Doğan Erginakın
Cezalı
- 16 Şubat 2009
- 22.923
- 0
- 1.396
Cevap: STSL 10/11 H:26 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | 18 Mart | Maç Sonucu
Valla aga, 700 tl ye bilet satarsan, olacagi bu.
Üstelik senin takimin yoklari oyniyor, millet sarpi, barisi izlemek icin mi versin bu paralari?
Sarp, barisi izlemek icinde verirdi millet, kazansan ama brak kazanmayi, beraberlik bile hayal oldu bizim icin.
Öne gecitigimiz 3 maci verdik üstüste.
Ben kimseye neden doldurmuyorsunuz stadi diyemem valla.
Para vermiyorum, stada gitmyorum, metro, trafik mafik, cile cekmiyorum, tv basinda izliyorum ama yine de bu kadar kahroluyorsam, para ödeyip, sicak, soguk demeden, tüm bu olumsuz olaylara ragmen oraya gidip, takimi destekleyenler böyle bir sonuctan sonra ne hale düsmüslerdir, düsünmek bile istemiyorum.
aslinda varya bunlarin böyle olacagi belliydi!
eskisehir macindan sonra veya ibb maci sonrasi bir protesto dalgasi tuttu.
herkesin isi gücü protesto. kendi stadimizda karabüke karsi oynuyoruz kimse yok stad bombos.
simdi fenere karsi gelince mi stad doluyor ?
niye öteki maclarda stad dolmuyor? tehlike kapidayken kimse görmüyor herkes baska islerin pesinde.
tamam protesto olur yönetimi istifaya buyurursun ama o stadi dolurun be kardesim.
kendi menfaatiniz icin!
fener macinada gitmeseydiniz ozaman madem tepkilisiniz!
simdi karabük daha önce o antep macindaki bosluklar belkide bugün kupada devam ediyorduk.
son haftalardaki dusüsümüzünde kendi katkimizda var.
ben antep macindan sonra yazdim bunlari o stad bos olmamali yoksa tehlike kapida bekliyor.
bugünkü mac benim hic umrumda degil, gecen haftaki o son anda giden 3 puana daha cok üzülüyorum.
hadi üst siralarda olsak stad bosmus önemli degil ama suan kapidaki tehlikeyle saka olmaz!
göya 25 milyon taraftariz bir 40 kisi stadi dolduramiyoruz.
kusura bakmayin biraz agir olmus olabilir ama ben bunu haftalardir yaziyorum.
protesto tamam yönetim tamam ama herseyin bir sirasi var!
Valla aga, 700 tl ye bilet satarsan, olacagi bu.
Üstelik senin takimin yoklari oyniyor, millet sarpi, barisi izlemek icin mi versin bu paralari?
Sarp, barisi izlemek icinde verirdi millet, kazansan ama brak kazanmayi, beraberlik bile hayal oldu bizim icin.
Öne gecitigimiz 3 maci verdik üstüste.
Ben kimseye neden doldurmuyorsunuz stadi diyemem valla.
Para vermiyorum, stada gitmyorum, metro, trafik mafik, cile cekmiyorum, tv basinda izliyorum ama yine de bu kadar kahroluyorsam, para ödeyip, sicak, soguk demeden, tüm bu olumsuz olaylara ragmen oraya gidip, takimi destekleyenler böyle bir sonuctan sonra ne hale düsmüslerdir, düsünmek bile istemiyorum.