Cevap: STSL 10/11 H:5 | Bucaspor - Galatasaray | 18 Eylül | 20.30
Takımda çoğunluğun içine sindiği kalitede 2 tane yerli var (Arda ve Sabri) ikisi de sakat, yani sahadaki 5 Türk'ün 5'inden de az veya çok şüphe duyacağız, tedirgin olacağız Buca maçında. Oynama ihtimali yüksek yerliler Ufuk (belki içlerinde en çok fikir birliği olan), Ali Turan, Serkan, Servet, Gökhan, Ayhan, Mustafa, Barış, Aydın, Serdar... Emre Çolak'ın oynayacağını sanmıyorum. Bu isimler içinde gerçekten izlemek istediğimiz oyuncu sanırım yok. Benim şunlar arasından sahada en çok görmek istediğim Serkan olacak, sadece Ali Turan'ın kötü halinden dolayı değil, sene başından beri Serkan'ın Sabri'nin asıl yedeği ve gelecek vaad eden birisi olarak görmemden kaynaklı. Onun dışında düşüşte olsa da kadro yapılanmamız gereği en değerli yerli stoper olan Servet'e de güvenmeye devam etmek zorunda gibiyiz çünkü yerinde oynama ihtimali olan Gökhan veya Ali'nin performansları son derece şüpheli. Onun dışında bu sene geçen senekinden biraz daha iyi gözüken Ayhan'ın da eğer fiziki problemi yoksa oynayacağını düşünüyorum. Çünkü oyunu çift yönlü oynamaya yatkın tek yerli orta sahamız Ayhan. Ufuk'la beraber 4 yerli etti. Beşinci isim ise kadroyu göz önüne getirince ya sağ kanatta, ya da Ayhan'ın yanında oynayacak isim olacak. Elano geçen seneden de formsuz doğru, ama belki form tutması için oynatılmak istenebilir (bazı oyuncular maç oynayarak form tutuyorlar çünkü), Elano'yu deplasmanda orta sahada kullanmak biraz riskli, bu sebeple oynarsa yine sağ kanatta oynayacaktır. Öte yandan Cana için de aynı form tutma durumu geçerli olabilir, bu sefer de sağ kanatta Aydın veya Serdar'dan birisi oynayacak. Oynayan yerliler biraz olsun iyi performans verirse kazanırız, oynayan yerliler beklentilerimiz seviyesinde kalırsa 3 ihtimalli maç olur.