STSL 10/11 H:5 | Bucaspor 0-1 Galatasaray | 18 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:5 | Bucaspor 0-0 Galatasaray | 18 Eylül | İlk Yarı

afedersin de o fizikle elano orada ezilir.adam da güc yok kondisyon yok, oyun zekasi yok, yok oglu yok,bombos bir oyuncu iste,gerci hangisi ondan iyi ki, hepsi öylesine oynuyor iste.Sonra da milyonlar cebe, oh ne güzel hayat.

Tamam.

Cevap: STSL 10/11 H:5 | Bucaspor 0-0 Galatasaray | 18 Eylül | Devre Arası

Hala futbolcular tartışılıyor inanamıyorum. Ahmet oynasaymış, Mehmet kötüymüş....

Messiyle Xavi gelse 5 para arkadaşım bu takıma anlatamıyorum kimseye ya. Takıma gelen kötürüm oluyor neden bunu kimse görmüyor ya iki senedir?

sahanin iyi olup olmamasi önemli degil biz iyi sahada berbat oynuyoruz yani degisen bisey yok

Ayrıca bu derece kötü futbolu iki oyuncuyla kısıtlamamak lazım. Takım olarak hiç ama hiç umut verecek futbol sergilemiyoruz.

Bence de. Herkes kötü oynuyor. Takım içinde sorun olduğu anlaşılıyor buradan. Rİjkaard'la mı problemleri var acaba?

beyler maç nasıl ankaragücü-kasımpaşa maçına gitmiştim yeni geldim nasılız iyi oynuyormuyuz??

Bir yandan, süper ikili + Servet, bir yandan Melih Gümüsbicak mi ne. Nebicim spiker bu yahu, hep negatif hep negatif. Öteki spikeride biktirdi.

O salağı da bizim maça vermeseler olmaz. Şerefsizlikleri bini aştı. Keşke televole sunsa.

Bu futbolun sorumlusu Adnan'lar....Rijkaard'i orada tutarak..Koskoca G.Saray'in yardimci hocasi en direkt serbest vurus 3 metre veya 4 metre onden atildi diye 4 dakika itiraz etmez...Servet,M.Sarp,Ayhan bu 3'lunun oynadigi maclari 1-0 kazanirsak ne mutlu bize...

Genel kanının aksine, ben fena oynadığımızı düşünmüyorum. Takım baya iyi seviyede ayağa paslarla oyandı uzun bir süre ki 40. dakikada 163 başarılı pasımız vardı, Buca'nın 63'tü. Belli bir süre top bile göstermedik Bucaya, ancak saha aşırı rezalet ve Ayhan, Mustafa ve Servet'in bu pas akşını bozmaları engelledi bizi. Bu sezon belki de ilk defa bu kadar ayağa pas yaptık ve topu ayağımızda tuttuk. Serkan'da Ali Turan'dan çok daha iyi olduğunu gösterdi. 1 gol atarasak maçıda alırız zaten saha şartları da onu gösteriyor.

problemin büyük kısmı hocada.

Ulan şurada biraz duyarlı taraftar olsaydık her pas hatasında takımı yuhlardık. Resmen bu iğrenç futbolla bize küfür ediyorlar. Biz hala desteklemeye çalışıyoruz.

Zaleyata atmis golünü.

Ya sanki düzgün zeminde döktürüyoruz yapmayın Allah aşkına bunlarla sadece kendimizi avuturuz.Bırakın pollyannacılığı bu takım yürümüyor, olumlu en ufak bir şey yok.

Bir yandan, süper ikili + Servet, bir yandan Melih Gümüsbicak mi ne. Nebicim spiker bu yahu, hep negatif hep negatif. Öteki spikeride biktirdi.

O salağı da bizim maça vermeseler olmaz. Şerefsizlikleri bini aştı. Keşke televole sunsa.

yaw arkadaslar sorun bndemi bilmiyorum sizinde internetinniz yavaşmı?:o:o:o:o

İyi oynamamıza en büyük engel sahanın zeminidir. Yıldız oyuncularımız(Misimovic, Kewell, Pino, Insua, Neil,...) belkide kariyerlerinde ilk kez böyle bir zeminde oynuyorlar. Kötü zemin en çok teknik oyuncuları etkiler. Bizimde yıldız oyuncularımızın hemen hemen hepsi tekniği ile önplana çıkan oyuncular. Umarım bir sakatlık yaşamazlar.

Abi bırak da Bjknin zemini çok mu iyi sanki adamlar her maçı tek kale oynuyolar bizim takım ölmüş yani bu futbolcular bundan daha kötü oynayamaz

Rijkaard'i anlamiyorum artik. Ayhan, Mustafa, Servet'in yerine koy pafdan oyuncular. En fazla onlar kadar hata yaparlar.

Hadi Ayhan elinden geldiğince geriden oyun kurmaya çalışıyor.Ayhan topu ayağına aldığında Sarp'ın hemen boşa kaçıp top istemesi gerekirken,beyefendi kaçacak delik arıyor!

Rijkaard yarın istifasını vermelidir.Yoksa sonumuz hiç iyi değil!

Varım STSL'de sahada aynı anda 7 yabancı bulundurursan maçın skoru 3-0'dan başka birşey olamaz.

Arkadaşlar hepiniz futboldan anlıyorsunuz ama böyle ufak tefek şeylere dikkat etmediğiniz için size TD lisansı vermiyorlar
:D

Olmadi ama simdi. Kewell'i cikarip Serdar'i alicaz daha oyuna :)

Aynen. Ligin açık ara en kötü futbolunu oynuyoruz hem de bu kadroyla... Yahu Ayhan kötüyse, Mustafa kötüyse Musa'yı oynat, Cumhur'u oynat. Yeter artık bıktım bu futbolu izlemekten.

Adam bilmiyor ki orta sahanın rezalet olduğunu bilse 1.5 senedir oraya adam gibi transfer yaptırır kimseyi almayan bana 1 tane harika orta saha alın der,gidip de sol açık dos santosa veya sol beke öncelik vermez.Adam orta sahamıza çok fazla iş düşürüyor diye orta saha oyuncularını koruyor,orta sahanın kötü olduğunu bilse zaten maça böyle oyuncularla çıkmaz

Geri
Üst Alt