STSL 10/11 H:4 | Galatasaray 1-0 Gaziantepspor | 13 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:4 | Galatasaray - Gaziantepspor | 13 Eylül | 21.30

en az 2 gol istiyorum..maalesef gene gol yeriz gibi,inşallah insua oynayacaksa kademesi falanda iyidirde şu göbeği biraz daha toparlamış oluruz..

yedek kulübesinin zenginliği bize maçı rahat kazandırır

ufuk

sabri neill servet insua

cana ayhan

elano

pino aydın

baros

yedeklerde: kewell ve misimovic gibi maçı cevirebilecek oyuncumuz olcaktır ve kewellı yedekte tutmamın sebebi barosun yedegi kewelldır ve elimizde 2 . bir forvet olarak sadece o var yedekten girmesi daha etkili olur dusuncesindeym..

ufuk

sabri neill servet insua

cana ayhan

elano

pino aydın

baros

yedeklerde: kewell ve misimovic gibi maçı cevirebilecek oyuncumuz olcaktır ve kewellı yedekte tutmamın sebebi barosun yedegi kewelldır ve elimizde 2 . bir forvet olarak sadece o var yedekten girmesi daha etkili olur dusuncesindeym..

Mantıklı geldi. Umarım Rjkaard Mustafa Sarp'ı oynatmaz. Aydın yerine Serdar da oynayabilir.

Arda kaç hafta yok şimdi bellimi?

Mantıklı geldi. Umarım Rjkaard Mustafa Sarp'ı oynatmaz. Aydın yerine Serdar da oynayabilir.

umarım sarpı oynatmaz bencede ama rijkaard bu oynatabilir belli olmaz:) bide serdar da oynayabilir aydının yerine ama ben aydının daha etkili bi oyuncu olduguna inanıyorum serdara gore tabi kafasında futbol varsa ama serdarın oynama ihtimali daha buyuk. Bide keşke misimovici şoyle guzel bir izleyebilsek şu maçta en azından bi 45 dk şans vermesi lazım sonucta bu adam milli takımında maçlarını oynadı..

Arda kaç hafta yok şimdi bellimi?

2 hafta deniyor heryerde bakalım işalla daha kısa surede atlatır ki yapabilir arda kendine iyi bakıyor bizim takımda her sene 40-50 macta oynuyor ve cok az sakatlanıyor

Maçı Fenerli komşuda izleyeceğim.O yine Gaziantepi desteklicek ama olsun.İzlicem orada yenicez bu sefer.

umarım sarpı oynatmaz bencede ama rijkaard bu oynatabilir belli olmaz:) bide serdar da oynayabilir aydının yerine ama ben aydının daha etkili bi oyuncu olduguna inanıyorum serdara gore tabi kafasında futbol varsa ama serdarın oynama ihtimali daha buyuk. Bide keşke misimovici şoyle guzel bir izleyebilsek şu maçta en azından bi 45 dk şans vermesi lazım sonucta bu adam milli takımında maçlarını oynadı..

Bence Aydın daha iyi Serdar'dan ama Serdar ile başlaması olası.

Misimovic 25-30 dk şans bulur.

@Metin

Arda 1 hafta yok en az.Yani Antep maçında kesin olarak yok.

Arda en az 2 hafta yok.

Yanlız arda da donsun elano misimovic arda baros dortlusu cok etkili olacaktır işalla sakatlık falan olmadıgı surece misi tam barosun istedigi tipte bir oyuncu barosta misinin ,kanatlardada hem arda hemde elano defansada gereken yardımı yapabilecek oyuncular ve sag kanatta sabriyle elanonun birlikte cok iyi olacagını dusunuyorum..

Arda oynamıycaksa ilk 11 çıkartmazsa misiyi gol atmak için debeleniriz yine.

Bence mİsİmovİc de oynamak İsterse İlk 11 baŞlatir rİjkaard

Beyler Galatasaray maçı mı Türkiye maçı mı sizce?

Özledim takımı :)

Pino formda olduğuna göre, Elano'yu da yeni gelen adam zank diye keserse sorun olacağından Cana ve Misimovic yedek gibi gözüküyor.

Maç pazartesi değil mi bizim (Galatasaray) ?

Finale çıkarsak maç pazar günü olur ayrıca. (Türkiye)

A maç pazartesiymiş.Ben pazar günü maç olmayacak denilince bugün sandım maçı.İyi bari.

Geri
Üst Alt