STSL 10/11 H:4 | Galatasaray 1-0 Gaziantepspor | 13 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:4 | Galatasaray - Gaziantepspor | 13 Eylül | 21.30

Ne yaptım olm söylesene :D

Orta sahaya getirdiği dinanizm tartışılmaz olsa da uzun süre sonra yaşadığımız kontenjan sınırına Cana takılacaktır diye düşünüyorum açıkçası. Radyospor'a göre muhtemel kadro; Ufuk-Sabri-Neill-Servet-İnsua-Mustafa-Ayhan-Misimovic-Kewell-Baros-Elano'dur.

Cana ve Pino ise +2'yi oluşturacaklar. Şahsen eğer öne geçersek ya da geçmezsek farketmez, ikinci yarı Pino'yu izlemek isterim. Toplasan 25 dakika oynadı adam, tadı damağımızda kaldı yahu.

Büyük ihtimal olmayacak

Şu an sakat ama biz farzedelim Arda Avrupaya transfer oldu. Göründüğü gibi Arda olmadığı zaman yabancı kontejyanına takılıyoruz. Bakın bügün bile Cana oynasa Pinoya yer arıyorsun Elano oynasa Kewelle yer arıyorsun. Böylelikle orta sahada ya BAM üçlsüne yada Serdar Özkana kalıyorsun. Yani Arda'nın yerini Türk oyuncu ile doldurmamız lazım eğer giderse.Tek altarnatif Volkan Şen... Alamazsak seneye bulmaca gibi kadro izleriz.

Mesala bu kadroya göre seneye Ardanın yerini yabancı ile doldurusan orta sayaha Hamit, Gökhan, Nuriden en az ikilisini almazsan çok zorlanırız kadro kurarken.. Cana yer kalmadığı gibi orta sayaha ne yabancı alıp oynatabilirsin nede Ardanın yokluğunu bir yabancı ile doldurabilirsin...

Ufuk-Sabri-Neill-Servet-İnsua-Mustafa-Ayhan-Misimovic-Kewell-Baros-Elano.

Karşılaşmayı kesinlikle almamız lazım. Haftaya muhtemel puan kaybı gelecek yakın rakiplerimizden bir anda yukarı çıkarız. Açımızdan çok önemli bir maç.

..

Insua,Misimovic ve Pino 3'lüsü büyük ihtimalle forma şansı bulacaktır.Kendi sahamızdaki ilk galibiyetimizi alalım...

Metin Oktay, doğduğu zaman üstünde parçalı forma varmış diyolla.

Metin Oktay'ı anmak istiyorsan parçalı giyilmelidir gibi demogoji yapılması saçma.

Eğer gerçekten onu iyi şekilde anmak istiyorsan, üstünde "GALATASARAY ARMASI" bulunan bir herhangi bir forma ile sahaya çıkar, galip gelirsin. Bu en iyi anma olur.

bitti..

Karşılaşmayı kesinlikle almamız lazım. Haftaya muhtemel puan kaybı gelecek yakın rakiplerimizden bir anda yukarı çıkarız. Açımızdan çok önemli bir maç.

..

Rakiplerimizin puan kaybetmesi şu aşamada önemli değil önemli olan bizim nasıl oynadığımız

Kewell&Misimoviç oynar ilk on birde inşallah.

Kafasına taş geldiğinde

baros'a formasını öptüren ruhtur,Kewell'a takım on kişi kaldığında

''savunmayı bana bırakın dedirten'' ruhtur, gerektiğinde hocasız da

şampiyon olmamızı sağlayan ruhtur, omuzu çıkan kaptanının formasına

kolunu sokamadığı halde mücadelesine devam etmesini sağlayan ruhtur,

Galatasaray ruhu ; Sadece gerçek Galatasaraylıların hissedebileceği en

mükemmel duygudur.Bize Sadece Bu Ruh Lazım!

Rakiplerimizin puan kaybetmesi şu aşamada önemli değil önemli olan bizim nasıl oynadığımız

Önemli olmaz olur mu? Oynadığımız oyun veya skorlar neticesi önemli elbette; Ama ne kadar iyi oynarsak oynayalım, rakiplerimizin puan kaybetmesi öncellikli. Zira sezona 2'de 0'la başladık. Sadece 3 puanımız bulunuyor...

Devre arası sarp veya barış özbeğin kiralanıp veya ikisininde bir ön libero transferi bekliyorum yerli yasin gibi ...

Önemli olmaz olur mu? Oynadığımız oyun veya skorlar neticesi önemli elbette; Ama ne kadar iyi oynarsak oynayalım, rakiplerimizin puan kaybetmesi öncellikli. Zira sezona 2'de 0'la başladık. Sadece 3 puanımız bulunuyor...

o mantıktan söylemedim usta yani lig uzun yi oynarsak elbet kapatırız farkı iyi oynamamız önemli başarıyı genele yaymak lazım 1 maç süper oyna diğer maç vasat artık bunların olmaması lazım biz iyi oynadığımız sürece başarılı olduğumuz sürece öbürleri elbette kaybedecektir puan önemli olan bizim kaybetmememiz

bu macta sadece 1-0 gıbı bı galıbıyet kesmez bnce.kendımıze guwen hafıf geldı eskısehır macı ve transferle bırlıkte.bugunde bı 3 atarsak harika bı hava yakalarız.bugun farklı skor onemli

Heycanlandim yahu

BENDE MAÇ saatini bekliyorum bi sağlam skor ardından bide yarın ben yeşil sahalarda iyi bir antreman üfffff :D

kitlenmesınden korkuyorum macın.malum kasap yalcın ve antepın saglamcı futbolu

Geri
Üst Alt