STSL 10/11 H:28 | Galatasaray 0-1 Trabzonspor | 10 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:28 | Galatasaray - Trabzonspor | 10 Nisan | 19.00

Cogu insanda olmayan ama olmasi gereken bir erdem vardir.

Bu erdemin adi ONUR dur.

Insanin once onuru olmali;onursuz insanin ne basarisi,ne unu,ne herhangi baska pozitif bir yonu bir sey ifade etmez.

Tabi ki bu durum kurumlar icin de boyledir,hersey icin boyledir.

Burada uzulerek goruyorum ki fenerbahce nefreti Galatasarayimizin onurundan onde goruluyor.

Gecen yil da ayniydi,iceride bursa macina yatalim diyenler cogunluktaydi,bu yil da ayni.

Ben de her Galatasarayli gibi fenerin sampiyonlugunu istemem ama fener sampiyon olmasin diye trabzona yatalim ne demek?

Bu ne acizlik?

Bu ne onursuzluk?

Bu ne...?

Kelime bile bulamiyorum artik.

Yarin biz cikalim,elimizden geleni yapalim;mac sonucu ne olursa olsun,ama onurumuz icin oynayalim.

Fenerbahce sampiyon olsun,üzülürüm.

Galatasarayim onurunu kaybetsin,ölürüm...

Cogu insanda olmayan ama olmasi gereken bir erdem vardir.

Bu erdemin adi ONUR dur.

Insanin once onuru olmali;onursuz insanin ne basarisi,ne unu,ne herhangi baska pozitif bir yonu bir sey ifade etmez.

Tabi ki bu durum kurumlar icin de boyledir,hersey icin boyledir.

Burada uzulerek goruyorum ki fenerbahce nefreti Galatasarayimizin onurundan onde goruluyor.

Gecen yil da ayniydi,iceride bursa macina yatalim diyenler cogunluktaydi,bu yil da ayni.

Ben de her Galatasarayli gibi fenerin sampiyonlugunu istemem ama fener sampiyon olmasin diye trabzona yatalim ne demek?

Bu ne acizlik?

Bu ne onursuzluk?

Bu ne...?

Kelime bile bulamiyorum artik.

Yarin biz cikalim,elimizden geleni yapalim;mac sonucu ne olursa olsun,ama onurumuz icin oynayalim.

Fenerbahce sampiyon olsun,üzülürüm.

Galatasarayim onurunu kaybetsin,ölürüm...

Çok tatlı konuşmaya çalışmışsın ama çelişkinin babasını, dedesini yaşatmışsın. Hakan Balta en kaba taslak örneklerle devam edelim; Karpty maçı son dakika, Servet Çetin; Ankaragücü 4-2'lik maçın 2 golü, Mustafa Sarp; İBB maçı, golleri izlemesi; Barış; Ankaragücü maçı golleri izlemesi. Şimdi senin yazından daha tatlı, daha sempatik bir soru; Takımda ki hangi şeref, hangi onurdan bahsediyorsun?

:oGALATASARY 'IN kazanacak durumu olsa zaten bişey demem ama durumumuz ortada. mecaalimiz yok bizim :).

Orasi ayri bir konu.

Biz kazanmak icin elimizden geleni yapalim da,varsin 5 tane yiyelim...

Burada sorun yok.

Ama bilerek yenilelim demek bana cok yanlis geliyor.

Sampiyonluklar,basarilar,sunlar,bunlar....

Hepsi bir yere kadar.

Onurumuz her basaridan ustundur...

Çok tatlı konuşmaya çalışmışsın ama çelişkinin babasını, dedesini yaşatmışsın. Hakan Balta en kaba taslak örneklerle devam edelim; Karpty maçı son dakika, Servet Çetin; Ankaragücü 4-2'lik maçın 2 golü, Mustafa Sarp; İBB maçı, golleri izlemesi; Barış; Ankaragücü maçı golleri izlemesi. Şimdi senin yazından daha tatlı, daha sempatik bir soru; Takımda ki hangi şeref, hangi onurdan bahsediyorsun?

Benim anlatmaya calistigim konuyla,sizin anlatmaya calistiklariniz arasinda bir bag kuramadim.

Hem tatli konusmak ne demek?

Onur diyorum,seref diyorum...

Benim anlatmaya calistigim konuyla,sizin anlatmaya calistiklariniz arasinda bir bag kuramadim.

dedigin sey bizim oyuncularda yok, bu kadar basit.

herkesin düşüncesine saygım var ben yenilmemizi istiyorum fb nin şampiyonluğunu görmek istemiyorum.

bu arada herkes için söylemiyorum forumda yeni kişiler türedi maçı vermiyelim maçı verirsek şöyle böyle diyen fb'liler türedi hiç inandırıcı değiller zeka kapasitemiz iyi çok şükür örnek.mustafa mut

Kardeşim bende diyorum ki; Hakan Balta en kaba taslak örneklerle devam edelim; Karpty maçı son dakika, Servet Çetin; Ankaragücü 4-2'lik maçın 2 golü, Mustafa Sarp; İBB maçı, golleri izlemesi; Barış; Ankaragücü maçı golleri izlemesi. Bu adamların oynadığı takımdan bahsedip, onur-haysiyet-şeref demen ironik. Takım içinde takımı sabote eden, istediği hocayı oynamayarak kovdurmaya çalışan futbolcuların olduğu, oyuncuya dayalı sistemin olduğu Galatasaray'ı savunman komik. Şuan Galatasaray adına sadece formada ki arma var. Onun dışında Galatasaray fln kalmadı bu sene. Haysiyet-onur-şeref işlerini karıştırmayın, bu sene için geçerli nedenler değil.

sahamızda beşiktaşa yenilirken,tt arenada şerefsizlere yenilirken, ve dahi 20 mac yenilirken onurumuz neredeydi alp kardeşim.şimdi trabzona karşı cıkıp kahraman olacak gibi direnince tüm onurumuzu kazanacagımızımı demek istiyorsun yanlış anlamadıysam..

Kardeşim bende diyorum ki; Hakan Balta en kaba taslak örneklerle devam edelim; Karpty maçı son dakika, Servet Çetin; Ankaragücü 4-2'lik maçın 2 golü, Mustafa Sarp; İBB maçı, golleri izlemesi; Barış; Ankaragücü maçı golleri izlemesi. Bu adamların oynadığı takımdan bahsedip, onur-haysiyet-şeref demen ironik. Takım içinde takımı sabote eden, istediği hocayı oynamayarak kovdurmaya çalışan futbolcuların olduğu, oyuncuya dayalı sistemin olduğu Galatasaray'ı savunman komik. Şuan Galatasaray adına sadece formada ki arma var. Onun dışında Galatasaray fln kalmadı bu sene. Haysiyet-onur-şeref işlerini karıştırmayın, bu sene için geçerli nedenler değil.

Ben onu bunu bilmem;bir takim bir takima bilerek yenilirse bunun adi onursuzluktur.

Galatasaray onurlu bir kuluptur ve oyle kalacaktir...

Umarim.

Ben onu bunu bilmem;bir takim bir takima bilerek yenilirse bunun adi onursuzluktur.

Galatasaray onurlu bir kuluptur ve oyle kalacaktir...

Umarim.

Yahu geçen hafta lig 14.'cüsü Antalya'dan 3 yiyen takım, ligde şampiyonluğa oynayan takıma yenilir mi, yoksa bilerek mi yenilir? Mantıklı cevap bekliyorum.

hayır hayır bilerek yenilmek çok abes kaçar .ben sadece şu anki durumumuza bakarak yenilceğimizi düşünyorum .bilerek değil :).

aynen ...istesekde istemesekde yenilecegiz...

macin tadini cikaralim, gerisi bos...

insallah 2-3 genc oynar...

bir antrenman fotolarina bakayim antrenmanlara cikmislarmi diye :)

Yahu geçen hafta lig 14.'cüsü Antalya'dan 3 yiyen takım, ligde şampiyonluğa oynayan takıma yenilir mi, yoksa bilerek mi yenilir? Mantıklı cevap bekliyorum.

Arkadasim sen anlamiyorsun ki.

Yenmek,yenilmekten bahseden kim?

Ben bilerek yenilelim diyenlere karsiyim.

Yoksa benim de tahminim tsnin bizi yenecegi yonunde.

kafilede kimler var ??

bir bilen varmi ?? :)

bu arada herkes için söylemiyorum forumda yeni kişiler türedi maçı vermiyelim maçı verirsek şöyle böyle diyen fb'liler türedi hiç inandırıcı değiller zeka kapasitemiz iyi çok şükür örnek.mustafa mut

yani maci vermeyelim onurumuzla oynayalim zaten her durumda yenilecegiz diyenler fenerli sen ve senin gibi yatalim-satalim diyenler Galatasaray'li oyle mi? sence de bu durumda bir terslik yok mu?

106 yillik serefli kulup gerekeni yapacaktir, sizin gibi kendini bilmezleri mi dinleyecekler?

zaten istesekte yenemeyiz polemiğe girmeye gerek yok

sahamızda beşiktaşa yenilirken,tt arenada şerefsizlere yenilirken, ve dahi 20 mac yenilirken onurumuz neredeydi alp kardeşim.şimdi trabzona karşı cıkıp kahraman olacak gibi direnince tüm onurumuzu kazanacagımızımı demek istiyorsun yanlış anlamadıysam..

"maç satmaz" dedim. kaybetmeyiz demedim. maç oynanır. kazanılır & kaybedilir. ama satılmaz. yatılmaz. anlatabildim mi?

çok rahatsız edici bu yatalım bu muhabbeti. kapatın.

Eziklerin medyası aklı sıra bizi gaza getirecekler . Bu tip yatacak , edecek lafı edenler geçmişten çok tecrübeli olacaklar ki böyle iftiralar atabiliyorlar . Umarım şampiyon Trabzon olur...

Sabri----Neill----A.Kesim----İnsua

Al sana taş gibi defans :D

Geri
Üst Alt