STSL 10/11 H:28 | Galatasaray 0-1 Trabzonspor | 10 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:28 | Galatasaray - Trabzonspor | 10 Nisan | 19.00

En az 5 atalım, yenilelim diyen herkese kapak olsun!

Maçı vermeye ne gerek var bizimkiler kendilerini aşsalar gene yenemezler..

Çünkü adamlar daha iyi takım nokta.

Insallah fark atariz...

Hahaha

Bizim oyuncular yarın Linyitsporla oynasa bile 3 farklı kazanamaz o kadar iddialıyım..

Kafalarında futbolu bitirmiş adamlardan fark bekliyorsun,Trabzonspor tek kale top oynayacak yarın görürsün..

Maçı vermeye ne gerek var bizimkiler kendilerini aşsalar gene yenemezler..

Çünkü adamlar daha iyi takım nokta.
Aynen..

A takım oyuncuları lig bitsinde şu dertler bitsin diye bekliyorlar..veya kendimi nasıl attırırım,nasıl birkaç maç yatarım onu düşünüyorlar..Gidecek oyuncular zaten kendini biliyor..Ama nedense hala onlarda ısrar ediyoruz..Bari A2'den bir kaç kişiyi oynatalım belki birşeyler olur..En azından,Mücadele,Azim,İstek olur..

hadi ordan futbol sevgi işidir feneri bir galatasaraylı sevemez ben sen gibiler için yarınki maçı galatasaray alsın demem yarınki maçı alsak ne olacak galatasaray düşmanı fenerin ekmeğine yag sürecekmiyiz.

kesinlikle yenilmemiz gereken bir maç.

Anlaşılan ne sonuç çıkarsa olan futbolculara olacak..Ozaman berabere en iyisi:D

Yenilmek için çaba göstermek Galatasaray'a lekedir onu bir Galatasaraylı olarak kabul etmem..

Onurlu bir takımız fakat oyunculara bakıyorum ve kafamda maçı oynatıyorum,ve galip gelme ihtimalimiz %5..

Trabzonspor

-Adamlar şampiyonluğa koşuyor bizden çok isteyecekler

-Bizden daha iyi takım oyunu oynuyorlar

Galatasaray

-Oyunculara dibe vurmuş performansları berbat

-Takım diye birşey yok ortada..

Bu durumda realist yaklaşalım ve maçta Trabzon'a yardım etmemiz gerektiğini söylemeyelim,yenmeye çalışsak zaten yenemeyiz..

yarin varinizi yogunuzu Galatasaraya basin

Maci izlemeyi düsünmüyorum, sagliga zarar; mac izlerken cigara dayanmiyor.

Yenilelim diyenlere yazık diyorum. Sen tehlikeli bölgedesin ve yenilelim diyosun fenerin şampiyonluğunu düşünüyorsun. Yerimiz sağlam olsaydı fazla takılmazdı ama tehlikeli yerdeyiz.

arkadaşlar galatasaray taraftarı çok büyüktür bu sezon galatasaraylı futbolcular! bizi çok üzdüğü halde hep şans verdik futbol takımımıza öyleki son fener maçında hiç bir iddaamız olmamasına ragmen 52 bin kişi arenayı doldurdu bu taraftar dediki koca bir sezon yan gelip yattınız bu feneri yenin başka birşey istemiyoruz bunuda yapamadılar yan gelip yatmaya alışkın bu sezonki kadromuz.şimdi galatasaray düşmanı fenerin şampiyonluktaki rakibi trabzonu yenerek fenerin önünü açarakmı kendilerine gelecekler.aynı durumda fener olsaydı allah aşkına bizim işimize yaracak sonuc için mücadele edermiydi,ettimi hiç? allah aşkına bana kimse tersini söylemesin futbol takımının sonucundan mutlu olmak ona aidat duygusu ile baglı olmak degilmidir.tüm sezon bi,zi üzen,kahreden takım fenerin işine gelecek sonuç için can siperhane oynarsa bunu yapmasın bunu yaparsa bu sezon bir galatasaraylı olarak beni iki misli üzer.bunun tersini düşünen gitsin azizle kolkola girsin.

degerli renktaşım o kadar da degil galatasarayı küme düşme potasına yakıştırma.

bu maç için giriş gelişme ve sonuç olarak 3 maddede özetliyeyim aklımdan geçenleri

1)trabzon bizi yensede şampiyon olamaz fikstürü çok zor en basitinden türkiyenin 4te1 lik kesimindeki bülent uygun bunlara eskşehirde puan vermez.bu yüzden biz gene çıkıp oynayıp 3 puan için mücadele etmeliyiz varsın fener 1 şampiyonluk fazla almış olsun biz geriden gelir gene geçeriz ezikleri

2) ama bir yandanda bucanın zaten ts fb ve kayseri ile maçı var gökdenizin zamanında yendiğimiz maçtan sonra seneye görüşürüz dediği gibi bunlar o moral bozukluğuyla yarıştan kopup en sonda bucaya maçı verebilir fbde garantilemiş olur oda bucaya yatar(bknz:bornova maçı)bizim düşmemiz için

3) lanet olsun verelim maçı gitsin kuşlar şampiyon olacağına ts olsun :D

maç için konuşursakta ben yensekte yenilsekte BAM a saygı ve sevgilerimi esirgemicem maç esnasında...

bu maç için giriş gelişme ve sonuç olarak 3 maddede özetliyeyim aklımdan geçenleri

1)trabzon bizi yensede şampiyon olamaz fikstürü çok zor en basitinden türkiyenin 4te1 lik kesimindeki bülent uygun bunlara eskşehirde puan vermez.bu yüzden biz gene çıkıp oynayıp 3 puan için mücadele etmeliyiz varsın fener 1 şampiyonluk fazla almış olsun biz geriden gelir gene geçeriz ezikleri

2) ama bir yandanda bucanın zaten ts fb ve kayseri ile maçı var gökdenizin zamanında yendiğimiz maçtan sonra seneye görüşürüz dediği gibi bunlar o moral bozukluğuyla yarıştan kopup en sonda bucaya maçı verebilir fbde garantilemiş olur oda bucaya yatar(bknz:bornova maçı)bizim düşmemiz için

3) lanet olsun verelim maçı gitsin kuşlar şampiyon olacağına ts olsun :D

maç için konuşursakta ben yensekte yenilsekte BAM a saygı ve sevgilerimi esirgemicem maç esnasında...

Aklimizda tek birsey olmali.... "Adin Galatasaray, yeneceksin, yenmelisin..."

Aklimizda tek birsey olmali.... "Adin Galatasaray, yeneceksin, yenmelisin..."

Evet, bu senehep yenildi, bu sefer de yener...

Ahmet sana yönelik değil, genele yönelik söylüyorum; felsefe gibi geliyor artık bu biz GS'yiz yenereiz vs vs vs... Boşverin bu sene bu hikayeleri...Biz GS değiliz bu sene..Biz neyiz ben de bilmiyorum...

normal şartlar altında yeniliriz ama asla maç satarak değil. bu seneki durumumuzda yenilsek bile kimseçıkıp da bir kelime laf edemez.

Geri
Üst Alt