STSL 10/11 H:26 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | 18 Mart | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:26 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | 18 Mart | Maç Sonucu

Valla TD konusu da bir baska mesele.

Bu takimin basina kimi getirirsin ki?

Birini getirirsin de, basarili olacaginin garantisi yok, hatta büyük ihtimalle kim olursa olsun basarisiz olabilir 1-2 sene daha.

Ünlü bir yabanci TD cok büyük bir risk.

Fatih Terim desen, yine bir risk, cünkü o gelirse transfer mansfer herseyin patronu olmak ister, onun transferlerini, topcularini da biliyoruz. Al iste, servet-zan-balta-sabri bunlar hepsi Terimin adamlari. Bunlara benzer topculari transfer eder iste.

Bence en iyisi Abdullah avci gibi genc ve td olarak gelecegi olan birini getirmekten baska bir caremiz yok.

Yanal da bunlardan biri ama sen yanali pek sevmezsin galiba )))

Şuan Türk TD olarak bu yıkımı kaldırabilecek biri yok bence. Gelecek yabancı da çeviri krizi yaşayacak. Kimseye güvenim yok. Yine en mantıklısı Fatih Terim gibi. En azından yalan-dümen birşey olduğunda basar küfürü. Telegol vs... saçma programlar malzeme de yapamaz. Ama Fatih Terim'de burda bir daha başarı yakalayamaz. Ancak bir oluşum sürecini başlatan olur.

Valla TD konusu da bir baska mesele.

Bu takimin basina kimi getirirsin ki?

Birini getirirsin de, basarili olacaginin garantisi yok, hatta büyük ihtimalle kim olursa olsun basarisiz olabilir 1-2 sene daha.

Ünlü bir yabanci TD cok büyük bir risk.

Fatih Terim desen, yine bir risk, cünkü o gelirse transfer mansfer herseyin patronu olmak ister, onun transferlerini, topcularini da biliyoruz. Al iste, servet-zan-balta-sabri bunlar hepsi Terimin adamlari. Bunlara benzer topculari transfer eder iste.

Bence en iyisi Abdullah avci gibi genc ve td olarak gelecegi olan birini getirmekten baska bir caremiz yok.

Yanal da bunlardan biri ama sen yanali pek sevmezsin galiba )))

bence avci gelmez ama ersun yanalda cok dogru karar olabilir, sonucta o degilmiydi selcuk inani trabzona götüren.

sonra genclerede sans taniyor! neden olmasin yine taktik ve hocaligi iyi bilen birilerden!

Panpa yok bana istediğin kadar anlat, o golü Avrupai hiç bir takım yemez. Hem Alex gibi popodan bacak bir adamı öyle zıplatmazlar, hemde kalecileri öyle gol yemez. 40 yaşında ki, Van Der Sar denen herif, geçen hafta Nasri'nin öyle bir şutunu çıkardı ki, direğin yanı resmen, o adamda ki refleks değil mi, hemde yattı fln yere. Zapata'nın atlamasına bile gerek kalmazdı ki, hadi atlasaydı yani. Bomboş bir gol bence.

Öahh Van der Sar dan bahsediyorsun pampa. Zapata tabii ki kötü kaleci ama bu golde yapılacak birşey yok bence. Hani top ağları yaladı da gitti. Bir de Psv'ye vardı bir kafa golü Alex'in. Hadi bakalım:D

ben avci gelmez ama ersun yanalda cok dogru karar olabilir, sonucta o degilmiydi selcuk inani trabzona götüren.

sonra genclerede sans taniyor! neden olmasin yine taktik ve hocaligi iyi bilen birilerden!

Seneye öncelikli olarak yeni bir yönetim olmalı. Teknik direktör bulunur. Ama önce çok güçlü bir yönetim şart. Bir maçta 4,5 milyon TL hasılat alacaksın ve Keita'dan 2 milyon lira kar ettim diyeceksin. Sadece KOMİK...

sabri insua ve pıno da olsa bence skor degismezdi.oldukları maclarda meydanda

oyle bı hava yaratılıyorkı sanki biz bu sene yenıoz yenıoz herkesi gene bunlara yenıldık.

9 galibiyet ve yenılgı rekorları kırmıs bı kadrodan bahsedıyoruz

su takım 3-0 onde bıle olsa rahat mac ızleyemessın 3-3 4*3 olur dıye

Öahh Van der Sar dan bahsediyorsun pampa. Zapata tabii ki kötü kaleci ama bu golde yapılacak birşey yok bence. Hani top ağları yaladı da gitti. Bir de Psv'ye vardı bir kafa golü Alex'in. Hadi bakalım:D

Olm yarın gel istediğin kadar kapışalım, Alex'i övme bana cevap vercem diye uyumam bak. :D

Seneye öncelikli olarak yeni bir yönetim olmalı. Teknik direktör bulunur. Ama önce çok güçlü bir yönetim şart. Bir maçta 4,5 milyon TL hasılat alacaksın ve Keita'dan 2 milyon lira kar ettim diyeceksin. Sadece KOMİK...

o zaten yeni GÜCLÜ bir yönetim sart!

Şuan Türk TD olarak bu yıkımı kaldırabilecek biri yok bence. Gelecek yabancı da çeviri krizi yaşayacak. Kimseye güvenim yok. Yine en mantıklısı Fatih Terim gibi. En azından yalan-dümen birşey olduğunda basar küfürü. Telegol vs... saçma programlar malzeme de yapamaz. Ama Fatih Terim'de burda bir daha başarı yakalayamaz. Ancak bir oluşum sürecini başlatan olur.

Valla ben Fatih Terime cok karsiyim.

Cünkü biliyorum ki eger gelirse Hakan-Servet-Zan banko ilk 11 de oynamayi devam eder. Üstüne bu topculara benzer birsürü topcu daha alir. Sen saniyormusun Fatih Terimin bir Abdullah hocanin, bir Ersun Yanalin, bir Tolunay Kafkasin, bir Sota'nin gibi gelecek vaad eden yabanci-yerli topculardan haberi olsun, böyle genc topculari takip etsin?

Fatih bir Cenk Tosunu bulabilir mi?

Bir Selcuk inani?

Bir Holmeni?

Bence bu konularda genc TD artik cok iyi, cok önemli calismalar yapiyorlar.

Abdullah hoca, Sota, Yanal, Kafkas falan, bunlar Fatih terime göre hem yurt icinde, hem yurt disinda futbolla cok daha ilgileniyorlar, arastiyorlar.

Bize iste tam böyle futbolu bilen, futbolcudan anlayan, vede futbolu oynatan TD lazim. Genc, hirsli ve ac olan bir TD.

oyle bı hava yaratılıyorkı sanki biz bu sene yenıoz yenıoz herkesi gene bunlara yenıldık.

Takım ve camia moral olarak çökmüş durumda. Bu sebeple kim olursa olsun birşey yapamaz. Yeni bir yönetim olmadan çok daha kötü sonuçlar yaşayabiliriz.

seni desteklemek icin

bkz. TT Arena'daki eskisehir maci

@Salman; FT iyi oyuncular bulur. Ama bulana kadar 50 transfer yapar, içinden 2-3 tanesi işe yarar çıkar. Yani FT gelir ama 1-2 sene transfere boğuluruz, tutarsa da, en fazla şuan ki Trabzonspor oluruz. 2000'de ki kadro ve mantık hayatta bir kere olur.

dua edin de Buca kazanmasın

türk hoca olacaksa ya avci yada yanal olsun derim!

yanal bosta olduguna göre ve bugünkü trabzonda büyük katkisi olan biri olarak.

yanal olsun derim!

zaten onunda gelesi var.

rijkaard gelmeden önce dedikodu vardi, bence orda rijkaard degilde

yanal gelseydi belki daha hayirli olabilirdi.

Valla ben Fatih Terime cok karsiyim.

Cünkü biliyorum ki eger gelirse Hakan-Servet-Zan banko ilk 11 de oynamayi devam eder. Üstüne bu topculara benzer birsürü topcu daha alir. Sen saniyormusun Fatih Terimin bir Abdullah hocanin, bir Ersun Yanalin, bir Tolunay Kafkasin, bir Sota'nin gibi gelecek vaad eden yabanci-yerli topculardan haberi olsun, böyle genc topculari takip etsin?

Fatih bir Cenk Tosunu bulabilir mi?

Bir Selcuk inani?

Bir Holmeni?

Bence bu konularda genc TD artik cok iyi, cok önemli calismalar yapiyorlar.

Abdullah hoca, Sota, Yanal, Kafkas falan, bunlar Fatih terime göre hem yurt icinde, hem yurt disinda futbolla cok daha ilgileniyorlar, arastiyorlar.

Bize iste tam böyle futbolu bilen, futbolcudan anlayan, vede futbolu oynatan TD lazim. Genc, hirsli ve ac olan bir TD.

Aç T.D. veya futbolcu olayına karşıyım aslında. Messi aç oyuncu mu oynamasın. Bu camianın büyüklüğü karşısında önce saygı duymayı öğreteceksin.

dua edin de Buca kazanmasın

a.gücü bursayla oynuyor- zor mac

gencler trabzonla oynuyor- zor mac

buca-sivas maci Galatasaray'i yakindan ilgilendiriyor, insallah sivas alir. Adnan Polat sampiyonluk yarisini keyifle izlemeye devam etsin, yalanci baskan seni.

Dünya'daki pek çok önemli kulüp, oyuncuları motive etmede ve sorunları çözmede profesyonellerle çalışmakta. Bir dönem bizde de vardı diye hatırlıyorum.

En cokta Turkiye'de yasayan renkdaslarimin haline uzuluyorum. yarin sokaga nasil cikacaksiniz. Allah yardimciniz olsun. O yonden ben biraz rahatim..

Geri
Üst Alt