şimdiii...az önce bitti eziklerin macı.bu macın üzerine hala trabzona macı vermeyelim diyen varmı aranızda arkadaşlar..? diego ya kac para verdi aziz acıklasında bilelim.ilk gole gelelim.bir topu 2 kişinin birbirine bıraktıgını cok gördüm ama 3 kişinin bıraktıgını ilk kez görüyorum.üstelikde bizim kız gibi oynuyor dediğimiz canere bıraktılar.hemde hiç bir mücadele göstermeden aldı caner.ikinci golde ise diego (ki kendileri sanırım bu mactan sonra gelecegini maddi olarak garantiye almıştır,bir de aglıordu cıktıgında şerefsiz) 3 metre niang ın önündeyken nedense 10 mt relik mesafede niang önüne geciverdi.ilginç..şimdi hala burdan gurur şan şeref edebiyatı cekipde yarın canımızı dişimize takalım diyen arkadaşlara soruyorum.eziklerin macını seyrettikten sonra hala bu kanıda mısınız..? yada şöyle soralım şu an tüm kanalları dinliyorum nedense kimse ilk fener golundeki şerefsizlikten bahsetmiyor.yarın trabzon bize bu golün aynısını atsa,3 defans adamı topu göstere göstere umuta bıraksa ve golu yesek ortalık resmen savaş alanına döner.ne satılmışlıgımız kalır ne şerefsizliğimiz.ama bizim utanmaz medyamız 15 dakikadır fenerin macta mükemmel top oynadıgını yazıyor.eger bu mükemmellikse bir mükemmellikte yarın bizim defanstan bekliorum.bir kez daha ve tüm galatasaraylılıgımla söylüyorum,trabzon bizi yensin bi fakire yardım edicem yeminle...