STSL 10/11 H:27 | M.P. Antalyaspor 3-0 Galatasaray | 4 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:27 | M.P. Antalyaspor 3-0 Galatasaray | 4 Nisan | Maç Sonucu

En büyük hücum silahı servet olan bir takımız maalesef

Cevap: STSL 10/11 H:27 | M.P. Antalyaspor 3-0 Galatasaray | 4 Nisan | Maç Sonucu

Oha lan 4 gundur meksikada tatildeyim acaba sonuca baksammi diye dusunuyordum butun gun. foruma girmez olaydim. yuh be 3 yemisiz. Pinches pendejos.

Çok şükür ki Polat'tan kurtulduk yoksa seneye daha beter olur,düşme potasından yukarı çıkamazdık.

A2 takimini istiyoruz diye bir dev pankart acsa ya Ultraslan.

10. dakikadan sonra takım adeta maçtan sıkıldı ve istanbul'u düşlemeye başladı. kimse bana anlatmasın tüm oyuncular nasıl olsa başımızda kimse yok bu 90 dakika bitsin gidelim diye düşündü. kimse terlemeye zahmet bile etmedi.

Senenin bu aylarinda , hedefe kosan Galatasaray'i ozledim lan.

[video=youtube;tI92wZ0Vils]https://www.youtube.com/watch?v=tI92wZ0Vils[/video]

Tahminime göre 40 puana dahi ulaşamayacağız.

trabzon - 0 puan

manisa (d) - Bi kaza olursa 1 puan

kayseri - 1 puan

bjk (D) - 0 puan

kasımpaşa - 1 puan belki (çok dirençli Kasımpaşa)

gençler (d) - 0 puan

konya - Son hafta küme düşme şansı devam ederse bu da zor maç.

manisa ve kasimpasa maksimum 1 puan..

diger maclar 0 cekeriz

Frank rijkaard gÖnderilmemeliydi. Kadro yetersizdi. Adam her konuda hakliydi.

A 2 takimini gÖrmek istiyoruz. Trabzona karsida a2 takimi ciksin.

Yeter artik.

güntekinle rıdvan da t.şşak geçiyolar inceden inceden.. sezon bittt...

[video=youtube;nCrYXtrjIYA]https://www.youtube.com/watch?v=nCrYXtrjIYA&feature=related[/video]

Sana Gelsin CİMBOM..

Çok şükür ki Polat'tan kurtulduk yoksa seneye daha beter olur,düşme potasından yukarı çıkamazdık.

insan ister istemez üzülmüstü...

ama simdi allahtan kurtulduk diyorum ve inanilmaz bir kin besliyorum suan !!!

Galatasaray tarihnin en kötü baskani adnan polat herhalde allah yardimcin olsun ünal aysal

Ulan batmışız boğazımıza kadar gençleri oynatsanız Avrupa'ya mı gidemeyiz?

bazı spor internet siteleri başlıkları

"kaybedenler kulübü"

"Ünder de gs derman olmadı"

"Şaşırtmadı"

"Aynı tas aynı hamam"

Gerçekleri tarih yazar tarihi de..."

"Dünya durmadan değişiyor ama cimbom aynı"

sie mango

trabzonnn 1 manisa 3 kayseri 3 bjk 0 kasımpaşa 3 gençler 1 konya 3 puan alır tahminen 42 puanla bitiririz ligi

1.si bu puanları alınca 47 oluyor. 2.si bu yazdığın puanların yarısını dahi alamayız.

frank rijkaard "üçüncü olmak başarı" derken, "hemen kovun gitsin, g.saray'ın büyükluğünü bilmiyor" dendi. G.saray bugün 13. Sıraya düştü.

rijkaard bir dehaydi.

unal aysalllllllll

ARKASI GELMEZ DERTLERIMINNN BIKTIM ILAHLLAH UNAL AYSAL DA GELECEK GELECEK INSALLAHh

A2'deki oyunculari bu kaos ortaminda oynatmak ne kadar dogru tartisilir.Suan ki tablo,bugun sahada olan oyuncularin sucu olarak kalmali.Yazik etmeyelim alt yapidaki oyuncularimiza.

Geri
Üst Alt