STSL 10/11 H:27 | M.P. Antalyaspor 3-0 Galatasaray | 4 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:27 | M.P. Antalyaspor 3-0 Galatasaray | 4 Nisan | Maç Sonucu

Beyler şaka maka 13. sıradayız yahu :(

Cevap: STSL 10/11 H:27 | M.P. Antalyaspor 3-0 Galatasaray | 4 Nisan | Maç Sonucu

ufuk taki anormallikleri sadece ben mi görüyorum?

değil GSARAY kalesi 2.lig takımı emanet edilmez adama..çıkışları yersiz panik komik..

hakan balta serkan ve kewell deki dibe vuruşu sadece ben mi görüyorum?

bülent ünder tugay filan neden alt yapıdan oyuncu oynatmazlar?

isyan isyan isyan..

Merak ediyorum bu adamlar sezon sonu gönderilirlerse ( gönderilmeleri gerekiyor ) hangi takımlara gidecekler acaba.Kim alır lan bu adamları.Hangi dengesizler alır bunları da yıllık 500 bin-1 milyon lira verir merak içersindeyim.

aynısını maç sırasında ben düşündüm..

arena olmasaydı şu an daha kötü durumda olurduk Allah tan yetişti de galibiyet yüzü gördük

rıdvanda baroşa sallıyor . vay arkadaş

Bu kadar vurdumduymaz bir futbolcu topluluğu ben hayatım boyunca görmedim. Bu futbolcular nerede olduğunu zannediyor? Burası Galatasaray ya Galatasaray..

Lig bitmiş olabilir, ya formanı terlet formanı !

Eziyet bitti çok şükür.

Merak ediyorum bu adamlar sezon sonu gönderilirlerse ( gönderilmeleri gerekiyor ) hangi takımlara gidecekler acaba.Kim alır lan bu adamları.Hangi dengesizler alır bunları da yıllık 500 bin-1 milyon lira verir merak içersindeyim.

alır kasımpaşa mersin idman yurdu adıyamanspr

rıdvan milan barosa demedigini birakmadı adnana desene sen...

Stad açılışından beri Akp'yi karşımıza aldık..

O günden beri hakemlerde anamızı belliyor,oyuncularda..

Birbirini yok eden yönetimde..

Yazıklar olsun lan!

Olan gene taraftara oluyor..

Bu sogukta ilk 11 e güvenip kahveye gitmek hataydı.

15.liğe kadar yolumuz var inşallah ligden düşmeyizde.

Şaka maka buca 2 3 maç kazansaydı, potadaydık şuan.

Futbolcularin hic bir sucu yok.Suc onlari bu takima transfer edenlerindir.Dovecekseniz ,sovecekseniz en basta bu Adnan Polat olmalidir.Su takim Hagi zamaninda bu oyuncularla,Arda olmadan 17 haftada bunun 10'da 1 kadar kotu oynadimi ,hayir.Adami yediniz ,sabredemediniz.Buyrun izleyin simdi.

Lan bari önümüzdeki maçlara çıkmayıp hükmen yenik sayılalım.

En azından biz o maçları oynamadan kaybetmiştik falan deriz.

Şunlardan falan 3 yemek koyuyo.

Diyecek söz bulamıyorum artık..14 mağlubiyet ve -8 averaj...

Geri
Üst Alt