STSL 10/11 H:27 | M.P. Antalyaspor 3-0 Galatasaray | 4 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:27 | M.P. Antalyaspor - Galatasaray | 4 Nisan | 20.00

1.Çağlar,önünde İsmail Köybaşı,Vederson falan varken rüyasında banko ilk 11 oynar ancak milli takımda.

2.Bugün Liverpool ile birlikte idmana çıkmış bir oyuncu bile bir adım öndedir Türk rakiplerinden.Kaldı ki Insua,Liverpool'da genç yaşında oynuyordu.Bonservisi çok makul,kesinlikle alınmalı.

3.Galatasaray'ın Galatasaray olduğu dönemdeki kadroyu incelersen o dönemki oyuncular ile şimdiki oyuncular arasındaki fark anlaşılıyor.Bu oyuncuların hepsi temizlenmeli.Sol bek mevkiimiz en leş bölge.Çağlar'ı Denizliden de bilirdim.Galatasaray'ın oyuncusu değil.Hatta senin deyiminle "Bank Asya" topçusu.Keza Hakan Balta da öyle..

4.Çok net konuşuyorum.Türk oyunculardan Arda,Yekta,Ufuk ve Kazım haricindekilerin,kesinlikle hedefleri olan bir Galatasaray'da işi yok!

İsmail köybaşı ve Vederson varken ilk 11'e giremez he seninle sırf bu lafı söylediğin için tartışmayı kendimce bitiriyorum.Senle tartışmaya girmek şu lafından sonra futbol bilgime küfretmektir.Son olarak diceğim şu Vederson önce ayakta durmayı öğrensin Man Utd maçında 10 kişi savunma yaparken Bursa Volkan Şen tek hücümcuydu gerisi hep defanstaydı.Nani'nin Vederson'u nasıl komik duruma düşürdüğünü ve Man Utd tribünlerinde gülüşmelere neden olduğu git özetlere bakta izle İsmail Köybaşı'nın ayağına her top geldiğinde beşiktaş'lılar tarafından ıslıklandığınıda unutmamak gerekir.gerçi sen postalanmalı desen ne olacak demesen ne olacak Çağlar takımda kalacak İnsua'nın iyi bir sol bek olduğunu düşünmüyorum. Liverpool'da İnsua oynamış olabilir.Bizdede Mustafa Sarp ilk 11 oynuyordu.Şimdiki Liverpool'a bakınca oynayan oyuncuları görünce pekte şaşırmadım İnsua'nın orda oynamasına bu adam orda müthiş maçlar çıkarsaydı Bize kiralarmıydı sanmıyorum.Sebastian Leto'da defalarca oynatıldı sonra satıldı şimdi nerdedir kimbilir.

İsmail köybaşı ve Vederson varken ilk 11'e giremez he seninle sırf bu lafı söylediğin için tartışmayı kendimce bitiriyorum.Senle tartışmaya girmek şu lafından sonra futbol bilgime küfretmektir.Son olarak diceğim şu Vederson önce ayakta durmayı öğrensin Man Utd maçında 10 kişi savunma yaparken Bursa Volkan Şen tek hücümcuydu gerisi hep defanstaydı.Nani'nin Vederson'u nasıl komik duruma düşürdüğünü ve Man Utd tribünlerinde gülüşmelere neden olduğu git özetlere bakta izle İsmail Köybaşı'nın ayağına her top geldiğinde beşiktaş'lılar tarafından ıslıklandığınıda unutmamak gerekir.gerçi sen postalanmalı desen ne olacak demesen ne olacak Çağlar takımda kalacak İnsua'nın iyi bir sol bek olduğunu düşünmüyorum. Liverpool'da İnsua oynamış olabilir.Bizdede Mustafa Sarp ilk 11 oynuyordu.Şimdiki Liverpool'a bakınca oynayan oyuncuları görünce pekte şaşırmadım İnsua'nın orda oynamasına bu adam orda müthiş maçlar çıkarsaydı Bize kiralarmıydı sanmıyorum.Sebastian Leto'da defalarca oynatıldı sonra satıldı şimdi nerdedir kimbilir.

Çağlar,Nani'ye karşı çok başarılı maçlar mı çıkarttı?

Aa! Hiç Avrupa maçı yapmadı ki..

Çağlar,Nani'ye karşı çok başarılı maçlar mı çıkarttı?

Aa! Hiç Avrupa maçı yapmadı ki..

Susarmısın lütfen senin nasıl bir insan olduğunu bildiğim için cevap vermiceğimi bi önceki yazımda söyledim.Lütfen tartışmayı kes

Susarmısın lütfen senin nasıl bir insan olduğunu bildiğim için cevap vermiceğimi bi önceki yazımda söyledim.Lütfen tartışmayı kes

Tamam özür dilerim.

Insua leş.

Çağlar,the best.

konu açılalı 12 gün olmuş daha 7. sayfadayız.Herkes bırakmış takımı..:)

konu açılalı 12 gün olmuş daha 7. sayfadayız.Herkes bırakmış takımı..:)

İyi günde'de Kötü günde'de sadece GALATASARAY.Her zaman heryerde tam destek maçları izlemeye gidemesem bile radyodan dinliyorum ne yapıyım kopamıyorum.Gerçek GALATASARAY'lılıkda bu değilmidir.İyi günde burda olmak kolay önemli olan kötü günlerde burda olup takıma sahip çıkmak.

Necati nin vurduğu gol olur..

o arkadaşın zaten tek oynadığı, hatta çıldırasıya top koşturduğu maçlar bizimle oynadıkları karşılaşmalar. tabii ki profesyonel; ekmek oynadığı yere hizmet edecek de, aynı hırsı keşke BJK ve elfenerinin maçlarında da gösterse.

adam yemiyor içmiyor, koca sezon 2 Galatasaray karşılaşmasını bekliyor!

naaptıysak artık buna..

ya süper bir mac olur, yada cok kötü bir mac, ortasi yok.

Sıra yeteneksiz sürüsüne geldi..

Haydi kötü oynayın da görelim..

O tarihlerde Antalya'da olucam ve gidicem bu maça Allah izin verirse ama stad Kundu tarafında.

Bari biraz serin olsa hava, zaten takımı çekiyoruz bir de sıcak çekilmese o kadar yolda.

O tarihlerde Antalya'da olucam ve gidicem bu maça Allah izin verirse ama stad Kundu tarafında.

Bari biraz serin olsa hava, zaten takımı çekiyoruz bir de sıcak çekilmese o kadar yolda.

Bol bol sıvı tüketirsin hocam :D

Ufuk

Neill - Servet - Gökhan - Insua

Kazim - Cana - Culio - Arda

Pino - Stancu

Kazım da cezalı. Culio da cezalı.

Bülent Ünder BAM'dan vazgeçmez bence Rijkaard'ın vazgeçmediği gibi. :)

Geri
Üst Alt