STSL 10/11 H:26 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | 18 Mart | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:26 | Galatasaray - Fenerbahçe | 18 Mart | 21.00

Olmayacak duaya...

Amin denmez...

Renkdas... :)

vallah böyle skorlar böyle zamanlarda olur. en kötü günlerin ardından en ummadık andak süper bir olay olur yüzümüz güler..

ben inanıyorum takıma.. tabi gerçekçi olmak gerekir ama gol yağdıracaz fenerin kalesine..... vallah saat 23.00 tüm spor programlarında fbli yorumcuların suratını görmek istiyorummm fark atarsakk :) ne bileyim yeni stad- müthiş seyirci- kötü bir gidişatın ardından en azından sezonun bizim için tek maç bu. galibiyet ve fark demek inancım varr....

Ilginçtir arkadaşlar....

Ben şimdiye kadar hiçbir Fenerbahçe maçında bukadar kazanacağımızdan emin değildim...

Bu Maçta fark atacağımıza bile eminim....

4:1 diyorum.....!!!

skor tahminleri geliyorr.. vallahh 4-1 lik sonuc yavas yavas ön plandaa. önemli olan kazanmak ama fark olursada tadından yenmezz... yürü be renkdaşşş.... alem kral görsünn... aslan tt arenada kükreyecekk....

Vur gol olsunnnnn..(Kazım'ın golü var bu maçta..6.his)

yenilmeyelim de gerisi bos...ilk maglubieyt f5e karsi olursa bu leke ömrübillah silinmez...!!!

bu maca hagi ile cikmak zaten intihar...zapata da saatli bomba

Asıl ilginç olan da şu olacak.Bu karşılaşma dünyada bi sürü tvde yayınlanacak.Spikerler diyecek ki,Ezkler 1.sırada,Galatasaray da 11 lerde.Ama bakın taraftara sayın seyirciler.52 bin kişi takımını nasıl destekliyor :D Takımları çok kötü durumda olsa bile..İşte sevgi budur.Bunlar,bizim takımlarımızda göremediğimiz tablolar :D :D :D :D

Asıl ilginç olan da şu olacak.Bu karşılaşma dünyada bi sürü tvde yayınlanacak.Spikerler diyecek ki,Ezkler 1.sırada,Galatasaray da 11 lerde.Ama bakın taraftara sayın seyirciler.52 bin kişi takımını nasıl destekliyor :D Takımları çok kötü durumda olsa bile..İşte sevgi budur.Bunlar,bizim takımlarımızda göremediğimiz tablolar :D :D :D :D

kusura bakma ama takım kötü giince maça gitmeyen tek taraftar türkiyed mevcut

Cimbombom'un armasi da Aslanlar'in karmasi...

kazim oynamasin...aydin oynasin, anil oynasin ama lütfen kazim oynamasin..ggicik oluyorum ona

bam denilen yeteneksiz 3lüsünden en fazla 1 i oynasın yeter... az kanser olalım...

kusura bakma ama takım kötü giince maça gitmeyen tek taraftar türkiyed mevcut

ama destek manyak olacak akşam.Avrupa'daysa sinema izler gibi maç izliyolar ve beyaz mendil sallıyolar.Akşam taraftar görsün dünya..Takım her şartta nasıl desteklenir diye :))) Bu konuda Liverpool'un üstüne taraftar tanımıyorum.Asla yalnız yürümüyolar..

vallah dünya tv lerinde yayınlansa lig durumu farketmezz. adamlar hala bizi avrupayı fetheden türk takımı diye biliyor gerçekler ortada. gooallllllll kezımmm kezımm :) goalllll arde türennn :) goallll barossssss :) goallll cannaaaaa :)

vallah dünya tv lerinde yayınlansa lig durumu farketmezz. adamlar hala bizi avrupayı fetheden türk takımı diye biliyor gerçekler ortada. gooallllllll kezımmm kezımm :) goalllll arde türennn :) goallll barossssss :) goallll cannaaaaa :)

Bu kez yüzümüz gülecek..İnanıyorum buna...

Bilet satışları ne durumda..??? Stad Full çekmeli...!!!

195922_159062330819137_146595108732526_313664_5099751_n.jpg

600 lük 700 lükler kalmış sadece.Diğerleri bitmiş.Öyle duydum ben tvde

o yerlerde seyirci baskısının en şiddetli olacağı yerler aslında. allah seni bildiği gibi yapsın polat. yapsana oraları da 200-300 tüm stad full çeksin. bu kadar kalın kafalılık da olmazki

Fenerli taraftarların ropörtajları vardı ntvsporda hepsi pis pis sırıtıyor. Laubali laubali sanki anadolu takımıyla oynuyormuş gibi yeneriz de kaç atarızın derdindeler.

Ama ben onlara kızmıyorum Allah bizim futbolcuları yönetimi hocaları kahretsin diyorum... Bu akşam çıkın yenilseniz de yenseniz de bari adam gibi mücadele edin. Salak saçma bir top oynayıp ondan sonra da ıslıklanınca yüzsüz yüzsüz taraftar arkamızda değil demeyin...

arkadaşlar maça gidecek var mı aranızda, metro seferleri 18 de diyorlar geç değil mi?

Geri
Üst Alt