STSL 10/11 H:30 | Galatasaray 1-1 Kayserispor | 23 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:30 | Galatasaray 1-1 Kayserispor | 23 Nisan | Maç Sonucu

Siz transfer beklerken ben gidecek oyuncu bekliyordum geçen yaz yazın buralarda olanlar bilir ama gitmesini istediklerimden kimse gitmedi kesinlikle kalmalı dediklerim gitti yine bu yaz gidecek oyuncu nöbeti tutacam herhalde :o ...

Ne dedigin belli degil. Once geriye oynuyordu simdi 10 metre diye bir hedef koydun kendine. Bir seye karar ver. Ayhan bostaki adami cok guzel gordu bugun. 20-30 metre pas atmasina gerek yok. Culio'nun yaptigi sey topu alip 10 kisinin arasina girmek, kaptirinca da basmak zorunda kaliyor. Ayhan'in oyun zekasinin yarisi yok kendisinde. Ayhan top kaybediyor demissin, birebirde top kaybettigini gormedim. 4-5 tane pas hatasi yapmistir ancak. Culio ise birebirde top kaybetme, pas atmasi gereken yerde atmama konusunda master yapmis bir adam.

Galatasaray'ın oyuncususun sen ya elbette ileri ve dikine oynayacaksın..

Stoperinden bütün orta saha elamanlarına kadar geçerli bu kural..

Ayhan ne zaman iki rakip eksiltip aradan bir pas atmış bana bunu izah et..

Elin Emre Belözoğlusunu izle,Selçuk'u izle..

Ayhan çok çok vasat bir oyuncu..

Bırak vefa ayaklarını koşuyor mücadele ediyor ama ne yetenek var ne zeka..

Forvet arkası çıkışlı adamı ön libero gibi kullanıyorlar yıllardır böyle..

Oda başka takıma gitmiyor böyle küfür yiyor işte..

Ya arkadas beraberlikmis mağlubiyetmis bunlar koymuyor da mac 1-1 iken 2 defansif oyuncunun girmesi , yedekte oturan Anıl veya Emre'nin hiç dusunulmemesi o kadar koyuyo ki anlatamam.. Ya ztn artık kaybedilcek veya kazanilcak bisey yok ki.. Ne diye bu inat anlamıyorum.. Yazık yemin ediyorum cocuklara..

işte meselede bu bu çocukların oynamaması ve ayhan sarp gibilerin oynaması ...

kimsenin toz kondurmadigi hagi gider ayak bize 20m zarari gecirdi.

getirdigi adamlarin daha iyisini bank asya'da bulursun...

bugün yollari ayirsak onlar bile ilgilenmezler...

hagi efsane futbolcu olabilir

ama futbolcudan ve taktik anlamda da bir okadar efsane (negatif anlamda)

yuuuuuuh diyorum...

insallah bir daha yollarimiz kesismez

Siz transfer beklerken ben gidecek oyuncu bekliyordum geçen yaz yazın buralarda olanlar bilir ama gitmesini istediklerimden kimse gitmedi kesinlikle kalmalı dediklerim gitti yine bu yaz gidecek oyuncu nöbeti tutacam herhalde :o ...

Vallah benimde içime doğan yine reziller kalacak, olan oynayan oyunculara olacak... :sopa:

Culio nasıl diyeyim direk sonuç için oynamıyor. Dur şuraya giriyim faul alıyım falan, hep macera peşinde. Ayrıca oyun zekası iyi falan değil.

Galatasaray'ın oyuncususun sen ya elbette ileri ve dikine oynayacaksın..

Stoperinden bütün orta saha elamanlarına kadar geçerli bu kural..

Ayhan ne zaman iki rakip eksiltip aradan bir pas atmış bana bunu izah et..

Elin Emre Belözoğlusunu izle,Selçuk'u izle..

Ayhan çok çok vasat bir oyuncu..

Bırak vefa ayaklarını koşuyor mücadele ediyor ama ne yetenek var ne zeka..

Forvet arkası çıkışlı adamı ön libero gibi kullanıyorlar yıllardır böyle..

Oda başka takıma gitmiyor böyle küfür yiyor işte..

Once geriye oynuyordu. Sonra 10 metre kurali geldi. Ikisini de curuttum simdi iki adam gecip ara pas atmaya geldi is. Bunu curutemem kusura bakma. Ama bu transformasyonun bile tek hedefinin Ayhan'a bok atmak oldugunu ve gercekleri yazmayip kafandan Ayhan'la ilgili onyargili laflar ettigini gosterir.

Yetenek ve zeka diyorsun hala. Hafta icinde Arda Ayhan icin teknik ve zeki dedi. Bunun ustune ben tartismam senle. Arda'ya mektup yaz onla tartis.

Seneye BAM kalirsa Türkiye'de Ic Savas olacak.

Gökhan Zan sık sık sakatlanmasa çok iyi stoper,Servet'ten çok daha iyi.Servet iyi bile değil ama... :o

bjk maçını açsana Necati :D

Bazı oyuncular kalır..Oyüzden kendinizi fazla şartlandırmayın.H er zaman diyorum sanalda sallamakla tepki olmaz..Kareografi yapacaklarına şunlara tepki göstersek şuan a2'de idiler.

Once geriye oynuyordu. Sonra 10 metre kurali geldi. Ikisini de curuttum simdi iki adam gecip ara pas atmaya geldi is. Bunu curutemem kusura bakma. Ama bu transformasyonun bile tek hedefinin Ayhan'a bok atmak oldugunu ve gercekleri yazmayip kafandan Ayhan'la ilgili onyargili laflar ettigini gosterir.

Yetenek ve zeka diyorsun hala. Hafta icinde Arda Ayhan icin teknik ve zeki dedi. Bunun ustune ben tartismam senle. Arda'ya mektup yaz onla tartis.

Kardeşim sen Ayhan'ın saha içinde ki görevlerini bana yaz bakalım..

Ayhan'ın sahada görevi nedir?

Aydınlat beni senin kadar futbol üstadı değilim!

Maçın başında şansa pozisyonu bulduk golü attık, ondan sonraki tüm pozisyonlarda son vuruşlarda beceriksizlik vardı. Ha bir de o kadar serbest vuruş kazandık, kaleye adam akıllı vurabilen kimse kalmadı takımda. Kısacası bu takımdan ne köy olur ne kasaba

Stancu´da new Bratu bence.

yazıkkkk...

25 milyon taraftar olarak yeteneksiz/gereksiz futbolcular'in tazminati icin para mi toplasak ya ? :D Korkuyorum ki sözlesmesi biten haric kalacaklar. Bir sene daha dayanamam valla.

Geri
Üst Alt