STSL 10/11 H:6 | Galatasaray 3-1 İstanbul BB | 26 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:6 | Galatasaray - İstanbul BB | 26 Eylül | 19.00

Cok net soyluyorum, oynarsa Aydin'in maci olur.

Ya şu takım artık tam olarak iyileşsin her adamıyla iyileşsin ki artık takımın kemik kadrosu otursun.

İdeal 18:

A Takım

Ufuk

Serkan Kurtuluş

Neill

Gökhan Zan

Insua

Cana

Barış

Arda

Misimovic

Pino

Baroş

Yedekler

Emirhan ( Kaleci )

Hakan Balta

Sabri

Musa Çağıran

Emre Çolak

Kewell

Battal

Zaman zaman 18 e girecek futbolcular

Çağlar

Ayhan

Galatasaray da top oynamaması gereken futbolcular

Elano ( hak etmiyor )

Aydın Yılmaz ( hak etmiyor )

Mustafa Sarp ( yeteneksiz )

Serdar Özkan ( hak etmiyor )

Ali Turan ( Yeteneksiz )

Servet ( yeteneksiz )

Aykut ( yeteneksiz )

evet gerçekten müthiş tespitler, özellikle servet(yeteneksiz) ama gökhan zan ilk 11 , hey Allahım

bozbaykuslar.png

Boz Baykuşlarda maçta olacakmış.

evet gerçekten müthiş tespitler, özellikle servet(yeteneksiz) ama gökhan zan ilk 11 , hey Allahım

Şimdi arkadaşım senin ne kadar futbol seyircisi olduğunu bilmem ama ben futbolu kulüp bazında da oynamış biri olarak acizhane görüşümü bildirdim;

Defans adamında;

- Kademe anlayışı ( ?)

- Yan Stoperlerle işbirliği ( Bi nevi kademe anlayışına da girer, zaten böyle birşeyden bahsedemeyiz )

- Hava topu karşılama, karşıladıktan sonra boş bölgeye gönderme ( Hava topuna çıktıktan sonra kafayla topu rahatça rakip takıma atma, boş yere atamama )

- Kısa veya uzun pasla oyun kurabilme becerisi ( her maçta 5-10 kere yapıp hiç birinde adamı topla buluşturamadığı yapıdan bahsediyoruz )

- Duran topta adam paylaşımı ve markaj ( En son örnek türkiye maçında forvetin arkasında durması :S O ne ya, defans atılan kornerde adamının önünde durur :)

- Serilik ( Servetin yanından hızlı bir forvet geçtiğinde nasıl yere düştüğünü biliyoruz sanırım )

gibi özellikler olur...

Servet senede 2 maçta oynasa ve sen de bu adam yetenekli de siz göremiyorsunuz desen anlayacağımda, bu adam 2 senedir her maçta oynuyor ve her maçta bu dediklerimin hiç birini yapamıyor. Aynı adamı farklı gözlerle izlediğimiz çok aşikar.

İşte yorum ve izleme farkı bu olsa gerek...

Gökhan Zan bu yukarıda saydıklarımın elbette hepsini yapamıyor ama yine izleyen görebilir ( gerçi çok izleyemedik kendisini sakatlıklardan dolayı )

Gökhan Zan'da yukarıdaki özelliklerden sadece serilik yok. Zaten servette de yok :)

Ayrıca takımda şu anda Stoper oynayan , esas mevkisi stoper olan Servet, Zan, Ali Turan, Neill Var. Ben elimizdeki malzemenin en iyisiyle ne olabiliri yazdım.

Yoksa elbette zan da ilk 11 oyuncusu olmaz.

Daha dikkatli izlemeni istiyorum senden , göreceksin ve hak vereceksin diye umuyorum

Şimdi arkadaşım senin ne kadar futbol seyircisi olduğunu bilmem ama ben futbolu kulüp bazında da oynamış biri olarak acizhane görüşümü bildirdim;

Defans adamında;

- Kademe anlayışı ( ?)

- Yan Stoperlerle işbirliği ( Bi nevi kademe anlayışına da girer, zaten böyle birşeyden bahsedemeyiz )

- Hava topu karşılama, karşıladıktan sonra boş bölgeye gönderme ( Hava topuna çıktıktan sonra kafayla topu rahatça rakip takıma atma, boş yere atamama )

- Kısa veya uzun pasla oyun kurabilme becerisi ( her maçta 5-10 kere yapıp hiç birinde adamı topla buluşturamadığı yapıdan bahsediyoruz )

- Duran topta adam paylaşımı ve markaj ( En son örnek türkiye maçında forvetin arkasında durması :S O ne ya, defans atılan kornerde adamının önünde durur :)

- Serilik ( Servetin yanından hızlı bir forvet geçtiğinde nasıl yere düştüğünü biliyoruz sanırım )

gibi özellikler olur...

Servet senede 2 maçta oynasa ve sen de bu adam yetenekli de siz göremiyorsunuz desen anlayacağımda, bu adam 2 senedir her maçta oynuyor ve her maçta bu dediklerimin hiç birini yapamıyor. Aynı adamı farklı gözlerle izlediğimiz çok aşikar.

İşte yorum ve izleme farkı bu olsa gerek...

Gökhan Zan bu yukarıda saydıklarımın elbette hepsini yapamıyor ama yine izleyen görebilir ( gerçi çok izleyemedik kendisini sakatlıklardan dolayı )

Gökhan Zan'da yukarıdaki özelliklerden sadece serilik yok. Zaten servette de yok :)

Ayrıca takımda şu anda Stoper oynayan , esas mevkisi stoper olan Servet, Zan, Ali Turan, Neill Var. Ben elimizdeki malzemenin en iyisiyle ne olabiliri yazdım.

Yoksa elbette zan da ilk 11 oyuncusu olmaz.

Daha dikkatli izlemeni istiyorum senden , göreceksin ve hak vereceksin diye umuyorum

Gökhan Zan'ı izleme fırsatı bulabilseydik dikkatli izleyecektik, ama izleyebildiğim kadarıyla gördüğüm özellikleri ; Servet gibi kesiciliği yok, hava topu desen, Allah vermiş bir boy, bi tane kafa topu alamaz(bkz. Alex'e kafa ile gol attırmak) ,ayrıca Gökhan Zan'ın orta sahadaki oyunculara attığı yalandan paslara bakıp, "iyi oyun kuruyor" diyorsanız size hayırlı günler diliyorum. Bence servet takımımızdaki en iyi stoper(Neill'den de iyi olduğunu düşünüyorum defansif anlamda)

Bir şey daha; bu forumda Cana,Sabri gibi oyuncular şartsız kayırılıyorken, Mustafa,Servet ise yerden yere vuruluyor, halbuki hepsi aynı kalibrede oyuncular..

Kimse öyle sümküremez. Bu yeterli Galatasaray'da oynaması için yönetime göre.

Galatasarayın oyuncusuyla aklınız sıra dalga geçerek taraftar oluyorsunuz, umarım gökhan zan sürekli 11 oynamaya başlar da kendinizle dalga geçersiniz

Galatasaray inşallah yener ama İbb puan alırsada üzülmem :) Hem ibbyi seviyorum hemde Abdullah Avcıyı.

-------------------------Ufuk------------------

Neill--------------Servet------Gökhan----İnsua

-----------------Cana--------Ayhan-----------

----Pino--------------Misimovic----------Aydın

---------------------Baros------------------

-------------------------Ufuk------------------

Neill--------------Servet------Gökhan----İnsua

-----------------Cana--------Ayhan-----------

----Pino--------------Misimovic----------Aydın

---------------------Baros------------------

Cana gene kesık yıcek gıbıme gelıyor ama inş. oynar

Bu hafta ilk 11'de kesin olacak futbolcular>>>>>> UFUK-İNSUA-SERVET-NEİLL-........-AYHAN-........-KEWELL-MİSİMOVİÇ-.........-BAROS

Sağ bek SEKAN-ALİ TURAN arasında. Bence SERKAN olur.

Son yabancı hakkını CANA olarak kullanırsa sağ açıkta AYDIN oynar.

Son yabancı hakkını PİNO olarak kullanırsa MALESEF M.SARP BİZİ KANSER EDER...

Bana göre defansif ikili Cana ve Ayhan olmalı. Cana daha defansif, Ayhan daha ofansif oynamalı. O bölgede pas yapacak adam lazım ve Mustafa ya da Barış'tan daha iyi pas yapıyor Ayhan. Kanatlarda Kewell (sol) ve Aydın'la (sağ) başlamalıyız. Aydın bence Arda'nın yokluğunda forma şansını hak ediyor. Ayrıca Gaziantep maçında Cana'nın yerine Elano'nun tercih edilmesi gibi Rijkaard Cana'nın yerine Pino'yu oynatmayı düşünmez umarım. 60'tan sonrası için iyi bir tercih Pino, ama Cana varken mutlaka kullanılmalı artık.

Maçı ise dizilişten ve teknik-taktikten bağımsız olarak mücadelemizle kazanacağımızı düşünüyorum, yukarıdaki şekilde oynayalım veya oynamayalım, bu değişmez.

Bence 3 Puan alma sansimiz hic yok diyebilecegimiz bir Mac.... Umarim ben yanilirim..

Bence 3 Puan alma sansimiz hic yok diyebilecegimiz bir Mac.... Umarim ben yanilirim..

İBB'nin bizden hiç 3 puan alamadığını da unutmamak lazım. Ancak hiç bu kadar kötü oynamamıştık tarihte. :o

2 haftalık gol yememe durumumuzu sürdürürsek teknik kapasitesi yüksek oyuncularımız skoru yapacak ve kazanacağız diye düşünüyorum

Pino veya Kewell'dan birisi kesik yiyecek gibi.

Cana ilk 11'de başlamalı çünkü.

Beyler, şu ana kadar lig içersinde en uzun süreli galibiyet serimiz kaç maç?

Çok zor maç olucak aynı şekilde oynarsak.3 kere sıçradık bakalım 4.de ne olucak?

Geri
Üst Alt