarla serbest vurustan gol atamaya, istatistik bile bunu gösteriyor.

duran toplardan en fazla gol atan takim fenerbahce.

adamlar sanki anlasmis hakemlerle sIkIstIlarI zaman düdük caliniyor.

serbest vurus olmasaydi bunlar bugün gol atabilicekmiydi acaba?

neyse ne yazsak bos, artik yeni kuvvetli bir yönetim gelmeli ve bunlara

cevap vermeli.

ulan haluk ulusoy gel baskan olda su mhk ve tffye haddini bildir!

Düşünüyorum da, Faruk Süren'den sonra sportif başarısı olan bir başkan yok. Yani tam 10 yıldır bu takım hep geriye gitti. Artık en dipte sanırım, daha dibi varsa sıkıntı daha da büyük. Gerçi Adnan Polat'ın olduğu her yerde, dibin dibi vardır. Yarın çıkar Hagi'yi kovar, Hasan Şaş'ı fln TD yapar, iyice b.k olur.

Vizyondan bahsettiğim buydu işte. Hep daha fazlasını istemek ve almak.

Zapata'yı adamdan bile saymadım zaten, Ufuk veya Aykut oynasa iki saçma golüde yemezdi. En azından ilk gol Hakan'ın hediyesi olmazdı, ikinci gol yine kaleci hediyesi olmazdı. Hagi İnsua'yı oynatmayıp bize çok puan kaybettirdi. Hakan Balta'da seneye Bank Asya'da izler golleri.

[video=youtube;J1PJO56QToI]https://www.youtube.com/watch?v=J1PJO56QToI[/video]

Top direğin dibine vuruyor. Buna kaleci hatası denmez. Gayet güzel bir gol.

2010 Haziran'dan beri bu taraftar resmen oturma organını yırttı. Bu takımla sezona girersek facia olur dedik. Arayın eski transfer önerileri bölümlerini fln kayıtta duruyor yazılar. Biz adam beklerken, Keita gitti. Üstüne Mehmet Batdal ve Serdar Özkan geldi. Kısaca bu sezonun yaşanacağı 2010 Haziran'dan belliydi.

Valla TD konusu da bir baska mesele.

Bu takimin basina kimi getirirsin ki?

Birini getirirsin de, basarili olacaginin garantisi yok, hatta büyük ihtimalle kim olursa olsun basarisiz olabilir 1-2 sene daha.

Ünlü bir yabanci TD cok büyük bir risk.

Fatih Terim desen, yine bir risk, cünkü o gelirse transfer mansfer herseyin patronu olmak ister, onun transferlerini, topcularini da biliyoruz. Al iste, servet-zan-balta-sabri bunlar hepsi Terimin adamlari. Bunlara benzer topculari transfer eder iste. Bunlari da kadroda tutar.

Bence en iyisi Abdullah avci gibi genc ve td olarak gelecegi olan birini getirmekten baska bir caremiz yok.

Yanal da bunlardan biri ama sen yanali pek sevmezsin galiba )))

Bende gollerde Zapata'nın hatası olduğunu düşünmüyorum.

Hatta ilk yarı Özer'in sert bir şutunu da çıkardı.

Ama iyi kaleci mi tabiki hayır.

[video=youtube;J1PJO56QToI]https://www.youtube.com/watch?v=J1PJO56QToI[/video]

Top direğin dibine vuruyor. Buna kaleci hatası denmez. Gayet güzel bir gol.

Panpa yok bana istediğin kadar anlat, o golü Avrupai hiç bir takım yemez. Hem Alex gibi popodan bacak bir adamı öyle zıplatmazlar, hemde kalecileri öyle gol yemez. 40 yaşında ki, Van Der Sar denen herif, geçen hafta Nasri'nin öyle bir şutunu çıkardı ki, direğin yanı resmen, o adamda ki refleks değil mi, hemde yattı fln yere. Zapata'nın atlamasına bile gerek kalmazdı ki, hadi atlasaydı yani. Bomboş bir gol bence.

servetin yedigi sari kart, m.topuz faul yapiyor servet gecmeye ugrasiyor kesinlikle faul yapiyor topuz orda.

servet sariyi yiyor tamam belki o hareketin sonunda servet kurtulmaya ugrasiyor bir tepki gösteriyor.

ama ondan önce hakem m.topuzun yaptigi harekete faul calmasi gerekiyor.

milan baroun attigi golde, faul calinmasi.

adamlarin gol pozisyonu yok kendileride biliyor gok atarsak ancak duran toptan, son senelerde okadar

alistilarki hakemlerin verdigi kararlarla serbest vurustan gol atamaya, istatistik bile bunu gösteriyor.

duran toplardan en fazla gol atan takim fenerbahce.

adamlar sanki anlasmis hakemlerle sIkIstIlarI zaman düdük caliyor.

serbest vurus olmasaydi bunlar bugün gol atabilicekmiydi acaba?

neyse ne yazsak bos, artik yeni kuvvetli bir yönetim gelmeli ve bunlara

cevap vermeli.

ulan haluk ulusoy gel baskan olda su mhk ve tffye haddini bildir!

Bize öncelikle herkese haddini bildirecek güclü bir baskan lazim, kendi egosunu tatmin etmeye calisan biri degil. Sonrada gerisi zaten gelir bence.

Vizyondan bahsettiğim buydu işte. Hep daha fazlasını istemek ve almak.

O vizyon Haldun Üstünel'de vardi iste. Adnan Polat'a önerdigi sistem hayata gecseydi hersey cok daha farkli olurdu.

Artik bu kulubun itibarinin sadece ve sadece futbolda oldugunu anladim. Seneye basketbol ve voleybol takimlarimiz isterlerse kume dussunler. Hic umurumda degil acikcasi.

Tek istegim seneye futbolcularin anasini aglatacak bir teknik direktor alinmasi ve rakibin anasini aglatacak bir futbol takimi kurulmasi.

Geri
Üst Alt