STSL 10/11 H:28 | Galatasaray 0-1 Trabzonspor | 10 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:28 | Galatasaray - Trabzonspor | 10 Nisan | 19.00

örnek:

sol bek gökhan süzen(cuzi rakama alinir ve eski oyuncumuz)

selcuk inan-hamit(bonservisleri yok)

mehmet ekici(cuzi rakama alinir)

ömer toprak(leverkusene gidecek büyük ihtimal ama alinabilir)

yekta (kalmali)

orhan sam

bu durumda olmamizin en büyük sorunlulari adnan polat ve yönetim 2 futbolcular yeni baskanin ilk isi takimda büyük bir temizlik yapmasi olacak.

Fener'in ayak oyunları işte zaten Galatasaray yenilir olayı :)

Bizi gazlamak için belkide..

Ama cidden Trabzonspor'u yenmek hiç kolay değil yani bu akşam kesinlikle Trabzonspor bize yenilmez orasını biliyorum ama beraberlik olursada şaşırmam..

Cenk 2 tane atmış gene vay anasını ya herif boş geçmiyor..

bazi spor programlarinda tüm takimi yollayamazlar cok maliyetli falan deniyor.hicte öyle abartildigi kadar zor degil.zaten cogu oyuncunun sözlesmesi bitiyor.sözlesmesi 1-2 yil olanda az para aliyor.asil bonservisine cok para verilen oyunculari elden cikarmak.cana satilir.ama stancu?

Heyecan, adrenalin, motivasyon seviyesi yuksek bir Trabzon, ozellikle cillop gibi olan TT Arena sahasinda, bu Galatasaray'a karsi futbol resitali sergiler.

Bugun kazanamaz isek, 15. sirada bitiririz sezonu ve tarih yazariz, o da ayri bir mevzu tabii..

En iyi ihtimalle berabere bitiririz maçı.

Maçtan önce alkol ve sigara alın yoksa cidden sinir harbi oluyor :D

Biraz kafayı güzelleştirince fazla strese girmiyorum :D

Herkese öneririm 3-4 haftadır öyle maç izliyorum hakkaten ayılınca sinirleniyorum iş işten geçmiş oluyor :D

f7 maçına galip gelmek için çıkmıştık 1-1 olunca amacımız kalmadı gibi oldu bıraktık maçı ve f7ye 2-1 hediye ettik. bugünleri görüp en azından bu eziklerin şampiyon olmamaları için demoralize olmayıp maçı salmayıp 1-1 bitirmeliydik maçı.

şimdide kaybetcek bişi yok bucanın ts ve fb ile maçı var asıl biz tsyi yenersek ts daha toparlanamaz f7 farkı açar ts o kinle bucaya yatar rahatlayan fb de yatar (zantu ve diğer forumlarda bize tsyi yenin diyen f7liler aradaki puan farkı 4 yada üstü oursa bucaya yatarız diyorlar son hafta gene şampiyonluk kaybetme pahasına) cidden düşebiliriz o zaman işte.çıkın oynayın yenilin sonra ilk 18 de kim varsa defolun gidin.

Ts ligin açık ara en iyi top oynayan takımlarından biri, stres yapmazsa salaklar zaten yenerler.

Sivasspor da yendi.

Bu maçı kaybedersek ligi ciddi ciddi 15.sırada bitiririz.

Sivasspor da yendi.

zaten bu sene eğer küme düşmez isek, bunun yegane nedeni alt sıraların çok önceden kopmuş olmasıdır. yoksa direkt 18. idik. daha da aşağısı olsa o da olurduk!

Fair play falan konuşanlar elbette kendilerine göre haklılar. Bence kesinlikle yatmamız lazım, hoş yatmasak da rezil olacağı ama....

bazi spor programlarinda tüm takimi yollayamazlar cok maliyetli falan deniyor.hicte öyle abartildigi kadar zor degil.zaten cogu oyuncunun sözlesmesi bitiyor.sözlesmesi 1-2 yil olanda az para aliyor.asil bonservisine cok para verilen oyunculari elden cikarmak.cana satilir.ama stancu?

sana katiliyorum...

orta saha: zaten sarp, baris ve ayhan kesin gidecek. herkes görüd ve biliyor bunlarin gs de oynayacak kapasitede olmadigini. büüyk ihtimal cana'da gider (kücük takim oyuncusu). ona da baya elestiriler var cünkü. arda da gidecek. pino'nun da sakatlikla yüzünden yollandigini düsünürsek --> orta saha komple yenilenmesi gerekiyor (mecburen)

kaleci: zapata kesin gidici, digerleri yetersiz ---> mecburen 1. kaleci alacak yeni gelen yönetim

defans: neill gidici, g.zan sözlesmesi bitiyor. sag bek sart. sol bek insua'nin sözlesmesi bitiyor. balta yetersiz --> komple yeni defans sart. (elde bir servet kaliyor --> saatli bomba; sabri --> sag bek degil

forvet: baros'un kalip kalmayacagi belli degil, kewell gidici...stancu'yu satmazlar.. --> en az bir ilk 11 forvet'i sart

yeni gelen yönetim istese de istemese de yepyeni bir kadro kurmak zorunda

Sivasspor da yendi.

okadar emin olma...buca önemli bir galibiyet aldi bu hafta...

eger 2-3 mac kazanamazsak iddia ediyorum küme düseriz

demedi demeyin

aslinda takima baktiginiz zaman ,tek tek futbolculara,hicbiri kötü futbolcu degil.ama nedense bir gariplik var

Gençlerde yeniyormuş.Vay anasını.Şaka maka çok feci durum.:(

aslinda takima baktiginiz zaman ,tek tek futbolculara,hicbiri kötü futbolcu degil.ama nedense bir gariplik var

Kafalarda problem hocam.Seneye biz göndereceğiz birçoğunu.Göreceksin hepsi çatır çatır oynayacak topunu.

yekta'yi yine ön libero oynatirsa kafayi yerim...adam 10numara oyuncusu

su ruhsuz yabanci ve yerli oyuncularimiziin yerine altyapidan zimba gibi adamlari alsak ne iyi olurdu ya...

kewell, culio, neill, stancu vs bunlari izlemek istemiyorum artik...hepsi birbirinden les oynuyor...

Geri
Üst Alt