STSL 10/11 H:26 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | 18 Mart | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:26 | Galatasaray - Fenerbahçe | 18 Mart | 21.00

Unutmayin bu destek 1 günlük. Bugün mac bitene kadar pozitif olacagiz. Ondan sonra protesto sidettini arttirarak devam etmeli. Adnan Polat mutlaka gitmeli

beyler coskun ozari icin bi konu acildi mi?

ya fenerliler heyecandan geberecek, bu Galatasarayla oynamaktan bu kadar heyecanlanıyorlarsa önceki yıllarda ne yapıyorlardı acaba

renkdaslar biletler ne durumda,haberi olan varmi,hepsi tükendimi?

Şampiyonlar liginin asist kralı kadromuzda şaka maka.Culio'ya güveniyıorum ben.

beyler buyuk konusmayalim lutfen,fark yeme ihtimalimizde var bunu unutmayalim cunku kotu oynuyoruz,sakin olmaya calisalim.

aksam galibiyetle ayrilirsak ozaman konusmaya baslayalim cunku kuslar takip ediyor forum u.

Mustafa Denizli´den yeni kehanet: Galatasaray %50.1 alir :)

Bu arada Şampiyonlar ligi eşleşmeleri

real tottenham

barça shaktar

chelsea man uni

inter schalke

kuşlar takip etmeye devam etsinnn.... onların kanatlarını yolup kel aynak gibi yollayalım köylerineee....

bu arada bi yerdee bir yorum denk geldi. kendimce yorumlamak istiyorum.

renkdaşın biri başka forumda: arena stadında yenilmemeliyiz ve nasıl biz kadıköy psikolojik olarak zorlanıyorsak onlarıda bu seriye sokmalıyız. taraftar öyle bir ıslık-destek-hakeme tepki vermeliki rakip ne olduğunu anlayamasınn titresin diyordu..

bencede bu yoruma katılabilirim. eğer bugun (sabahtan beri dediğim skor olan inşallaj 4-1) galibeyetle bitirir arenada fb ye seri yakalarız... yenilmemek gerek bu garanti... taraftar şampiyonluk yolunda olmamızdan dolayı tepkili olsada bugun destek ve birlik günü artıkk

taraftar unutcak değil ama en azından ligin sonunda tutanacak bir skorla ayrılırsak moralimiz düşmez. bugun tam destek öyle inanclıyızki takımdan onlarda stadta bu havayı içlerine çekerlerse önümüzde kimse duramazzz....

kuşlar takip etmeye devam etsinnn.... onların kanatlarını yolup kel aynak gibi yollayalım köylerineee....

bu arada bi yerdee bir yorum denk geldi. kendimce yorumlamak istiyorum.

renkdaşın biri başka forumda: arena stadında yenilmemeliyiz ve nasıl biz kadıköy psikolojik olarak zorlanıyorsak onlarıda bu seriye sokmalıyız. taraftar öyle bir ıslık-destek-hakeme tepki vermeliki rakip ne olduğunu anlayamasınn titresin diyordu..

bencede bu yoruma katılabilirim. eğer bugun (sabahtan beri dediğim skor olan inşallaj 4-1) galibeyetle bitirir arenada fb ye seri yakalarız... yenilmemek gerek bu garanti... taraftar şampiyonluk yolunda olmamızdan dolayı tepkili olsada bugun destek ve birlik günü artıkk

taraftar unutcak değil ama en azından ligin sonunda tutanacak bir skorla ayrılırsak moralimiz düşmez. bugun tam destek öyle inanclıyızki takımdan onlarda stadta bu havayı içlerine çekerlerse önümüzde kimse duramazzz....

biz fener taraftari gibi cirfkef ve karaktersiz degiliz.

BİZ DAHA İYİSİNİ YAPANA KADAR EN İYİSİ BU!

bu akşamki maç için söylenecek yeni besteyi site açılışına koymuşlar

varsin olsun olmayalim şimdilik lider

elbet bir gün gelecektir o güzel günler

bu akşam fenere koyun o bize yeter

cimbombomun sevgisi bir ömre bedel

MUAHAHAHA...bu ne ultrAdnan??? besteye bak, kendimi bir an meyhane de hisettim. Ulan nerdeyse aglayacaktim, ne kadar romantik bir beste, yemin ederim bu besteyi söylesinler, oyuncular sahada raki masasi kurar...Igrenc ötesi bir beste. ultrAdnan mode on.

edit: nevizade geceleri gibi, dram filmlerinde kullanilacak bir beste yapan, sen varya sen gibi igrenc, mide bulandirici beste yapan insanlar toplulugundan fazla bisey bekleyende suc...

Yari finalde Barca-Real eslesmesi büyük ihtimalle.

vallahiiii bu maçıda alamazsak gs olarak ne zaman yenecez diye düşünce sarar beni..

yahu çok iyi zamanlarda-kadrolarda bulundu takım ama yenemedi. fb en kötü günde bile aldı şansına...

eğer bizde en kötü günümüzde fb ye döşersek artık fb sansızlığı kalkar üzerimizden diyorumm... bugunde yenecez o angutt tarafları olanlara başları eğil bir şekildee göndercez evlerine..

var yaa federasyon öyle bir günü aldınızki maçı sizde engel olamyacaksınız. yeminlee alıştık pazar gününe bugunu bile pazar sandım ....

yine katliam olacak desene, real ne yapip edip elensin tottenham'a bence...

Valla onu bilmem de, Mourinho Barcelona maci icin 10 kisilik özel davetliyi protokolde agirlayacakmis. 10 kisiden biri Imparator Fatih Terim. Bizzat aramis ve gelmesini istemis. Cok da iyi arkadaslarmis.

Geri
Üst Alt