STSL 10/11 H:31 | Beşiktaş 2-0 Galatasaray | 30 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:31 | Beşiktaş 2-0 Galatasaray | 30 Nisan | Maç Sonucu

Adnan polat daha fazla bela olmadan git. ban yemeye bile degmessin.

Tek rakibimiz Fenerbahçe

İmza

Adnan Polat

kewell kalsın diye Nonda nın gitmesine sebeb olan taraftarlarada selam yolluyom.

servet ve zan gitmedikce, böyle 5 dk icinde 2-0 önde götürdügümüz maci bile vereriz.

Galatasaray forması bu kadar kolay değildi..Yerlilere sallıyoruz ama bazı yabancılarıda görmezden gelmeyelim..Hakedenleri tabiki öveceğiz..Neill kafaca kendini bitrimiş..Gizliden görüşmelerede gidiyor..Hala kalsın diyen var.Barosda maç içerisinde sürekli kart görmeye çalışıyor..Çek millinin maçını izlemediniz mi?Orda çok kuvvetli idi bugnükü maçta dokunuyorlar top kaybediyor..

A2'deki gençlere benden nasihat sakın sözleşme uzatmayın..Resmen eziklere döndük..Gençleri harcıyoruz..

Cevap: STSL 10/11 H:31 | Beşiktaş 2-0 Galatasaray | 30 Nisan | İkinci Yarı

Her sene çaktığımız beşiktaş taraftarı bu sene biraz ihmal ettik ama söz seneye kaldığımız yerden çakışa devam edeceğiz..Baroşlu hattrickler,iliçli şipşaklar,Şükürlü sokuşlar devam edecek,söz...

Ayni durumu ya Serdar abi , Mustafa ayagin altindan top kaciriyorda kan ciktini gormedime hic , öbur maç yine oynuyor herif...

mustafa ile onlari bir tutma ama

koyacaksin ahmeti

once penalti yaptiracak sonra panik olacak cocuk bir hata daha yapacak bitecek olay

sene basinda taraftar toleransliyken olur bu isler

sonradan cocuklara yazik

birakin sarp servet falan oynasin

rezil oluyorsak onlarla olalim

kewell kalsın diye Nonda nın gitmesine sebeb olan taraftarlarada selam yolluyom.

ne nondasi ya, adam o zamanlarda bile ayakta duramiyordu, yavas yavas stadta islik, yuhalayanlar bile oluyordu.

hos, kewell da farksiz ama nonda kalsaydi bir mok olurmus gibi konusmanin anlami yok.

adam ölmüstü.

ilk devre denk oyun oldu.2.devrenin 25 dakkası süper top oynadık ve iş bitti.gsliler sandığımdan dirençli çıktı.pino,bu takımda banko oynamalıdır

Şimdi sevinin.Çünkü bizi bundan sonra bir daha böyle bulamayacaksınız.

Doğru . Bank asyada rakip Kayseri Erciyes

Cevap: STSL 10/11 H:31 | Beşiktaş 2-0 Galatasaray | 30 Nisan | İkinci Yarı

Her sene çaktığımız beşiktaş taraftarı bu sene biraz ihmal ettik ama söz seneye kaldığımız yerden çakışa devam edeceğiz..Baroşlu hattrickler,iliçli şipşaklar,Şükürlü sokuşlar devam edecek,söz...

:lol::lol::lol:

Seneye yoksun Culio. Ne gelecek sezonundan bahsediyorsun ?

Nondamı geldi şimdi aklınıza. adam yürüyordu.

Simdiki halimizi gördükten sonra Rjkaard'in istifasini isteyenlerden birisi olarka Rjkaard'dan özür diliyorum. Bu kadroya ragmen iyi futbol oynatti diyebiliriz. (Hagi ve Ünder'den sonra niye gönderdik diye kendime soruyorum.

koca takimda birseyler yapmaya calisan sadece AYHAN vardi. Evet,sadece Ayhan. Yerden yere vurdugumuz Adam'in en azindan formaya saygisi var. Mücadele ediyor, Pres yapiyor falan 2-0 oldugunda ön taraflardaydi gol atmak istiyordu.

Insanda biraz yüz olur..

Servet denen herife sesleniyorum: DEFOL GIT!

Kisacasi herkeze sesleniyorum: DEFOLUN GIDIN

2 macta bir pozisyon

duzeltiyorm:)

bülent ünder'de beni büüyk hayal kirikligina ugratti.

ondan birseyler degistirmesini bekliyordum.

en azindan uefa kupasini kazanan ekipte olmasindan dolayi buna hakkim vardi.

ama ne yazikki emeklileri (kalli, ünder) yeniden takimin basina getirmeye merakli olan polat yine bizi hüsrana ugratti.

Geri
Üst Alt