STSL 10/11 H:29 | Manisaspor 2-3 Galatasaray | 18 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:29 | Manisaspor 0-2 Galatasaray | 18 Nisan | İlk Yarı

Servet kötüymüş. Bir gidin be. Hepsi tamam da Servet ikinci yarının hatta Beypazarı maçından beri takımın en iyilerinden. Takmışlar Servet'e!

Ayhan manyak oynadi lan, soktayim.

Golden sonra kenetlendiklerinde ben film koptu mutluluktan olmasa böğüre böğüre ağlama boyutuna geçicektim. Takım olduğumuzu hissettim yahu. Rahat rahat maç izlemekte varmış gözlerim yerinden fırlayacak o paslaşmalar takır takır işliyor resmen birileri bunlara ya Galatasaray'ı hatırlattı yada artık onlarda herşeyin farkındalar.. Nazarlar değmesinn aslanlarımaaaaaa! Ama es geçemeyeceğim birşey daha Sarpinho neler yapıyor öyle ? Anlayabilen var mı? Ne garip o bile batmıyor gözüme :D Arda'dan bir tane daha bekliyorum hadi bakalımm.

futbolcular tek tek bakildiginda kötü degil zaten.ama bu sezon hepsinde biseyler var.takim halinde kötüyüz

Kadro istemek yasaktir...

Sarp ciksin Emre girsin.

Bülent Ünder gözümde 100 kat büyür.

Servet kötüymüş. Bir gidin be. Hepsi tamam da Servet ikinci yarının hatta Beypazarı maçından beri takımın en iyilerinden. Takmışlar Servet'e!

Sonuna kadar katiliyorum, suanda Servet'den iyi bir Türk stoper yok takimimizda ve alabilecegimizide sanmiyorum.

Adamların kasedi çıkınca iyi oynamaya başladılar. Arda coştu, Sabri ve Ayhan şov yaptı ama Sarp yine Sarp, hiç değişmedi. [Fikir özürlüsü stayla]

sarp'ın o zaman özel kasetleri piyasaya sürülmesi gerek.

Arda ve Aydini beyendim ben bide biraz Ayhan diğerleri aynı bence ....

Sarp harici herkes iyi oynuyor..Özellikle ARda Ayhan Stancu İnsua Culio...Sarp gölge adamlıktan başka bir katkısı yok...Ortasahanın tüm yükü Ayhan'ın üzerinde...Önümüzdeki sezonda iyi bir kadromuz olur yerinde 6-7 transferle...

trt bunu da yaz

208090_10150165560366843_340109246842_7170872_1292919_n.jpg

Arenadaki eskisehir maçindan sonra ilk defa maçtan keyif aldik, oh be!

Su rezalet Manisa karsisinda ilk yarida 2 gol bulduk diye ne kadar da mutlu oldunuz. Yillardir kullandigimiz kornerler kontra ataga dönüsüyor, ama bu macta nerdeyse hepsi tehlike yaratti rakip kalede. Manisa'nin durumunu anlatmaya yeter sanrim. Uzun zamandir galip gelemiyoruz, gol atamiyoruz o yüzden bu maca sevinmemiz dogal olabilir ama abartmayalim.. Aydin'i bile vasat oynamasina ragmen göklere cikaranlar var tek nedeni de ilk defa berbat oynamamasi.

Geri
Üst Alt