STSL 10/11 H:4 | Galatasaray 1-0 Gaziantepspor | 13 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:4 | Galatasaray 1-0 Gaziantepspor | 13 Eylül | Maç Sonucu

Oh bee arkadaş bi hafta daha huzurlu geçecek.. Bu maçı muhakkak kazanmalıydık çok kötüde olsa oyunumuz kazandık Yanlız tek üzüntüm Cana bu adam niye oynamıyor yahu.

Bu sezon bize her maç işkence olacak gibi. :(

ben misimovici beğendim ilk maçında takımla idmana çıkmadan daha iyi oynayamazdı

F. Rijkaard: Misal, İnsua bu sezon sadece 1 özel maçta oynadı. Ama kondüsyon ve fizik olarak en üst düzeyde bulunuyor.

Cevap: STSL 10/11 H:4 | Galatasaray 1-0 Gaziantepspor | 13 Eylül | İkinci Devre

Mac sonrasi:

Rijkaard: gozuken bu ki cogu oyuncularimiz henuz kondisyon anlaminda hazir degil

Misi ritim yakalamasi lazim

Harry ayni sekilde kondisyonu gelistermesi lazim

Aydin ve Pino ayni sekilde sakatliktan cikmalari sonrasi kondisyon ve ritim yakalamalari onemli.

Insua orneginde ise bu sezon henuz sadece tek bir hazirlik macini oynadi

burda 5 isim soyledim ve bu takimin bir gostergesi ve bir takim icin 5 oyuncunun kondisyon eksigi olmasi cok fazla sayida bir eksiktir.

bundan dolayi bugun mucadele etme mecburiyetinde kaldik ve bu oyuncularin yani sira takimin da kondisyon ve mac ritmini guclednirmesi lazim.

hemen hemen boyle birseyler soyledi Rijkaard.

Haftaya Arda ne olursa olsun oynamalı.

Rıdvan:Pino,Preko'nun iyisi.

15 gündür bu maçı bekledik yazık valla o kadar heyecanla bekle oynanan oyuna bak..A.turan m.sarpın oynamasından daha büyük bir hata yaptı rijkardd orta sahanın 2.yarıda rezilleşeceğini bile bile l.cana veya barıştan birini oyuna almadı..

Cana'yı alamaz kontenjana takılıyor. Arda oynarsa ancak Cana oynayabilir ya da Aydın'ın oyuna alınması lazım

Insua'yı bence elimizden kaçırmayalım. Bu gözler sonunda Galatasaray forması altında adam gibi bir solbek gördü, uzun bir aradan sonra...

Pino, "yetenekli futbolcu" mudur yoksa "üst düzey" mi?

Bu seneden hiçbir farkı yok diye kızıyoruz ya işte. Hala Ayhan'ı, Sarp'ı izliyoruz, saçlarımız dökülüyor ve tımarhaneye her adım daha da yaklaşıyoruz.

Ayhan'ın bu sene son senesi olur umarım.Gerçekten sinir sistemim bozuluyor.Son dakikada pas yaparken bakmadan pas attı Neil'e,adam kapsa geçmiş olsun.

Pino hiç zorlanmadan koşuyor ama geride bırakıyor rakibi. Yalçın'ın çıkarttığı topta deparı süperdi.

Bu takım 4-2-3-1 oynayacaksa ön liberoda 1 numara Cana'dır arkasından Barış gelir.Barış 4-3-3 te oynayamaz belki ama ikili ön liberolu her sistemde oynar.En azından Ayhan-Mustafa'dan daha iyi oynar ona eminim

Çok çok uzun süredir hiç iyi oynamadığımız için birikmiş bir tepki olmasın? :)

Çoğu kişinin tepkisi golü yedikten sonra geriye yaslanıp sayısız pozisyon vermemiz. Böyle sezon mu biter daha Eylül'deyiz.

Ali turan sağ beke çekilsin. Orta sahada cana,sabri ikilisi oynasın.... Yoksa SARP VE AYHANdan bi cacık olmaz..... ilk 5 e giremeyiz ligde... bırakın şampiyonluğu.

Suleyman Rodop; Rijkaard 85. dakikasinda antrenor Nezihi'yi cagirip birseyler soylemis, Nezihi'de top toplayici cocuklari cagirip topu atarken agirdan almalarini soylemis.. Bu ASY'de ilk defa oluyormus.. Allah hepinizi bildigi gibi yapsin ne diyeyim :mad:

Pino, "yetenekli futbolcu" mudur yoksa "üst düzey" mi?

Pino yeteneklidir ama üst düzey olabilmesi için daha çok çalışması lazım. Yalnız onda bu potansiyeli gördüm. Adamdan sıyrılışı falan çok iyiydi.

Son zamanlarda izlediğim en kötü futboldan biriydi :(

Geri
Üst Alt