STSL 10/11 H:5 | Bucaspor 0-1 Galatasaray | 18 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:5 | Bucaspor 0-0 Galatasaray | 18 Eylül | İlk Yarı

Bu nasıl futbol yahu, sinir oluyorum. 2 pas yapamıyoruz.

Kewell adam geçti mi hiç ?

öyle bir zorunluluk mu var, bu futbolu çocuk oyunu sanıyorsunuz tamam anlıyorum takımın berbat oyunu sinirleri geriyor ama Kewell napsın alıp orta sahadan gol mü atsın. Futbol yok ortada sen gelmiş adam geçti mi diyorsun.

Hani topu kaybettiniz anliyoruz, hemen topun pesinden git be ozaman, bizimkiler 5 saniye bakiyorlar ondan sonra yapmacik hareketlere topu almaya calisiyorlar.

Press denen sey zaten yok.

Kewell da gereksiz tartismalara girmese, sacma sapan seylerden kart yiyecek.

Koy Elano'yu orta sahaya, ilerdeki adamlari beslesin.

Inanilmaz gercekten..Saha kotu belki ama Buca bile bizden daha derli toplu, orta sahada basan, pozisyona giren bir takimmis..bunu gorduk bugun..dusunun ne kadar kotuyuz aslinda.

Trabzon'dan 6 yiyen takim da bizim karsimizda aslan kesilmisdi ilk hafta. :D

kimse kendini kandirmasin, bu sene sampiyon olursak 2008 taki gibi cok önemli bir sampiyonluk olur, hic sans tanimiyorum bize.

yine 4. yada 5. oluruz bu futbolla.

sen iyimsersin, ben ilk 5'e bile giremeyiz diyorum, futbolun adaleti varsa bu takim bu sene orta siralarda bitirir, cok cok kötü bir takimimiz var.

Galatasarayı hiç bu seneki kadar kötü görmemiştim delirecem ya göz göre göre aynı futbolu oynamaya devam ediyoruz geçen haftaki futboldan hiç bi ders çıkarılmaz mı ya

Birde su Ufuk niye bukadar yavas oynuyor ? :S hic anlamiyorum ya.

Sinirden ağlayacağım yahu... 2 yıldır hep böyle... Rijkaard bence bırak artık ve giderken de çok sevdiğin Sarp'ı da al götür!

Kovun gitsin şu rijkardı ya ne yapıyor bu adam 2. yılı yeter ya.Bu kadroyu en az böyle oynatacak 50 tane yerli teknik adam bulunur türkiyede ya.Valla yazık ya.

Sorun bu sefer de sadece zeminde ;) Bjk bucaya karşı ilk maçta vasat oynamıştı ama ilk 50 dk top sürekli bjknin ayağındaydı

BU nasıl futbol ? bu nasıl bir takım ? Bu nasıl bir saha ?

Bu bu ne ya ? :@

Cevap: STSL 10/11 H:5 | Bucaspor - Galatasaray | 18 Eylül | 20.30

1284757769444181.jpg

Gülmeyin olm bence güzel:D

Arkasındayım bu kadronun

bu servete ayhana mustafa ya hayranım isteseler rakibe bu kadar isabetli kimse pas vermez . Bence böle yapsınlar rakibe topu atmak istesinler belki takım arkadaşlarına gelir :o:o:o:o

kimse kendini kandirmasin, bu sene sampiyon olursak 2008 taki gibi cok önemli bir sampiyonluk olur, hic sans tanimiyorum bize.

yine 4. yada 5. oluruz bu futbolla.

4.lük yada 5.lik çok iyimser olmuş.Ligin en kötü futbol oynayan takımıyız.İlk 10 içinde bitirirsek şükredelim.

merak ediyorum antremanlarda ki pas çalışmalarına acaba servet katılmıyor mu???

Arkadaslar, sorun zeminde degil. Karsi takim da ayni zeminde oynuyor sonucta. Ama onlarda ortasahanin gorunmezi, etkisiz elemani Sarp, en basit pasi yapabilmesi icin gercekten gununde olmasi gereken ve bugun kesinlikle cok kotu oynayan bir Ayhan, ve dafansta guven vermeyen, kisa pas dahi atamayan bir Servet yok.. Bize yine dertler dustu bu sene..Fener gibi olduk anasini satiim, "Ne olacak bu GS'nin hali?!" durumundayiz..

Hayır Buca'da da iş yok, gol atmamızı bekliyorlar. Şurda ayağıyla topa dokunup aynı formayı giyen herhangi bir arkadaşına topu iletebilen bir insan evladına o formayı giydirsek şu an 2 tane atmıştık. Yine söylüyorum, Lincoln - Elano gibi adamlar bu takımda harcandıysa sorun onlarda değildir. Misi'nin de onlardan farkı olmayacak bu gidişle.

Helal olsun, BAM BAM oynayın !

Koy Elano'yu orta sahaya, ilerdeki adamlari beslesin.

takim da kac tane elano var? benim bildigim elano 1,5 senedir bir defa ilerdeki adamlari beslemedi, simdi diyeceksin hic o pozisyonda oynatmadilar, beslemek isteyen veya becerebilen heryerde besler, ama elano'nun ne o yetenegi ne de o istegi.

Geri
Üst Alt