STSL 10/11 H:26 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | 18 Mart | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:26 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | 18 Mart | Maç Sonucu

helal olsn hasan

sonra işte cıkarlar Allah istemedi heralde derler

allah akıl versin

ama tuna kardes, sana benden tavsiye bu görüsünü burada fazla belirtme, cünkü burada gercekleri gören fb damgasi yiyor, forumda herkes kendisini digerlerinden daha cok galatasarayli görüyor, o gün burada Sahin Ak diye biri cikti gelen gidenin Galatasarayliligini sorguladi, tabi sonra kapaklari falan da yedi..uzun lafin kisasi, istersen biraz konusuruz kendi aramizda ama burada sakincali böyle gercekci yorumlar yapmak

Bal falan yazarsa herkesin hosuna gider, bu tür yorumlar her ortamda gider, sonra da biz Kadiköyde neden yenemiyoruz der dururuz, yazik...

Alex'in attığı kafa golünü sanırım, ben kalecilik bilgisi sıfıra yakın bir adam bile kurtarırdım. İşte Alex böyle dandik oyuncuların dolu olduğun ligde, kaliteli. Yoksa Alex'i git herhangi bir Avruai lige koy, poposuna 1 ay sonra tekmeyi basarlar. Adam burda halı saha kalitesinde maçlar oynuyor.

Alex'in attığı kafa golünü sanırım, ben kalecilik bilgisi sıfıra yakın bir adam bile kurtarırdım. İşte Alex böyle dandik oyuncuların dolu olduğun ligde, kaliteli. Yoksa Alex'i git herhangi bir Avruai lige koy, poposuna 1 ay sonra tekmeyi basarlar. Adam burda halı saha kalitesinde maçlar oynuyor.

O golü o boyla her adam atamaz. Nerdeyse hiç bir kaleci de tutamaz. 10 numara gol oldu.

Bal değil de Fırat Aydınus çok ince çalıştı, tam gerektiği zamanlarda. Gerçekten tebrik etmek lazım, bravo.

adam köseye kafa vurdu saka mısın sercan

onu gec bizimkileri arapai bi lige koymak gerek o zman

yani bunlari son 10 sene'de sadece 2-3 defa yenmemizin sebebi sadece ve sadece BAL diyorsun?

son 2 senede oynadigimiz ve bizi yendikleri 3 macta bal.. acin bi daha izleyin ozetleri.. adami sinir ediyorsunuz daha fazla.. nasil taraftarsiniz Allah askina?

Yapma Sercan. Çok güzel goldü. Ağları yaladı resmen.

Bal değil de Fırat Aydınus çok ince çalıştı, tam gerektiği zamanlarda. Gerçekten tebrik etmek lazım, bravo.

Daha acısı bu konuda Galatasaray gündem yaratamıyor. Tersi olsa idi bütün fenerliler yıkıyordu ortalığı. Antu kaç gazeteye haber servis etmişti!

yahu bu takim daha ne oynasin? ayiptir gunahtir.. atamiyoruz iste girmiyor bir turlu onlarin 2.5 pozisyonu var ve 2 gol yiyoruz buna ben sadece bal derim Hagi'nin hatalarina ragmen..

atamazsın arakdas onu dıyorum bu oyuncularla atamassın,işte bu defansla kalecıyle yersin nolur uyanın gozunuzu seveyım

işte bu takımın maks oynuyacagı buydu o bile yetmiyor.biri adam kacırır biri bos yere elle eller frıkık olur biri 175lik adama kafa vurdurur.biiri bos kaleye ayagının altından top kacırır

peh peh

çağlar birinci - sakat.

gökhan zan - cezalı.

serkan kurtuluş - sakat.

juan emmanuel culio - cezalı.

sabri sarioğlu - sakat.

kazım kazim - cezalı.

milan baros - cezalı.

uuu beybi beybi bi hareketlenme oldu bende

Boğazım acıyor, bize yazık vallaha..

atamazsın arakdas onu dıyorum bu oyuncularla atamassın,işte bu defansla kalecıyle yersin nolur uyanın gozunuzu seveyım

işte bu takımın maks oynuyacagı buydu o bile yetmiyor.biri adam kacırır biri bos yere elle eller frıkık olur biri 175lik adama kafa vurdurur.biiri bos kaleye ayagının altından top kacırır

peh peh

lincoln-keita-misimovic ile oynadikta ne oldu? sonuc ne sansimiz tutmuyor iste anlayin cok ballilar..

ama tuna kardes, sana benden tavsiye bu görüsünü burada fazla belirtme, cünkü burada gercekleri gören fb damgasi yiyor, forumda herkes kendisini digerlerinden daha cok galatasarayli görüyor, o gün burada Sahin Ak diye biri cikti gelen gidenin Galatasarayliligini sorguladi, tabi sonra kapaklari falan da yedi..uzun lafin kisasi, istersen biraz konusuruz kendi aramizda ama burada sakincali böyle gercekci yorumlar yapmak

Bal falan yazarsa herkesin hosuna gider, bu tür yorumlar her ortamda gider, sonra da biz Kadiköyde neden yenemiyoruz der dururuz, yazik...

kadıkoyu bırak içerde de yenemıyorz

bunlar balla sansla acıklanacak seyler değil.

sanmıyorum fbli deiceklerını derselerde umrumda olmazz arkadas.

mall belli ürün belli bu defolularla bu kadar

renk arma yı kazmaların ustune gıydırırsen ,git ister 50bin kişilik stadda mac yap

YE-NE-MEZ-SİN

son 2 senede oynadigimiz ve bizi yendikleri 3 macta bal.. acin bi daha izleyin ozetleri.. adami sinir ediyorsunuz daha fazla.. nasil taraftarsiniz Allah askina?

herseyi Bal gibi sacma sapan bir sebebe baglamayan gercekleri gören taraftariz. Bilmem anlatabildim, sizde insanin tepesini attiriyorsunuz, yani maclari izlemesek, sizin gibilere inanacagiz, birakin allah askina bu zihniyeti...

kaliteydi arkadas.senin cunku kalecin o topu tutmaktan bile aciz bir adam

dk 90 keita sutu 90dan volkanın cıkarısı

işte kalıte öyle bişey bilader

Ac bakalim bu macin istatistikleri ile konusalim o zaman. Macin yuzde kacinda topa hakim olmusuz. Kac pas yapmisiz, kac sut atmisiz, kac atagimiz olmus, kac korner kullanmisiz. kac topumuz kaleyi tutmus. Eger bu yuzdelerde fenerden asagiysak ben bir daha bu foruma yazmiyorum..

Manchesterlari, Milanlari dize getirdigimiz zamanlar onlara gore daha mi kaliteli bir kadroya sahiptik?

Ayni mantikla konusursakk o zaman Feneri kupadan eleyen yenimalatyaspor hem bizden hem fenerden daha kaliteli.

Biz isin psikolojik tarafinda yeniliyoruz hep.. Birinci golden sonra yine sanki maci kaybetmisiz gibi biraktik.

Adamlarda bizim apalladigimiz bu anlarda (sanki ezberletilmis gibi) hemen zaafimizdan yararlaniyorlar ve ilk bulduklari pozisyonlari hem biraz beceri ve hemde biraz sansin destegiyle golu buluyorlar.

lincoln-keita-misimovic ile oynadikta ne oldu? sonuc ne sansimiz tutmuyor iste anlayin cok ballilar..

KALECİN YOK,DEFANSIN LEŞH GİBİ.saydıgın kadrolarımız hep dengesiz yıllardır orta saha yok

adamlarla tasak gecioruz yıllardır,eriflerin bizden kadrosu bizden kalitei ve dengeli

Her zamanki gibi kollandınız. Bunu siz de biliyorsunuz. Bir sürü taraftarınız itiraf ediyor. Hatta bu sezon şampiyon yapılmak istendiğinizi de itiraf ediyorlar. Bu arada ceza almayacağımı bilmesem zaman ve mekan kavramını gözetmeden sülaleni sorgulardım ama neyse!

Bu sene çaktırmadan götürüyorlar işi. Geçen sene çok belli etmişlerdi. Ama bu senede artık anlaşılıyor. Zaten Fener 2-3 haftaya kadar zor maçları bitiriyor. Bence 17'de 17 yapabilirler. Nasıl olsa, ya karşı takım oyuncularından bir kaçı yardım ediyor, ya da hakem her türlü desteği veriyor.

Geri
Üst Alt