Osman Dogan
Cezalı
- 1 Eylül 2010
- 112
- 0
- 1.126
Cevap: STSL 10/11 H:28 | Galatasaray - Trabzonspor | 10 Nisan | 19.00
Cogu insanda olmayan ama olmasi gereken bir erdem vardir.
Bu erdemin adi ONUR dur.
Insanin once onuru olmali;onursuz insanin ne basarisi,ne unu,ne herhangi baska pozitif bir yonu bir sey ifade etmez.
Tabi ki bu durum kurumlar icin de boyledir,hersey icin boyledir.
Burada uzulerek goruyorum ki fenerbahce nefreti Galatasarayimizin onurundan onde goruluyor.
Gecen yil da ayniydi,iceride bursa macina yatalim diyenler cogunluktaydi,bu yil da ayni.
Ben de her Galatasarayli gibi fenerin sampiyonlugunu istemem ama fener sampiyon olmasin diye trabzona yatalim ne demek?
Bu ne acizlik?
Bu ne onursuzluk?
Bu ne...?
Kelime bile bulamiyorum artik.
Yarin biz cikalim,elimizden geleni yapalim;mac sonucu ne olursa olsun,ama onurumuz icin oynayalim.
Fenerbahce sampiyon olsun,üzülürüm.
Galatasarayim onurunu kaybetsin,ölürüm...
Cogu insanda olmayan ama olmasi gereken bir erdem vardir.
Bu erdemin adi ONUR dur.
Insanin once onuru olmali;onursuz insanin ne basarisi,ne unu,ne herhangi baska pozitif bir yonu bir sey ifade etmez.
Tabi ki bu durum kurumlar icin de boyledir,hersey icin boyledir.
Burada uzulerek goruyorum ki fenerbahce nefreti Galatasarayimizin onurundan onde goruluyor.
Gecen yil da ayniydi,iceride bursa macina yatalim diyenler cogunluktaydi,bu yil da ayni.
Ben de her Galatasarayli gibi fenerin sampiyonlugunu istemem ama fener sampiyon olmasin diye trabzona yatalim ne demek?
Bu ne acizlik?
Bu ne onursuzluk?
Bu ne...?
Kelime bile bulamiyorum artik.
Yarin biz cikalim,elimizden geleni yapalim;mac sonucu ne olursa olsun,ama onurumuz icin oynayalim.
Fenerbahce sampiyon olsun,üzülürüm.
Galatasarayim onurunu kaybetsin,ölürüm...