STSL 10/11 H:28 | Galatasaray 0-1 Trabzonspor | 10 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:28 | Galatasaray - Trabzonspor | 10 Nisan | 19.00

ne yapar ne eder bir sekilde malesef yeneriz gibime geliyor :(

Buca Yendi..Sivas Yendi..Bizde yenilirsek haftaya 15. oluruz..

Gönlümüz Trabzonla! Zaten Trabzon'un özel çaba sarfetmesine gerek yok, futbolculuktan nasibini almamış, servet,serkan,barış ufuk,olsa cana,olsa balta gibi adamlar zaten attırırlar bir gol.

Hani kalite ,yetenek bir yere kadar tamam ama bizimkilerde iq da yok. İstese rakibin yapamıyacağı assistleri,anormalilikleri bizimkiler yapıyor. Kimi antalya maçında gibi rakibe asist yapar, kimi 30 metre yanında koşan oyuncuya ceza alanında penaltı yaptırır, kimi gelen şutu elinden kaçırır. Say Say bitmez. Bu takıma yerli oyuncu alırken yeteneği falan geçtim, şöyle iq testinden geçirmek gerek. şekil, mantık testleri falan. Çünkü hangi kalenin bize ait olduğu bilmeyen oyuncular var.

O yüzden "daha giydiği formanın büyüklüğünden habersiz" eleştirisi bunlar için gereksiz.

Sivas´la fark 2´ye indi. Pek bir sakasi kalmadi yalniz bu isin artik

Aykut

Sabri-Neill-Servet-Çağlar

Ayhan--Culio

Yekta

Kazım-----------Pino

Cem​

Galatasaray'a 4 veriyor arkadaslar bizim burada, yuh lan :) Bende gittim 50 avro yatirdim, 200 alacam insallah :)

Ufuk

Serkan-Neill-Servet-Çağlar

Barış-Ayhan

Mustafa

Aydın------Emre

Stancu​

Ben olsam bunu çıkarırım. Nasıl olsa büyük maçlara böyle çıkmışlığımız vardı.

Gönlüm kazanmamızı , kafam kaybetmemizi istiyor . :)

Düne kadar mağlup olalım diyordum ama gel gör ki maç saati yaklaştıkça yine yeniden kazanalım diyorum. Olmuyor arkadaş bir taraftar olarak takımımın mağlup olmasını istemiyorum ne olursa olsun.

Yenilelim gibi aşağılık cümleler yazanlara neden ceza verilmiyor?

Umarim Kewell´la baslamayiz. Kewell oynayacagina Cem Sultan oynasin. Daha hareketlidir mutlaka. Kewell hem cok yavasladi hem ayaginda saniye top saklayamiyor artik. 10 kisi oynamak bize ayni derecede zarar verir bence. O yüzden Ya Arda´yla baslayip Pino´yu forvet oynatmali, ya da Pino´yu solda, Kazim´i sagda, Cem Sultan´i da forvette oynatmamiz lazim. En az Kewell kadar etkili olur ama bir genc oynatmis oluruz en azindan. Bu macta oynamasi belki sözlesme yenilemesine de yol acabilir

her türlü win win situation

Yenelim febe sampion olsun Sonrasinda gerirleri artsin iyi oyuncular alsin tekrar ligi domine etsin ÖYLE MI

@EmilianoInsua

Emiliano Insua

Going to feel good feelings and part of the team again! Volviendo a sentir buenas sensaciones y parte del equipo. Un abrazo a todos.

Insua oynuyor galiba.

Geri
Üst Alt