STSL 10/11 H:6 | Galatasaray 3-1 İstanbul BB | 26 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:6 | Galatasaray - İstanbul BB | 26 Eylül | 19.00

Zor mac tabiki. IBB´yi kücümseyen rezil olur sonunda. Besiktas gibi. Dogru 11 ile cok rahat kazaniriz diye düsünüyorum. Ayni 11 ile kazanacagimizi düsünmüyorum.

Bu maça çıkabilecek en iyi 11;

Cana'nın kesinlikle oynaması gerektiğini düşünüyorum.

İBB bizimle aynı puanda şu anda ve gerçekten tehlikeli takım. Deplasman futbolunu da iyi oynayabiliyorlar. Onun için çok dikkatli olmak gerek İBB'ye karşı...

Cana bu maçta muhakkak oynamalı. Eğer oynarsa Sarp'ın defansif zaafı, Ayhan'ın fiziksel zaafiyeti, Servet'in yavaşlığı bizi bu maçta sıkıntıya sokabilir.

Ama ne olursa olsun bu maçı kazanırız. Öyle veya böyle bir hava yakaladık.

Biz Tribünde

Futbolcular sahada

Üzerlerine düşen görevi eksiksiz yaparsa sıkıntı yaşanmadan maçı kazanırız...

M.Sarp geçen sezona iyi başlamıştı. Ancak bu sene Galatasaray'ın el freni sanki. Devamlı olarak geriye doğru oynuyor. Arda iyileştikten sonra kontenjan sorunu da kalmayınca Cana ön liberoda rakipsiz olacaktır. Neill-İnsua-Cana-Misimoviç-Baros Banko yabancılar olacağından Kewell-Pino-Elano üçlüsünden 1'i ancak forma şansı bulabilecek. Arda sahada olduğu sürece Kewell zor forma giyecektir. Ya da Cana'nın yerine M.Sarp'a katlanmaya devam etmek zorunda kalacağız. Her durumda Elano devre arasında yolcu gibi görünüyor.

Rijkaard her hafta bir ısrarından vazgeçiyor . Buca maçında , en sonunda Ali Turan'ın sağ bek oynayamayacağını gördü .

Bence bu hafta da bir ısrarından vazgeçecek ve M.Sarp 'ın yerine Cana'ya şans verecek , vermeli de.

Kewell kesinlikle 11 de başlamalı , Pino kesinlikle sonradan oyuna girmeli .

benim 11im ;

--------------ufuk-------------

serkan----neill---servet----insua

--------cana----ayhan---------

-----------misimovic------------

aydın---------------------kewell

-------------baros--------------

Yenersek şaka maka 4te 4 yapmış olacağız . Uzun zamandır malesef böyle bir seri hatırlayamıyorum Galatasaray'dan.

Sezon başından beri en kötü dönemimizde de söyledim ;

sezonun ilk yarısının bitimine kadar en kötü ihtimalle zirvenin maksimum 3-4 puan gerisinde olalım yeter. ikinci yarıda hem aslantepe var , hem de devre arası orta sahaya transfer (annan gibi) imkanları , hem de barosa alternatif golcü (emenike gibi) imkanları var.

Gidişat da ilk yarı biterken zirve yarışı içinde olacağımızı gösteriyor.

Totem yapıp çok da umutlu olmamak lazım ama , bence GS'nin en az fb ve bjk kadar şansı var.

1-0 olsun bizim olsun demek istemiyorum artık futbol görmek istiyorum. demekki arda bizim için çok önemliymiş o da olmasa pozisyona falan girdiğimiz yok. 2 maçtır şansa bala gidiyoruz, umarım bu maç az buçuk da olsa futbol görürüz sahada, ve tabiki kazanmak şartıyla.

Asıl çıkış maçımız bu olacak bana göre. Bu maçta ne kadar iyi oynarsa takım, bir o kadar kendine güveni ve morali yerine gelecek. Bu da biraz ileri 4'lünün (Aydın - Misimovic - Kewell - Baros) arkadan ne kadar desteklendiğine bağlı. Eğer ortada Cana - Ayhan ikilisi oynarsa; gerek skor, gerekse oyun anlamında takım kendini bir üst seviyeye çıkaracaktır diye düşünüyorum.

benim 11'im şöyle:

Ekli dosyayı görüntüle 2457

Rijkaard'ın çıkaracağı muhtemel kadro ise şöyle :

Ekli dosyayı görüntüle 2458

Buca maçının aynısı yani. Ali Turan, Serkan böyle oynamışken bu hafta formayı alamaz. Sabri'nin durumu ise malum. Elimizde başka sağ bek olmadığına göre Serkan banko oynayacak. Belki Serkan'la Elano'yu denemek isteyebilir ama pek mümkün gelmiyor bana. Kewell ise formsuz ve bu aralar oldukça asabi maçlar çıkarıyor. İyi oynamadığını hissettiğinden böyle gergin bence. Aydın'a ilk 11'de yer verse Rijkaard; çok zararlı çıkmayız bu durumdan gibi geliyor. İstediğim 2 değişiklikten diğeri de açıkça Sarp. Buca maçında ortalarda yoktu gene. Casper'mış gibi içinden geçti Bucalı oyuncular.. Rijkaard ne kadar istediğim düzeyde değil falan derse desin Cana'yı artık ilk 11'e koymak ZO-RUN-DA.

Ekli dosyalar

• 1284990769909281.webp
    1284990769909281.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 231
  • 1284990962965458.webp
    1284990962965458.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 60

- Ufuk -

- Serkan - Neill - Servet - İnsua -

- Cana - Ayhan -

- Aydın - Misimovic - Kewell -

- Baros -

benim anlatmak istediğim başkaydı, sen çok karamsarsın ve sürekli negatif yorum yapıyosun anlatabildim mi? sadece sebebini merak ettim bana ilginç geldi.

İşte benim demek istediğim olayı biri sonunda çakmış :D:D:D Bunu özellikle takip ediyorum galip geldiğimizde ortalıkta yok ne zaman maç önü olur gelir fark yeriz idddada rakibe yüklü oynadım der , bizim sevmediğimiz ne kadar adam varsa avatarına koyar , ama hep en sonunda mor olan taraf olur ben çok gülüyorum ona ama uyanık zannediyor ya kendini işte o da onun acınası durumu.

Maça gelirsek artık güzel bir oyunla temiz bir galibiyet istiyorum . Samiyende kötü zemin gibi bahaneleri de olmayacak umarım sevinen biz oluruz

Kewell ve Pino rotasyonlu oynamalı ve Cana artık takıma girmeli bu maç. Gerçekten Sarp'ın oynama ihtimali maç hakkında yorum yapma isteği bile vermiyor bana bıktım artık :(

Mustafa Sarp defansif falan da değil

Cana oynamalı artık

Gelmez diyebileceğimiz adam geldi ama yedek

İlk on bir yazılırken Cana-Neill diye yazmaya başlamalı

Mustafa inanın aman aman defans yapmıyor

Gözü gol atmakta mı anlamıyorum

En çokta Rijkaard`ın Mustafa ısrarını anlamıyorum

Mustafa Sarp defansif falan da değil

Cana oynamalı artık

Gelmez diyebileceğimiz adam geldi ama yedek

İlk on bir yazılırken Cana-Neill diye yazmaya başlamalı

Mustafa inanın aman aman defans yapmıyor

Gözü gol atmakta mı anlamıyorum

En çokta Rijkaard`ın Mustafa ısrarını anlamıyorum

Mustafa defans yapmıyor aman amanı fazla. Bu adamın orijini ofansif orta saha zaten. Tek artısı enerjisi, başka bir şeyi yok. Defansif orta saha falan değil bu adam, Topal'ın çeyreği kadar defans yapabilir belki.

Mustafa defans yapmıyor aman amanı fazla. Bu adamın orijini ofansif orta saha zaten. Tek artısı enerjisi, başka bir şeyi yok. Defansif orta saha falan değil bu adam, Topal'ın çeyreği kadar defans yapabilir belki.

Evet çoğu maçta defans yapan oyuncularımıza eliyle komutlar veriyor

Cana oynasa 2-3 maç arka arkaya farkı daha net konuşabiliriz aslında

Ama Cana`nın 15-20 dakikası dahi mest ediyor insanı

Geri
Üst Alt