STSL 10/11 H:28 | Galatasaray 0-1 Trabzonspor | 10 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:28 | Galatasaray - Trabzonspor | 10 Nisan | 19.00

Going to feel good feelings and part of the team again!

Emilianoinsua

bunu twittera atmis demekki bugün ilk 11 oyniyacak

Yenelim febe sampion olsun Sonrasinda gerirleri artsin iyi oyuncular alsin tekrar ligi domine etsin ÖYLE MI

Bana göre Galatasaray başka takımların durumları için hareket etmemeli kendi menfaatleri doğrultusunda sahayı çıkmalı ve kazanmalı .

Umarim Kewell´la baslamayiz. Kewell oynayacagina Cem Sultan oynasin. Daha hareketlidir mutlaka. Kewell hem cok yavasladi hem ayaginda saniye top saklayamiyor artik. 10 kisi oynamak bize ayni derecede zarar verir bence. O yüzden Ya Arda´yla baslayip Pino´yu forvet oynatmali, ya da Pino´yu solda, Kazim´i sagda, Cem Sultan´i da forvette oynatmamiz lazim. En az Kewell kadar etkili olur ama bir genc oynatmis oluruz en azindan. Bu macta oynamasi belki sözlesme yenilemesine de yol acabilir

Cem şuan takımdaki çoğu oyuncudan güçlü ve formda.

Yenelim febe sampion olsun Sonrasinda gerirleri artsin iyi oyuncular alsin tekrar ligi domine etsin ÖYLE MI

Şimdi Fenerbahçe düşünülecek zaman mı?

Küme düşmeyiz falan diyoruz, ya alttakiler çatır çatır kazanmaya başladı. Şaşırıyorum.

Kazanmalıyız.

cem sultan oynasin harry yerine bencede harry zaten gidici sezon sonu emre colak da oynamali bana göre.

Insua sanırım oynayacak ilk 11 de.

Aykut

Sabri-Neill-Servet-Insua

Ayhan--Culio

Yekta

Kazım-----------Pino

Cem

Şimdi Fenerbahçe düşünülecek zaman mı?

Küme düşmeyiz falan diyoruz, ya alttakiler çatır çatır kazanmaya başladı. Şaşırıyorum.

Kazanmalıyız.

Gençlerbirliği ve Ankaragücü'nün küme düşürülmediği ligde, Galatasaray'ı düşürürler mi sanıyorsun?

ulan bu maç hakkında ne istediğimi bilmiyorum :D

İnsua reisden mesaj var. oynucak galiba.

Biz kendi işmize bakarız bizi başka takımlar alakadar etmez

bu maçta seyirci olmadığı için çok saygıdeğer topçularımız mesaj vermek adına köpek gibi oynayıp maça asılıcaklardır işte bakın bizi seyirci kötü etkiliyor diye ardından tüm sezon katleden hakemler her türlü bizden yana olucaktır yenemessek bile yenillmicez tsye

Çıkıp aslanlar gibi oynayıp yenilelim

Gençlerbirliği ve Ankaragücü'nün küme düşürülmediği ligde, Galatasaray'ı düşürürler mi sanıyorsun?

Düşürürler mi ne demek ya. Kim düşürmeyecek?

Takımımız çok kötü oynuyor. Elbet kapımıza yumurta dayanınca anlayacağız. Herkes şaka zannediyor. Yok Galatasaray'ı düşürmezler falan bunlarla ancak kendimizi avuturuz. Durumun ciddiyetinin kimse farkında değil. Neredeyse herkes varsa yoksa Fenerbahçe'yi düşünür oldu. Trabzonspor bugün bizi yenince ne fark edecek. Fikstürüne baktınız mı? Artık Fenerbahçe ile Trabzonspor arasındaki mesele. Ligin bitmesine 5-6 hafta kalmış, kim daha az hata yaparsa o şampiyon olur. Bu maça Trabzonspor'un şampiyonluk maçı gibi bakılmasına şaşıyorum.

--------------------------Aykut---------------------------------

Sabri-----------Neill--------------------Servet-----------İnsua--

Kazım------------Culio-------------------Ayhan----------Yekta---

------------------Pino--------------------Stancu----------------

Diye çıkabiliriz.

Şu baros ne sorunlu bir oyuncu yaw? Bilerek ceza alıyor sanki. 1 maç var var, 5 maç yok, 3 maç cezalı,10 maç sakat. Nedir bu ya?

kewell,neill,baros, cana hepiniz adios amigos. nerde sakat,yaşlı,istenmeyen, bitik oyuncusu varsa bizde? Hani yürümeye bile mecali olmayan, nonda şimdi nerde?

Bu takımın böyle oyuncularla tabikii istikrarı olmaz. Yazık.

bana ne Trabzonun sampiyonluk hasretinden bu sezon rezil kepaze olduk ligte cok kötü bir durumdayiz bu maci kazanmak lazim. ne olursa olsun benim icin Galatasaray önemli. saygilar.

Ciddi anlamda bu durum bizim icin büyük tehdit. Rahat olsaydik tabiki isterdim Trabzonspor´un avantaj saglamasini ancak bizim düsmemek icin terlememiz kabul edilemez. Kazanirsak rahatlayacagim cünkü oyuncularin artik oynamaya niyeti yok. Trabzonspor 9 puani kaybederken bana mi sordu? Yenilirsek haftaya 15.yiz unutmayin.

Yahu zaten Trabzonspor bizi yener, neyin davasını kurcalıyoruz :)

Stancu sakat beyler ilk 18 de yok.

en kötü beraberlik diyorum

Geri
Üst Alt