Serdar Ateş
Tecrübeli Üye
- 18 Mayıs 2010
- 6.729
- 1
- 1.173
Cevap: STSL 10/11 H:26 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | 18 Mart | Maç Sonucu
tamam sakin serdar.
tamam sakin serdar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ac bakalim bu macin istatistikleri ile konusalim o zaman. Macin yuzde kacinda topa hakim olmusuz. Kac pas yapmisiz, kac sut atmisiz, kac atagimiz olmus, kac korner kullanmisiz. kac topumuz kaleyi tutmus. Eger bu yuzdelerde fenerden asagiysak ben bir daha bu foruma yazmiyorum..
Manchesterlari, Milanlari dize getirdigimiz zamanlar onlara gore daha mi kaliteli bir kadroya sahiptik?
Ayni mantikla konusursakk o zaman Feneri kupadan eleyen yenimalatyaspor hem bizden hem fenerden daha kaliteli.
Biz isin psikolojik tarafinda yeniliyoruz hep.. Birinci golden sonra yine sanki maci kaybetmisiz gibi biraktik.
Adamlarda bizim apalladigimiz bu anlarda (sanki ezberletilmis gibi) hemen zaafimizdan yararlaniyorlar ve ilk bulduklari pozisyonlari hem biraz beceri ve hemde biraz sansin destegiyle golu buluyorlar.
KALECİN YOK,DEFANSIN LEŞH GİBİ.saydıgın kadrolarımız hep dengesiz yıllardır orta saha yok
adamlarla tasak gecioruz yıllardır,eriflerin bizden kadrosu bizden kalitei ve dengeli
lincoln-keita-misimovic ile oynadikta ne oldu? sonuc ne sansimiz tutmuyor iste anlayin cok ballilar..
kadıkoyu bırak içerde de yenemıyorz
bunlar balla sansla acıklanacak seyler değil.
sanmıyorum fbli deiceklerını derselerde umrumda olmazz arkadas.
mall belli ürün belli bu defolularla bu kadar
renk arma yı kazmaların ustune gıydırırsen ,git ister 50bin kişilik stadda mac yap
YE-NE-MEZ-SİN
kaliteli ve dengeli kadro ile pozisyona girmeden maci kazaniyorlar yillardir bunu sadece bal olarak aciklayabiliyorum ben ..
Uefa 2000 kadrosu bile bunlari yenemediydi. Sansa bala bir frikik atip yendiydiler bizi.
Uefa 2000 kadrosu bile bunlari yenemediydi. Sansa bala bir frikik atip yendiydiler bizi.
bu kafayla daha cok yeniliriz bunlara. Dogruya Dogru, adamlarin hemen hemen her pozisyonda daha kaliteli oyunculari var, gerci bizimkilere oyuncu bile denmezde...
normalde kalitesi düsük oyuncular, hirslariyla mücadeleriyle bir yerlere gelirler, ama gelin görün ki bu "takimda" kalite zaten yoktu, ruh karekter hirs onur seref durus diye bir sey 1 gram bile yok, ee karsi takimda senden kaliteli oldugu zaman istedigi kadar az mücadele etsin, 2 pozisyon yakalar ikisinide catala asar veya kurtarilamayacak yerlere atar, bizim kalitesi SIFIR olan oyuncular ancak topu iskalar, pozisyona girmeleri bile bi mucize aslinda...
Fener'in nesi cok iyi ya. Alex'i cikar Fenerbahce biter.
johnson atmisti bizim defansa carpip girmisti hic unutmam pozisyonlari dahi yoktu o macta
Komediydi o. Bir maçta ne şekilde gol kaçırılır bütün örneklerini sergilemiştik.
Haftaya büyük Hagi nin çıkaracğı kadro bu. Analiz manaliz hikaye
![]()
çağlar birinci - sakat.
gökhan zan - cezalı.
serkan kurtuluş - sakat.
juan emmanuel culio - cezalı.
sabri sarioğlu - sakat.
kazım kazim - cezalı.
milan baros - cezalı.
Pino taraftarın kalbine girdi tövbe oynatmaz Hagi. Tek efsane o olacak. Haftaya Messi gelse yedek olur Ayhan ilk 11 banko ama
Haftaya büyük Hagi nin çıkaracğı kadro bu. Analiz manaliz hikaye
![]()
çağlar birinci - sakat.
gökhan zan - cezalı.
serkan kurtuluş - sakat.
juan emmanuel culio - cezalı.
sabri sarioğlu - sakat.
kazım kazim - cezalı.
milan baros - cezalı.
Pino taraftarın kalbine girdi tövbe oynatmaz Hagi. Tek efsane o olacak. Haftaya Messi gelse yedek olur Ayhan ilk 11 banko ama
pozisyondan kasıt nedir
bizim yıllardır duran top organızasyonumuz firkik golumuz yok
bunlardan hazırlananlar pozsyon olmuyor mu