STSL 10/11 H:4 | Galatasaray 1-0 Gaziantepspor | 13 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:4 | Galatasaray 0-0 Gaziantepspor | 13 Eylül | Devre Arası

Bu futbol insana kriz getirir,kalbi olan izlemesin.Kendi sahamızda bu kadar korkak futbol oynamak içler acısı.

Cevap: STSL 10/11 H:4 | Galatasaray 0-0 Gaziantepspor | 13 Eylül | İlk Devre

Ayhanın pas vercek hali yok ölmüş . . .

Bunu söylemekte bıktım ama ben hayatımda bu kadar rezil bir Galatasaray daha izlemedim. 45 dakika da tek bir pozisyon, hadi pozisyonu geçtim 2 pas üstüste yapamadık. Bunun adı rezillik. Vallahi de billahi de rezillik.

Rezilliğin de ötesi bence

sarpin pozisyonunu kesen bünyamini unutmiyalim tabi serefsiz hakem

Şimdi kim çıkacak kim girecek. Sarp-alituran-elano-ayhan çıkmalı. Ama bu imkansız nasıl olacak bu iş. Ali-Sabri ve Elano-Pino değişikliği belki olabilir. Cana girmez bence.

Ali Turan'ın pas yüzdesi %0.

Yemin etmiştim Ayhan oynarsa izlemiycem diye yine bozdum lanet olsun.2 senedir bu orta saha bomboş.Her takım yürüye yürüye geçebilir ve cidden zayıf bir rakip bile savunmanın arkasına top atarak bizi yenebilir.Garip olan 2 senedir buna hiçbir önlem alınmaması.Ne kötü takımlar gördüm ama böylesini görmedim ve düzeleceğini de hiç sanmıyorum.

nasil bir degisiklik bekliyordunuz arkadaslar

insua mac ceviremez misi nin daha ilk maci

onun disinda arda yok

ben bu takimdan daha bir 5 hafta futbol beklemem

orta saha ayni sonucta takimda bir duzelme olamaz

Adnan Baskan devame tsin Ridvana dert yanmaya

Bunu söylemekte bıktım ama ben hayatımda bu kadar rezil bir Galatasaray daha izlemedim. 45 dakika da tek bir pozisyon, hadi pozisyonu geçtim 2 pas üstüste yapamadık. Bunun adı rezillik. Vallahi de billahi de rezillik.
Sorumlusu kim sizce tüm sorun sarp değil bence teknik heyette sıkııntı var.

Ali berbat oynuyor her zamanki gibi. 2. yarı Sabri sahada olmalı.

Cevap: STSL 10/11 H:4 | Galatasaray 0-0 Gaziantepspor | 13 Eylül | İlk Devre

Asıl Ufuk nasıl Neille sus diye işaret yapıyor ? Neill ne de olsa yılların Trecübesi ve ondan 10 yaş daha büyük.İster sever ister döver.

Birisi gelsin sana haftalardir köpek muammelesi yapsin, bakalim sen sadece sus isareti yapmakla kalacakmisin. Ne demek ya? Cocuga küfür etmedigi kaliyor hep. Herkesin bir sabri var. Kac yasinda olursa olsun, ben agzini burnunu kirmistim bile Neill´in.

Elano-Pino

misimovic bu takıma fazla yemin ediyorum fazla adam ben kimlerin arasına geldim demiştir sarpla ayhanı görünce :(

Rijkaard ve Neeskens alın bu maçı biraz taktisyenseniz.. İç sahada puan kaybına tahammülümüz yok bursa trabzon beşiktaş aldı yürüdü haydi bi silkelenin artık..

ali turan-servet 2lisinin şişirdiği toplara lanet olsun ya. ayhan-sarp orta sahada yemin ediyorum anca yarım adam ediyor,ayhanın pası çeyrek sarpta çeyrek yarım anca.elano yok.kanser olucam ya.düzelme olasılığı yok bu oyunun çünkü malzeme bu.sabri bek ali stoper sağa bi türk ortaya cana.bir nebze düzelir ancak..

Elano sağ açık değil,Ali Turan sağbek değil ve sağ kanat felç.Bütün yük sola biniyor ve yürümüyor.Sarp ve Ayhan beklediğimiz gibi değiller özellikle Ayhan.Hücumdaki en kilit 2 adam Misimovic ve Baros çok kötü olunca ileri top gitmiyor.Anladığım kadarıyla Misimovic uyum sürecinde,Baros ise yorgun.

Rijkard'ın ufuk ve neill arasında problemi çözmesi lazım

İkinci yarı kesinlikle Sabri ve Pino girmeli.

döve döve yollayacaz galiba ya bu antrenörü.. bir takım hiç mi futbol oynamaz yahu. bizden başka her ama her takım daha iyi oynuyor. bide kendi sahamızda oynuyoruz. begenmedigimiz Skibbenin takımı bile boguyordu rakibi A.S.Y.de. o kadar antrenör calıştırdı takımımızı ben bukadar kötü oynadıgına daha şahit degilim bu takımın.

Hangi birini sayayımki :D hepsi birbirinden beter. Pino ve Sabri girerse hareketlenir belki maç. Ama orta saha yok takımda. Bana birisi M.Sarpın ne oynadığın anlatsın arkadaş...

---------Ayhan----------

------------Misimovic---

--Elano----------Kewell

-------M.Sarp---------

-----------Baros-------

Böyle oynuyoruz şaka gibi.

Rijkaard'dan şüphe etmeye başladım.

Geri
Üst Alt