STSL 10/11 H:5 | Bucaspor 0-1 Galatasaray | 18 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:5 | Bucaspor - Galatasaray | 18 Eylül | 20.30

Barcelona'da elinde maddi imkan varken bile sağ beke transfer yaptırmayıp Oleguer'i oynatırdı F. Rijkaard.

Bunu olumsuz, kötü, tüh sana mantığında söylemiyorum. Frank Rijkaard & Neskeens'i ne kadar desteklediğimi bilir herkes.

Ancak F. Rijkaard'ın böyle aşırı inat ve takıntı halinde olduğu kimi şeyler de var.

Ali Turan, Oleguer mevzusu gibi Sabri olmadığı sürece büyük ihtimal sağ bek oynayacaktır.

Loric Cana'yı Mustafa Sarp'la oynatırsan rezil edersin en kötü ayhan oyasın yanında

cana bence devre arası gider.........

Sabri'nin yerine Serkan oynasında başka birşey istemiyorum.

Ahh ahh, Kaç senedir ilk defa geldi Galatasaray. Tam Cumartesi günü kuzenimin düğünü var.

Not: Hazırlık maçlarını saymıyorum.

Cana oynasında. Kanatta Aydın'ı istemiyorum. Sol bekte İnsua'yı kesmek ayıp. Neill öyle.

Hepiniz sağbeke Serkanı yazmışınız ama Rijkaard kesinlikle Ali Turanı oynatır.

------------------------Ufuk-----------------------

--------------Servet------------Neil---------------

Serkan---------------------------------------Insua

---------------Cana------Baris--------------------

Aydin---------------------------------------Kewel

-----------------Misimovic------------------------

-------------------Baros--------------------------​

Tamam Barisi begenmiyoruz suanki en iyi dynamik alternatifdir

Yeterki Ayhan-Sarp ikilisini gormiyim:)

Barışı,M.Sarp'a binlerce kez tercih ederim..

neill sag bek oynasin ali turan da stoper bi kere de böyle deneyelim

Serkan---------------------------------------Insua

---------------Cana------Baris--------------------

Aydin---------------------------------------Kewell

-------------------Baros--------------------------

Yukarıdaki kadro çıkabilecek en iyi kadrolardan biridir fakat FR'nin bu kadroyu çıkarmayacağından adım gibi eminim. Ali Turan'ı sağ bekte oynatmaya devam edecektir, bari Neill'i oraya koy Ali'yi stopere çek be adam ama yapmaz. :) Sağ kanatta Aydın veya Serdar'ı oynatmaya mecburuz, mecburen oynayacak biri, form durumunda göre Aydın bir adım önde gibi.

FR'den beklediğim kadro ise..

Ali Turan-------------------------------------Insua

---------------Sarp------Ayhan-------------------

Elano----------------------------------------Kewell

-------------------Baros--------------------------

- Ufuk -

- Serkan - Neill - Servet - İnsua

- Cana - Musa -

- Aydın - Misimovic - Kewell -

- Baros -​

Rijkaard yine Ali Turan ve Sarp-Ayhan ikilisini birlikte oynatırsa diyecek söz yok..

Ufuk

Serkan - Neill - Servet - İnsua

Cana - Ayhan

Aydın - Misimovic - Kewell

Baros -

stadda olacagım.kötü futbol gene sürecektir.zaten bülent uygun denen futbol katliamcısı da kalenin önüne bi otobüs koyar yarı sahadan cıkmaz.ancak bizim sorunumuz ayhanla mustafayla acıklamaz takımda bisey var.bu kotu futbolun sebebi 2 adamla acıklanamaz

Orta sahadaki o 2 adam o kadar felaket ki.Onların yerine normal seviyede adamlar gelsin uçarız diye düşünüyorum ben yinede.

Mete Alparslan, birincisi şu formdayken Servet kesilmez. Hele Ali için hayır. Çünkü Ali'de Hakan Balta gibi top tekniğide yok.

H. Balta düzelip, form tutunca stoperdeki yerini alacaktır büyük ihtimal.

Nedir herkeste bu Barış sevdası? Hatırlatırım, zamanında Fenerbahçe'ye yenilince ilk maç geçen sezon, herkes "Barış Özbek gibi pres yapan koşan vs." diyip oynamalı diyordu, oynamaya başladı, 2 hafta sonra herkes "Lan Barış! Allah belanı! Hadi len!" diyip küfretmeye devam etti. Aynı şey olacak, denize düşen yılana sarılır hesabı.

Serdar yerine bin kere Aydın'ı tercih ederim.

Bu Servet'in formda hali ise, konuyu konusmaya bile gerek yok. Tam iki kez fuzuli yere yerini bosaltti, birinde Insua digerinde Sarp araya girip mutlak golluk pozisyonlari kesti ve Servet formda oldiu.

Baris olayina gelirsek, kimin ne dedigi beni baglamaz. Baris'i hep savunurum, ama yerine Mustafa Sarp oynuyorsa dahada savunurum. Gecen sezon hocayla sorunlu baslayan bir sezonda rezalet oynadi. Fakat unutulmamali ki, herseyin bittigi anlarda sahada inanan bir veya iki oyuncudan biri daima Baris olmustur. Dahasi Fener maclarinda dizleri titremeyen tek oyuncudur, yani taraftarin aramasi gayet dogal. Zaten sayesinde 10 senedeki tek beraberligimizi cikardik o staddan.

Serdar'i begenmesemde Aydin ile kiyas bile tutmam. Her zaman ki gibi tek bir macta Aydin yine Turk Navas oldu :)

Mete Alparslan, birincisi şu formdayken Servet kesilmez. Hele Ali için hayır. Çünkü Ali'de Hakan Balta gibi top tekniğide yok.

H. Balta düzelip, form tutunca stoperdeki yerini alacaktır büyük ihtimal.

Nedir herkeste bu Barış sevdası? Hatırlatırım, zamanında Fenerbahçe'ye yenilince ilk maç geçen sezon, herkes "Barış Özbek gibi pres yapan koşan vs." diyip oynamalı diyordu, oynamaya başladı, 2 hafta sonra herkes "Lan Barış! Allah belanı! Hadi len!" diyip küfretmeye devam etti. Aynı şey olacak, denize düşen yılana sarılır hesabı.

Serdar yerine bin kere Aydın'ı tercih ederim.

Bu Servet'in formda hali ise, konuyu konusmaya bile gerek yok. Tam iki kez fuzuli yere yerini bosaltti, birinde Insua digerinde Sarp araya girip mutlak golluk pozisyonlari kesti ve Servet formda oldiu.

Baris olayina gelirsek, kimin ne dedigi beni baglamaz. Baris'i hep savunurum, ama yerine Mustafa Sarp oynuyorsa dahada savunurum. Gecen sezon hocayla sorunlu baslayan bir sezonda rezalet oynadi. Fakat unutulmamali ki, herseyin bittigi anlarda sahada inanan bir veya iki oyuncudan biri daima Baris olmustur. Dahasi Fener maclarinda dizleri titremeyen tek oyuncudur, yani taraftarin aramasi gayet dogal. Zaten sayesinde 10 senedeki tek beraberligimizi cikardik o staddan.

Serdar'i begenmesemde Aydin ile kiyas bile tutmam. Her zaman ki gibi tek bir macta Aydin yine Turk Navas oldu :)

Geri
Üst Alt