STSL 10/11 H:29 | Manisaspor 2-3 Galatasaray | 18 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:29 | Manisaspor 0-2 Galatasaray | 18 Nisan | İlk Yarı

Manisa kötü biz de daha iyi olunca şahaneyiz gibi geliyor gözlere artık. :)

biz mi cok iyi oynuyoruz yoksa manisa mi cok kötü ? bence hem manisa cok kötü hemde arda iyi oynuyor.ikinci yari insallah bir süpriz olmaz ibb,ankaragücü maclari gibi.

Aman nazar değmesin böyle devam edelim , umarım salmazlar kendilerini , Ankaragucu maçı gibi olmasın...

beyler ayhana bağırdığımızın yarısını bu sarpa bağırmadık sene sonu ayhan gider bu kalırsa çok yanarım.ayhan bile isteyince sırıtmıyor ama sarp:42::42:

insua zaten iyi oyuncu.ama cocuk dogru dürüst sans bulamadi.liverpoolda 36 mac 90 dakika oynamis biriydi

ayhana birşeyler olmuş yan pas geri pas yapmıyor iyi top çıkartıyor sanki içine xavi kaçmış gibi oynuyor çok beğendim bugün ayhanı ayhan şaşırttı bugün beni aynı performansı sarptanda bekliyorum :D bu arada servetin yan pasları bitirdi beni önü bomboş hala yan pas yapıyor .

ahmet çakırın bir yazısını okumuştum (ahmet çakar değil ahmet çakır)

seneye transfer yapmasa da başa oynar cim bom diyordu.çürük elmaları ayıklamak yeni tranferden daha önemli kesinlikle bugün daha iyi anlaşıldı bu.

Ulan yeter ya haftaya iyi oynadı diye takım gene sarpla başlayacaklar ona yanıyorum.

bütün oyuncular iyi oynuyor, takım halinde iyiyiz

artık oyuncuları tek tek eleştirmenin hata olduğunu herkes görmüştür sanırım, takım iyi oynayınca bütün oyuncular iyi gözüküyor

Yooo Mustafa Sarp hala kötü. Servet hala kötü. Rakip kötü, kötü oyuncular çok göze batmıyor sadece.

bence biz iyi oynuyoruz yani manisayi oynatmayan biziz.ofansda defansda beraber hareket ediyor takim,alan birakmiyor manisaya.45+ da bile vakit gecirmeyip saldiriyoruz:)

10 günde 4 tane El Classico var.Ayhan bişeyler kapmış belliki daha ilk maçında Xavi'den :D

GSSözlükte yazmışlar hoşuma gitti.

buralarda cimbom için koşturan biri var

Ayhan çok iyi oynuyor şu ana kadar şoktayım

Adamların kasedi çıkınca iyi oynamaya başladılar. Arda coştu, Sabri ve Ayhan şov yaptı ama Sarp yine Sarp, hiç değişmedi. [Fikir özürlüsü stayla]

Geri
Üst Alt