STSL 10/11 H:31 | Beşiktaş 2-0 Galatasaray | 30 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:31 | Beşiktaş 2-0 Galatasaray | 30 Nisan | Maç Sonucu

Bu camia Uefa zaferini bile unutur ,ama bu sezonu asla!!!

....

Bu sezonun üzüntüsünü unutmam için seneye LİG + KUPA + BÜTÜN DERBİLERDE GALİBİYET üçlemesi lazım yoksa bu seneyi zor unutucam :( :(

Haginin bu kadroya oynattıgı futbolu iyi zannediyodum kendi adıma. O gittikten sonra bunlara oynattıgı futbolun degerini trilyar defa daha cok anladım.

Büyük ustasın Hagi'm, I love you Hagi'm!

Haginin bu kadroya oynattıgı futbolu iyi zannediyodum kendi adıma. O gittikten sonra bu öküzlere oynattıgı futbolun degerini trilyar defa daha cok anladım.

Yapma abi , bugunden daha iyi oynamiyorduk Hagi zamanindada...

Cevap: STSL 10/11 H:31 | Beşiktaş 2-0 Galatasaray | 30 Nisan | İkinci Yarı

bi tugay kalmisti laf etmediginiz:)

ayni hizla devam

Biz kimiz?

Ortada bir başarısızlık var herkes payına düşeni alır, kimin ne kadar suçu var tartışılır ama ben Tugay konusunda hayal kırıklığına uğradım. Aktif, teknik direktörle alenen kavga eden yada söz geçiremediği yerde ben bu oyunun arkasında değilim diyen bir Tugay umit etmiştim hem Hagi hem B.Under zamanında. Yani aslında Tugay'ın asistan antrenör değil yardımcı antrenör olmasını ummuştum. Bu konuda laf söylemekde hakkımdır bir Galatasaraylı olarak. Tugay'ın gönlünü kişiliğini değil yaptığı işteki hataları tartışmak kötüyse zaten 2-3 sene daha başarı beklemeyelim. Sebebler tartışılmadan başarılı olamayız. Her neyse, selametle...

Senin elinde pino gibi bir adam varken son 10 dk oyuna alıyorsan, Sarp çok şaşırtıcı! bir performans sergiliyorken BALTA'yı alıyorsan, Elinde Ahmet Kesim gibi cillop bir oyuncu varken yerine bunları tercih ediyorsan. Yine alt yapında iyi bir bek oyuncun varken Serkan-Aydın değişikliği yapmaya mahkum kalıyorsan. Sen teknik adamlıktan zerre anlamıyorsun demektir!

Ne Baros ne Arda hiç biri iyi bir maç çıkartmadı ama suçu onlarda da bulmuyorum adamların kafası rahat[bence] bitirmişler herşeyi ne bekliyoruz ki?

Arkadaslar abartmayin kim uzulmez Gs kayb etti diye ? hiç bir motivasyon olmazsa bille, ben Gs'im kayb edince, çok uzuluyorum. Siz sadece iyi gunlerde Gs'i destekleyin bence.

Baros'la Arda'yi cikar yemin ederim küme düser, Allah belami versin ki düser.

Ikisi de sene boyu sakatti ama düsmedik küme.. zerre katkilari yok bu takima nerdeyse 2 senedir. Onlarin sucudur, degildir beni ilgilendirmiyor, kizmiyorum artik zaten kimseye de, umurumda degil hic biri. Kewell, Arda, Baros bu takimin sözde en yetenekli, en degerli oyunculari ama yetenekleriyle ters orantida performans gösteriyorlar. Ayhan kadar caba gösterse bir tanesi bugün en azindan ilk 5'te olurduk.

Oyuncu değişiklikleri tam fiyasko,emre çolak,cana gibi oyuncular yedek'e alınmıyor..anıl oyuna sokulmuyor..

A2'dekilere benden nasihat sakın sözleşme uzatmayın..resmen ziklere döndük..gençleri harcıyoruz..

2.Lig Kırmızı gruba düşene kadar daha kötü olamayız.

Haginin bu kadroya oynattıgı futbolu iyi zannediyodum kendi adıma. O gittikten sonra bu öküzlere oynattıgı futbolun degerini trilyar defa daha cok anladım.

Ne garip.Rijkaard gittiğinde de aynı şeyleri onun için söylüyorduk.:(

en cirkin futbolu hagi oynatti, bülent bile daha iyi futbol oynatiyor 15-20 dakkaligina olsa bile.

Yerlilere nasıl sallıyorsak,Barosada sallarım..Baros dökülüyor yahu..Geçen hafta hadi zehirlendi falan dedik.Bugün kendini attırmak için herşeyi yaptı..

Arkadaşlar Cana niye yoktu?

Ne garip.Rijkaard gittiğinde de aynı şeyleri onun için söylüyorduk.:(

Rijkaard gittiğinde aynı şeyleri söylüyoduk hala da söylüyoruz. Onu sadece Mete iddia ediyor. Barca'yı da yenecektik falan sözde boşver:asd:

Cevap: STSL 10/11 H:31 | Beşiktaş 2-0 Galatasaray | 30 Nisan | İkinci Yarı

Biz kimiz?

Ortada bir başarısızlık var herkes payına düşeni alır, kimin ne kadar suçu var tartışılır ama ben Tugay konusunda hayal kırıklığına uğradım. Aktif, teknik direktörle alenen kavga eden yada söz geçiremediği yerde ben bu oyunun arkasında değilim diyen bir Tugay umit etmiştim hem Hagi hem B.Under zamanında. Yani aslında Tugay'ın asistan antrenör değil yardımcı antrenör olmasını ummuştum. Bu konuda laf söylemekde hakkımdır bir Galatasaraylı olarak. Tugay'ın gönlünü kişiliğini değil yaptığı işteki hataları tartışmak kötüyse zaten 2-3 sene daha başarı beklemeyelim. Sebebler tartışılmadan başarılı olamayız. Her neyse, selametle...

kac kere seyrettiniz bu gencleri allahim yarabbim

en iyileri emre colak iste o bile tartisilir bu takima su haliyle girebilirmi diye

illa istiyorsunuzki atsinlar adamlari catirt diye GS tarihinin en sinirli taraftarinin onune

yemin ediyorum kan cikarir cogu adam bu sinirle

ahmet bi penalti yaptirsin ayaginin altindan top kacirsin kan cikar kan

cocugun futbol hayati biter

ne cabuk unuttunuz fener macinda kotu oynayan ferhati denen solbeki?

Geri
Üst Alt