STSL 10/11 H:26 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | 18 Mart | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:26 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | 18 Mart | Maç Sonucu

Merak etmeyin arkadaslar seneye ligde firtina gibi esecegiz. Bolu, samsunspor, Giresunspor, orduspor oyuncularinin dizleri arena'da tir tir titreyecek..

ordu samsundan ne istiyorsun madem bizi bank asyada görüyorsun ozaman ordu samsun gelecek sene icin rakibin olmayabilir.

önlibero olarak iyi topu iyi kesiyor onun yanina selcuk inani koyacan bak neler oluyor.

bizim orta sahada iyi top yapabilen oyuncu olmadigi icin canadan bekleniyor.

ama her önlibero topu dagtacak diye bir kayde yok.

dedigim gibi selcugu alsinlar orta sahaya canayla iyi ikili olurlar!

fenerle anlasan selcuk mu? geciniz, tren kacti.

Gönderilecek olan yabancilar: ilk sirada Zapata olmasi, ikinci Kewell, ücüncü Cana.

Neil ve Stancu da gidebilir. Stancu eger böyle devam ederse gönderilsin. Ama zor gibi, 5 milyon etti adam, en az 1 sene kalir. Kalirsada + 2 icin düsünmeli. Yani yapilacak transferler Stancudan cok daha kaliteli olmali, Stancuyu, Pinoyu yedek brakicak türden olmali. ama nerde..

stancu'ya alacaklarina karsilik bonservisini fes etmeyi önerirler, sonra da resmi sitede utanmadan su kadar kar ettik der Delnan Polat. Yalanci Baskan.

edit:

böyle bir aciklama da beklemiyor degilim

“Taraftarların antreman tesislerinin önüne bıraktığı hıyarlar kulüp çalışanları tarafından toplanarak futbolcuların salatalarında söğüş olarak kullanıldı. Bu sayede kulübümüz 2010-2011 sezonunda 1 lira daha kar etti.”

Galatasaray Futbol A.Ş

maçtan geldim, ilk sinirle yazmamak için biraz bekledim

yine sinirim geçmedi

bugun yazmamak en iyisi sanırım

ama şunu söyleyeyim

kardeşimle toplam 900 tl verdik 2 bilete

işten apar topar çıktık, yemek yemeden taksim yollarına düştük

cuma trafiğinde 1 saat takıldık

metroya binmek bir işkece, aktarması, stada girmesi derken

bir de çıkışta çekilen rezaletler

1,5 saatte ancak taksime gelebildik

hepsine bile bile katlandık

ama hepsi haram olsun bu takıma

neyse daha fazla yazmamayayım bugunluk, yoksa iyi olmayacak

önlibero olarak iyi topu iyi kesiyor onun yanina selcuk inani koyacan bak neler oluyor.

bizim orta sahada iyi top yapabilen oyuncu olmadigi icin canadan bekleniyor.

ama her önlibero topu dagtacak diye bir kayde yok.

dedigim gibi selcugu alsinlar orta sahaya canayla iyi ikili olurlar!

Hicbirsey olmaz, Selcuk gelsede, Selcukta yaninda pas alis verisi yapicak adam ister.

Cana nin paslari Servetin paslari kadar kötü. Cana ya teklifler varken satalim ve daha düzgün ayagi olan birini alalim.

Ben istemiyorum orta sahada pas atamayan topcu. Stoperde bile istemiyorum pas yapamayan adami.

Şu an guardı düşmüş boksör gibiyiz. Boş yere yumruk yemeye devam etmektense, kabul etmeli mağlubiyeti . Yoksa komaya gireceğiz. Bu bir fırsat gibi görülmeli ve tarihte hatırlanacak bir geri dönüşü yaşamalı bu camia. Şimdiden gelecek seneyi düşünmemiz gerekiyor artık. Yönetim erken seçime gitmeli bir an önce ve yeniden gelecekse de bu şekilde seçilmeli.

maçtan geldim, ilk sinirle yazmamak için biraz bekledim

yine sinirim geçmedi

bugun yazmamak en iyisi sanırım

ama şunu söyleyeyim

kardeşimle toplam 900 tl verdik 2 bilete

işten apar topar çıktık, yemek yemeden taksim yollarına düştük

cuma trafiğinde 1 saat takıldık

metroya binmek bir işkece, aktarması, stada girmesi derken

bir de çıkışta çekilen rezaletler

1,5 saatte ancak taksime gelebildik

hepsine bile bile katlandık

ama hepsi haram olsun bu takıma

neyse daha fazla yazmamayayım bugunluk, yoksa iyi olmayacak

Valla abi, ne dersen haklisin.

Bugün taraftar tek kelime ile süperdi stadta ama malesef Hagi stadta olan sizide üzdü, evde tv basinda olan bizide.

Bu maci Hagi aldi verdi, bunun baska bir aciklamasi yok.

Hicbirsey olmaz, Selcuk gelsede, Selcukta yaninda pas alis verisi yapicak adam ister.

Cana nin paslari Servetin paslari kadar kötü. Cana ya teklifler varken satalim ve daha düzgün ayagi olan birini alalim.

Ben istemiyorum orta sahada pas atamayan topcu. Stoperde bile istemiyorum pas yapamayan adami.

bencede.

selcugun yanında da colman var.onunde jaja var.

culıoyla ıyı ıkılı olabılırler dıcemde culıoda pek pasa yatkın deıl.cok top tutuyor

Gönderilecek olan yabancilar: ilk sirada Zapata olmasi, ikinci Kewell, ücüncü Cana.

Neil ve Stancu da gidebilir. Stancu eger böyle devam ederse gönderilsin. Ama zor gibi, 5 milyon etti adam, en az 1 sene kalir. Kalirsada + 2 icin düsünmeli. Yani yapilacak transferler Stancudan cok daha kaliteli olmali, Stancuyu, Pinoyu yedek brakicak türden olmali. ama nerde..

Stancu'nun yıllık ücreti çok fazla değil diye hatırlıyorum. Bu takımdan gönderilecekler var tabi ki. Ama yedek kadroda tutulabilecekler de var.

Stancu'nun yıllık ücreti çok fazla değil diye hatırlıyorum. Bu takımdan gönderilecekler var tabi ki. Ama yedek kadroda tutulabilecekler de var.

culio ve stancu takımda kalmalıdır bence.

ozellıkle stancu yerınde oynamıyor ve saglıksız bır ortamdayız.daha saglıklı ordamda degerlendırılmeli

bugun oyundan cıkması bana gore cok yanlıstı gerıye cok yardım edıyordu.gokhan gonul hucumda hıcbısey yapamıyordu

ne zaman cıktı oyundan gokhan bır gol pozısyonu yakaladı bırde asist

pınoyu begenmıyorum ancak kazım cıktıgında o gırmelıydı

Az da degil, 1.5 stancunun yillik ücreti.

Stancu kalir zaten de...

Dilegim Stancuyu ilk 11 oyuncusu gibi görmezler seneye kuracak olan kadro icin.

Bence + 2 icin iyi bir adam, su anki performansa göre konusmak gerekirse.

bu takimdaki gönderileceklerden cok kalanlari konussak daha kolay olur,

kim kalsin?

bence HIC KIMSE.

stancu bugün defansa gercekten adeta bir bek gibi yardim etti.

kazimmmmmmmmmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaaavvv ;(

neyse seneye de artik heycanla güngörenle oynayacagimiz derbiyi bekleriz, veya Kartalsporla

iyi geceler, sevgiyle kalin.

kim kalsin?

bence HIC KIMSE.

Sence kimse, bence sadece 4-5 topcu .

Ama mantikli düsünelim, mantikli konusalim, seneye bu kadrodaki topcularin yarisindan fazlasi kalir.

Kewell-Neil-Cana-Zapata-Baris-Sarp-Zan-Aydin-Zapata su anda gidecek olanlar bunlar gibi duruyor bana sorarsan. Hatta neil ve cana dan biri kalabilir. Zan da su an yillik 2 milyona yakin para aliyor, eger indirime giderse kalabilir, bu yönetim bunu yapar mi yapar.

Belki Arda da satilabilir ve hic sanmiyorum ama yinede Servet-Baltadan biri gidebilir.

O kadar.

kim kalsin?

bence HIC KIMSE.

Arda kesinlikle kalmalıdır... Ayrıca takım psikolojik olarak çok yıpranmış. Buna yönetimde dahil. Takımdaki oyuncularımızın hepsi kötü değil. Sağlam bir omurga kurulması yeterli. Faruk Süren 2000 yılındaki başarının altında bu yöntemin yattığını söylemişti.

aslinda varya bunlarin böyle olacagi belliydi!

eskisehir macindan sonra veya ibb maci sonrasi bir protesto dalgasi tuttu.

herkesin isi gücü protesto. kendi stadimizda karabüke karsi oynuyoruz kimse yok stad bombos.

simdi fenere karsi gelince mi stad doluyor ?

niye öteki maclarda stad dolmuyor? tehlike kapidayken kimse görmüyor herkes baska islerin pesinde.

tamam protesto olur yönetimi istifaya buyurursun ama o stadi dolurun be kardesim.

kendi menfaatiniz icin!

fener macinada gitmeseydiniz ozaman madem tepkilisiniz!

simdi karabük daha önce o antep macindaki bosluklar belkide bugün kupada devam ediyorduk.

son haftalardaki dusüsümüzdede kendi katkimiz var.

ben antep macindan sonra yazdim bunlari o stad bos olmamali yoksa tehlike kapida bekliyor.

bugünkü mac benim hic umrumda degil, gecen haftaki o son anda giden 3 puana daha cok üzülüyorum.

hadi üst siralarda olsak stad bosmus önemli degil ama suan kapidaki tehlikeyle saka olmaz!

göya 25 milyon taraftariz bir 40bin kisilik stadi dolduramiyoruz.

kusura bakmayin biraz agir olmus olabilir ama ben bunu haftalardir yaziyorum.

protesto tamam yönetim istifa tamam ama herseyin bir sirasi var!

Takımın şu an içinde bulunduğu durumu anlamak zor değil aslında. Hani oyuncular ne yapsak olmuyor diyorlar ya. Buna inandıkları için hep hataya açıklar. İyi bir danışman tutulması şart aslında. Panik halindeyken insanın elleri titrer ve bir nesneyi bile tutamaz hale gelir. Panik havasını psikolojik olarak atmak için profesyonel danışman olmalı takımda.

Geri
Üst Alt