STSL 10/11 H:5 | Bucaspor 0-1 Galatasaray | 18 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:5 | Bucaspor 0-0 Galatasaray | 18 Eylül | İlk Yarı

Varım STSL'de sahada aynı anda 7 yabancı bulundurursan maçın skoru 3-0'dan başka birşey olamaz.

Arkadaşlar hepiniz futboldan anlıyorsunuz ama böyle ufak tefek şeylere dikkat etmediğiniz için size TD lisansı vermiyorlar
:D

Güleceğim tek andır herhalde bu gece :asd:

Bu futbolun sorumlusu Ayhan-Mustafa değil, onları oynatanda...

öyle bir zorunluluk mu var, bu futbolu çocuk oyunu sanıyorsunuz tamam anlıyorum takımın berbat oyunu sinirleri geriyor ama Kewell napsın alıp orta sahadan gol mü atsın. Futbol yok ortada sen gelmiş adam geçti mi diyorsun.

Ha kewell yine süper yani.Ya rijkadd ve kewelle laf olmayacak mı kewell rezalet oynuyor şu an.Adam geçsin orta yapsın yardırsın.Adam geçemiyorsa da top tutsun sürekli top kaybı yapıp rakibe kontra vermesin.Sol açıktan çalım atmasını beklemeyeceğim de neyi bekleyeceğim

2.yarı durur bir şut atar gol olur o başka şu an için berbat.Sadece sorun orta saha değil rijkardda değil geriye koşmayan hücumcular

Bi gerçek varki Bu sahada Barcelona-Real Madrid oynasa bile aynı futbolu seyrederiz.Rezalet bir zemin.

Düzgün zeminde 5 pası zor yapan bir takımımız var. Bu zeminde hiç pas atamıyoruz.

Pino veya Kewellin yerine Aydin girsin, isimlerine söylemek istemedigim 2 muhtesem adamlardan birtanesi bari ciksin, Cana girsin.

Şu kurtuluşu Elano da arayan arkadaşları cidden anlamıyorum. Sizin gibi düşünen yöneticiler olduğu için takım da bu halde zaten. Allahım futboldan anlayan bilen iinsanları nasip et artık başımıza..

Ayrıca bu derece kötü futbolu iki oyuncuyla kısıtlamamak lazım. Takım olarak hiç ama hiç umut verecek futbol sergilemiyoruz.

B_bafe42a3d318ef23156765a62b73856d.jpg

Bu digitürk ewb tvnin allah belasını versin geçen hafta 750 kb le izliyordum şimdi 100 kb lanet olsun ya sahte sitelerden izlesem daha iyi

Ilerde baski yapamiyor Galatasaray takimi. En büyük sorun bu. Ilerde cogalamiyoruz. Baros cok yalniz kaliyor. Bence Kewell cikmali Aydin girmeli, Sarp cikmali Cana girmeli. Hemde derhal.

cana oyuna girsin bari mücadele görelim biraz

kadroda sikinti var ama asil sorunun rijkaard oldugunu ne zaman gorecekler bekliyorum .ben artik yoruldum,su yasima geldim ilk defa hayatimda futboldan sogudum .ne diyim artik

İyi oynamamıza en büyük engel sahanın zeminidir. Yıldız oyuncularımız(Misimovic, Kewell, Pino, Insua, Neil,...) belkide kariyerlerinde ilk kez böyle bir zeminde oynuyorlar. Kötü zemin en çok teknik oyuncuları etkiler. Bizimde yıldız oyuncularımızın hemen hemen hepsi tekniği ile önplana çıkan oyuncular. Umarım bir sakatlık yaşamazlar.

Ha kewell yine süper yani.Ya rijkadd ve kewelle laf olmayacak mı kewell rezalet oynuyor şu an.Adam geçsin orta yapsın yardırsın.Adam geçemiyorsa da top tutsun sürekli top kaybı yapıp rakibe kontra vermesin.Sol açıktan çalım atmasını beklemeyeceğim de neyi bekleyeceğim

2.yarı durur bir şut atar gol olur o başka şu an için berbat.Sadece sorun orta saha değil rijkardda değil geriye koşmayan hücumcular

Doğru zamanlarda doğru pasları alırsa yapar zaten anlatmaya çalıştığım o. Kewell ı koruduğumdan değil, Pino da öyle. Pozisyon yaratılsa milleti dizer ipe zaten.

Ben forvet arkasimi oynatin diyorum ?? Koyun Mustafa'nin yerine bütün toplari dikine ve cogu zamanda adrese teslim oynar.

afedersin de o fizikle elano orada ezilir.adam da güc yok kondisyon yok, oyun zekasi yok, yok oglu yok,bombos bir oyuncu iste,gerci hangisi ondan iyi ki, hepsi öylesine oynuyor iste.Sonra da milyonlar cebe, oh ne güzel hayat.

Misimovic'e sallamaya basladilar ligtv'de. :haha: :haha: :haha:

Bos kostu diyorlar simdi. :asd:

Cevap: STSL 10/11 H:5 | Bucaspor 0-0 Galatasaray | 18 Eylül | Devre Arası

Bir yandan, süper ikili + Servet, bir yandan Melih Gümüsbicak mi ne. Nebicim spiker bu yahu, hep negatif hep negatif. Öteki spikeride biktirdi.

Geri
Üst Alt