STSL 10/11 H:5 | Bucaspor 0-1 Galatasaray | 18 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:5 | Bucaspor - Galatasaray | 18 Eylül | 20.30

35 40 MEtrede oynarsak fark atarız ama mustafa ve ayhanla imkanı yok onun !

Öyle ya da böyle kazanacagiz.

4 gollü bir galibiyet bekliyorum.

Zor maç olacak. Azami derecede mücadele edilmeli. Bu takım bana göre bu yıl ligde kalacak. Bunu oynadıkları futboldan anlayabiliyoruz. Bu yıl artık kadro istikrarı sağlanmalı.

...................Ufuk

Serkan......Neil........Servet........İnsua

.............Cana........Ayhan

Aydın...........Misimoviç...............Kewell

...................Baroş

Oynayabilecek durumdaysa Aydın'ın yerine Arda ile başlanmalı.

4 gollü bir galibiyet bekliyorum.

Yok yahu, 4 gol atamaz Buca.:p

Aklı selim bir kardeşim olarak bizden 4 gol beklememişsindir diye düşünüyorum. :.olmayansmiley:

Erken golle farka gitmek zor olmaz

70'ten sonra atarsak yine kıvranırız

Bu sene hiç rahat rahat maç izleyemedik bu maçta da rahat olacağımızı sanmıyorum.

Bari tribün iyi olsa da tek tesellim olsa. :)

Çok zor maç olacak gene kıvranırız büyük ihtimal

İzmirli maca gidicek kardeşlerımlerınden bi isteğim var inşallah o mustafa sarp denılen devım yerındeyse pas ozurlusu ve kendını forvet arkası sanan bı adamı bıze verdıği zararlardan oturu trıbunlere cağırmazlar hatta ıslıklasalar bıle ne makbule gecer Samiyende bunu yapmıyorlar nedense

Takımda çoğunluğun içine sindiği kalitede 2 tane yerli var (Arda ve Sabri) ikisi de sakat, yani sahadaki 5 Türk'ün 5'inden de az veya çok şüphe duyacağız, tedirgin olacağız Buca maçında. Oynama ihtimali yüksek yerliler Ufuk (belki içlerinde en çok fikir birliği olan), Ali Turan, Serkan, Servet, Gökhan, Ayhan, Mustafa, Barış, Aydın, Serdar... Emre Çolak'ın oynayacağını sanmıyorum. Bu isimler içinde gerçekten izlemek istediğimiz oyuncu sanırım yok. Benim şunlar arasından sahada en çok görmek istediğim Serkan olacak, sadece Ali Turan'ın kötü halinden dolayı değil, sene başından beri Serkan'ın Sabri'nin asıl yedeği ve gelecek vaad eden birisi olarak görmemden kaynaklı. Onun dışında düşüşte olsa da kadro yapılanmamız gereği en değerli yerli stoper olan Servet'e de güvenmeye devam etmek zorunda gibiyiz çünkü yerinde oynama ihtimali olan Gökhan veya Ali'nin performansları son derece şüpheli. Onun dışında bu sene geçen senekinden biraz daha iyi gözüken Ayhan'ın da eğer fiziki problemi yoksa oynayacağını düşünüyorum. Çünkü oyunu çift yönlü oynamaya yatkın tek yerli orta sahamız Ayhan. Ufuk'la beraber 4 yerli etti. Beşinci isim ise kadroyu göz önüne getirince ya sağ kanatta, ya da Ayhan'ın yanında oynayacak isim olacak. Elano geçen seneden de formsuz doğru, ama belki form tutması için oynatılmak istenebilir (bazı oyuncular maç oynayarak form tutuyorlar çünkü), Elano'yu deplasmanda orta sahada kullanmak biraz riskli, bu sebeple oynarsa yine sağ kanatta oynayacaktır. Öte yandan Cana için de aynı form tutma durumu geçerli olabilir, bu sefer de sağ kanatta Aydın veya Serdar'dan birisi oynayacak. Oynayan yerliler biraz olsun iyi performans verirse kazanırız, oynayan yerliler beklentilerimiz seviyesinde kalırsa 3 ihtimalli maç olur.

sag bek baris oynasin bari serkan oynamicaksa

gecen senede bu senede sabri surekli sakat yahu

serkan almali bu formayi bir sekilde

yada baris oraya monte edilmeli

ikisininde cok iyi olacagina eminim o bolgede

sabrinin ipiyle kuyuya inilmez

16_MustafaSarp_B.jpg

Macin kilit oyuncusu.

Kadro ne olursa olsun mutlaka almamız gereken maç.

gecen senede bu senede sabri surekli sakat yahu

serkan almali bu formayi bir sekilde

yada baris oraya monte edilmeli

ikisininde cok iyi olacagina eminim o bolgede

sabrinin ipiyle kuyuya inilmez

barış enerjisiyle götürür orayı mantıklı aslında daha önceki sağbek performanslarıda çok kötü değildi

Ufuk-Neill-G.Zan-Servet-İnsua-Cana-Barış-Aydın-Misimovic-Kewell-Baros

Geri
Üst Alt