STSL 10/11 H:26 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | 18 Mart | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:26 | Galatasaray - Fenerbahçe | 18 Mart | 21.00

Sadece Hakan baltayla,Zapata oynamasın.Maçı yenme ihtimalimiz 100 de 30 artar.İkisinın yerine odun koy daha iyi.

Ben Hagi´yi geldiginden beri anlamiyorum ki. Yahu bu kadronun capi belli. Nasil oynamasi gerektigi de belli. Sakat olmadigi sürece hangi kadronun hangi diziliste cikacagi da belli. Zaten baska caremizin olmamasi gerekir mac kazanmak istiyorsak. Hagi geldiginden beri sacma tercihleri ve oyuncu degisiklikleriyle kac mac kaybettirdi bize sayamiyorum bile. O yenilgilerin sebebi %60 Hagi´dir sonra futbolcularin yetersiz kapasiteleri gelir.

Mesela Pino yedek kalacak diyenler var. Yahu olabilir mi böyle birsey? Ben böyle bir sacmalik görmedim. Fenerbahce´yi yipratacak 2-3 futbolcudan biridir zaten Pino. Onu nasil yedek birakacaksin? (dogruysa)

Ilk 11 böyle olmali:

1300403663791568.jpg

Hadi bu ilk 11 ile cikti diyelim, yapacagi hamlelerle yine Allah´a kalacak isimiz.

Icimden bir ses 2-2 bitecek diyor.

Mehmet Demirkol'un en son hatırladığı 1983 yılında oynanmış bir Cuma derbisi varmış.

Milliyet Gazetesinin arşivlerini karıştırırken bir Cuma derbisine de ben rastladım. 22 Mart 1996 tarihinde oynanmış bu derbi. O dönem tıpkı bu sezon olduğu gibi lige havlu atan Galatasaray'ın onur mücadelesi olarak gördüğü maçı favori Fenerbahçe karşısında 2-0 kazandığı bir maç aynı zamanda. Goller Hakan ve Arif'ten gelmiş. 2 hafta önce liderliği Fenerbahçe'ye kaptıran Trabzonspor da Fenerbahçe'nin bu mağlubiyeti sonrası liderlik koltuğunu tekrar devralmış.

Icim kipir kipir.. Keske orda olabilseydim, ne yazikki gurbetti yasiyorum.... SALDIR GALATASARAYIM!

Trt3'de eski maçların özetleri var.85'li yıllarda

Kazaniriz desem mantigim, kaybederiz desem gonlum elvermiyor.

10890.jpg

cana600_PCJB5.jpg

[video=youtube;EL_bZAdOKhk]https://www.youtube.com/watch?v=EL_bZAdOKhk[/video]

:happynew: :happynew: :happynew: :happynew: :happynew:

yekta:''25 yıldır bu maçı bekliyordum.Allah utandırmasın.''

işte sözün bittiği yer.Allah'ın izniyle kazanacağız.

Mehmet Demirkol'un en son hatırladığı 1983 yılında oynanmış bir Cuma derbisi varmış.

Milliyet Gazetesinin arşivlerini karıştırırken bir Cuma derbisine de ben rastladım. 22 Mart 1996 tarihinde oynanmış bu derbi. O dönem tıpkı bu sezon olduğu gibi lige havlu atan Galatasaray'ın onur mücadelesi olarak gördüğü maçı favori Fenerbahçe karşısında 2-0 kazandığı bir maç aynı zamanda. Goller Hakan ve Arif'ten gelmiş. 2 hafta önce liderliği Fenerbahçe'ye kaptıran Trabzonspor da Fenerbahçe'nin bu mağlubiyeti sonrası liderlik koltuğunu tekrar devralmış.

O maça da gitmiştim soğuk bir havada oynanmıştı kale arkasını komple bize veriyorlardı o zamanlar.Gazeteleri yakıp yakıp ısınmaya çalışmıştık

Bir de askere gitmeden bir derbi vardı Kadıköyde 3-1 yenmiştik galiba 2 tane Okocha atmıştı sene 97.Stada maratondan tırmanıp girmiştim biletsizlikten spor gazetelerine tam sayfa manşet olmuştum :)Hey gidi günler .Bu maçın diğer özelliği tvden verilmedi canlı .Cuma eylemleri vardı o zaman hatta fazla polis yollamamışlardı maç için ama olay molay çıkmadı fazla klasik şeyler oldu

Mehmet Demirkol bu maçı nasıl hatırlamaz

O maça da gitmiştim soğuk bir havada oynanmıştı kale arkasını komple bize veriyorlardı o zamanlar.Gazeteleri yakıp yakıp ısınmaya çalışmıştık

Bir de askere gitmeden bir derbi vardı Kadıköyde 3-1 yenmiştik galiba 2 tane Okocha atmıştı sene 97.Stada maratondan tırmanıp girmiştim biletsizlikten spor gazetelerine tam sayfa manşet olmuştum :)Hey gidi günler .Bu maçın diğer özelliği tvden verilmedi canlı .Cuma eylemleri vardı o zaman hatta fazla polis yollamamışlardı maç için ama olay molay çıkmadı fazla klasik şeyler oldu

Mehmet Demirkol bu maçı nasıl hatırlamaz

5 yaşında stad da, gazete yakıp ısınmaya çalışman gerçekten ilginç.

yensek de yenilsek de farketmez benim icin önceki maclar gibi fazla kafaya takmam

Bu adam hangi akla hizmet satılır!! 8 değil 15 verseler vermem!![video=youtube;Z04doI5ldrY]https://www.youtube.com/watch?v=Z04doI5ldrY&feature=related[/video]

Artık eksik tamamlamayalım maçı. Cana'ya özellikle sıkı sıkı tembih edilmeli. Bu heriften çekiniyorum.

+4-0 alacağız

yeterki defansta ilk 15 dakika salaklık yapmayalım...

Yekta:25 yıldır beklediğim gün geldi nihayet. Allah utandirmasin...

Twitter

budur...iki dileğim var cimbombom......................

rüyamda fener kazanıyodu kafalar rahat olsun hertürlü hertürlü hertürlü............ormandan kestik çamı,ormandan kestik çamııııı.........

Ezeriz Geçeriz İşte O Kadar......!!!!!

Geri
Üst Alt