- 16 Mayıs 2010
- 8.517
- 1
- 1.173
Cevap: STSL 10/11 H:31 | Beşiktaş 2-0 Galatasaray | 30 Nisan | Maç Sonucu
Bu camia Uefa zaferini bile unutur ,ama bu sezonu asla!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
rijkaardi begenmeyenler anten taksin.
Haginin bu kadroya oynattıgı futbolu iyi zannediyodum kendi adıma. O gittikten sonra bu öküzlere oynattıgı futbolun degerini trilyar defa daha cok anladım.
Büyük ustasın Hagi'm, I love you Hagi'm!
bi tugay kalmisti laf etmediginiz
ayni hizla devam
Bu sezonun üzüntüsünü unutmam için seneye LİG + KUPA + BÜTÜN DERBİLERDE GALİBİYET üçlemesi lazım yoksa bu seneyi zor unutucam![]()
![]()
Baros'la Arda'yi cikar yemin ederim küme düser, Allah belami versin ki düser.
Haginin bu kadroya oynattıgı futbolu iyi zannediyodum kendi adıma. O gittikten sonra bu öküzlere oynattıgı futbolun degerini trilyar defa daha cok anladım.
Büyük ustasın Hagi'm, I love you Hagi'm!
Ne garip.Rijkaard gittiğinde de aynı şeyleri onun için söylüyorduk.![]()

Biz kimiz?
Ortada bir başarısızlık var herkes payına düşeni alır, kimin ne kadar suçu var tartışılır ama ben Tugay konusunda hayal kırıklığına uğradım. Aktif, teknik direktörle alenen kavga eden yada söz geçiremediği yerde ben bu oyunun arkasında değilim diyen bir Tugay umit etmiştim hem Hagi hem B.Under zamanında. Yani aslında Tugay'ın asistan antrenör değil yardımcı antrenör olmasını ummuştum. Bu konuda laf söylemekde hakkımdır bir Galatasaraylı olarak. Tugay'ın gönlünü kişiliğini değil yaptığı işteki hataları tartışmak kötüyse zaten 2-3 sene daha başarı beklemeyelim. Sebebler tartışılmadan başarılı olamayız. Her neyse, selametle...