Malik Yavuz
Büyük Kaptan
- 14 Kasım 2010
- 23.256
- 1.434
- 1.503
Cevap: STSL 10/11 H:26 | Galatasaray - Fenerbahçe | 18 Mart | 21.00
Kazanırsak birsey olmaz kaybedersek cok sey olur
Kazanırsak birsey olmaz kaybedersek cok sey olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mac berabere biter
mac berabere biter
Aykut berabere dediyse berabere biter. Ben yanıldığını görmedim Sercan.
....Acikcasi ben de yeneriz,parcalariz,soyle yapariz,boyle yapariz demek isterdim ama...
iste amasi var...
Ben alabilecegimiz en iyi sonucun beraberlik oldugunu dusunuyorum,ki o bile cok zor...
Bir de su desibel konusuna deginmek istiyorum.
Bu desibel mevzu ne yazik ki tam bir eziklik;kim yaparsa yapsin.
Bunu ilk once besiktas cikardi,simdi de biz.
Ligde yokuz,kupada yokuz,avrupada yokuz...
Ne yani,desibel rekoru kirmak mi bizleri basarili yapacak,bu nu bizi mutlu edicek,bu mudur Galatasarayin amaci...
Ben bir Galatasaray asigi olarak bundan utaniyorum;biz uefa kupasini,super kupayi,4 yil ardarda sampiyonlugu gorduk...
Geldigimiz hale bak,hedeflere bak...
Elimizdeki kilit oyunculardan maksimum verimi almalıyız, bunun için de herkesin kendi mevkisinde oynaması gerkli.
Bana göre bilinen oyuncular dışında takımın kilit oyuncuları:
Neill ;Mevki itibariyle savunma organizasyonunu yapabilecek , takımın defansif görevlerdiki aklı olabilecek tek adam, o yüzden sağbek ve/veya önlibero olarak oynatılmamalı ve asıl mevkii olan stoperde oynamalı böylece takım geride panik havasından kurtulacaktır.
Cana ;Her ne kadar beğenmesem de eleştirsem de takımda başka önlibero oynayacak oyuncu olmadığına ve orta alanda rakibin etkinliğini sonlandırmak için gerekli olan fizik güç onda olduğuna ve de stoper oynadığında saatli değil pimi çekilmiş bomba olduğundan doğrudan gerçek mevkisine yani önliberoıda oynatılmalı
Pino ; Fenerbahçe de solbekde ister Caner, isterse Santos oynasın yumuşak karın bu bölge, bizim hücum organizasyonumuzu buradan yoğunlaştırmamız gerek, Pino gerek adam eksiltme becerisi ve içeri kat etmelerdeki etkinliği, gerek karşısındaki oyuncunun savunma yetersizliği sebebiyle kesinlikle sağ kanatta Pino oynamalı, hem böylece Pino içeri kat etmelerinde şut konusunda ters ayakta kalacağından adam eksilttikten sonra pas zorunluluğuna girecek ve gereksiz şutlarla tempoyu bozmayacaktır.![]()
Cluio ; Maçtaki en önemli oyunculardan bir tanesi, Fenerbahçe son 6 7 haftadır Mehmet Topuz'un yüksek performansı nedeniyle hem Alex'ten daha verim almaya başladı hem
de orta alanda rakiplere üstünlük sağlama şansına sahip oldu. Culio bu maçta göstereceği performans ile hem fenerbahçenin orta alanda üstünlük kurmasına engel olacak hem de buradaki eksiklik Alex'in oyununa da yansıyarak etkinliğini azaltacaktır.
Yekta ; Dedim ya orta alan üstünlüğü çok önemli maçta ve Fenerbahçe için kabus olması muhtemel bir sakatlık oldu geçen hafta Emre yok bu maçta, onun yerine çok büyük bir ihtimal ile Özer oynayacaktır, ancak Aykut Kocaman gaza gelip gol atıyor diye Selçuk'u oynatırsa da şaşırmamak gerek, her ikisi için de Yekta kolay lokma olmayacak ve hatta Yekta oyunu ile her ikisini de alt ederek üstünlüğü bizim tarafımıza çevirecektir.
Barış ( ; Herkesin hemen karşı çıkacağını ve olmaz diyeceğini tahmin ediyorum ama, benim kafamda onun sağbek oynaması olduğundan yazıyorum, zira fenerbahçe hücum gücünü muhtemelen sol kanattaki Dia veya Stoch üzerinden yoğunlaştıracaktır, her iki oyuncunun da süratleri ve adam eksiltme becerileri nedeniyle sağbekte oynatabileceğimiz ve hızı ile bunlarla baş edebilecek tek alternatif. Neill'in yavaş kalmasından dolayı maalesef bu iki oyuncu içinde oldukça riskli bir tercih olur.
Tüm bunlardan sonra kadro'nun şu şekilde olması gerektiğini düşünüyorum.
Ufuk
Barış ---- Neill --- Servet---- Çağlar (Sakat olması halinde Hakan Balta)
Pino------Yekta-----Cana---Culio
Kazım -----Baros