Mete Alparslan
10 Numara!
- 23 Kasım 2008
- 16.905
- 13
- 1.363
Cevap: STSL 10/11 H:6 | Galatasaray - İstanbul BB | 26 Eylül | 19.00
Cok net soyluyorum, oynarsa Aydin'in maci olur.
Cok net soyluyorum, oynarsa Aydin'in maci olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya şu takım artık tam olarak iyileşsin her adamıyla iyileşsin ki artık takımın kemik kadrosu otursun.
İdeal 18:
A Takım
Ufuk
Serkan Kurtuluş
Neill
Gökhan Zan
Insua
Cana
Barış
Arda
Misimovic
Pino
Baroş
Yedekler
Emirhan ( Kaleci )
Hakan Balta
Sabri
Musa Çağıran
Emre Çolak
Kewell
Battal
Zaman zaman 18 e girecek futbolcular
Çağlar
Ayhan
Galatasaray da top oynamaması gereken futbolcular
Elano ( hak etmiyor )
Aydın Yılmaz ( hak etmiyor )
Mustafa Sarp ( yeteneksiz )
Serdar Özkan ( hak etmiyor )
Ali Turan ( Yeteneksiz )
Servet ( yeteneksiz )
Aykut ( yeteneksiz )
evet gerçekten müthiş tespitler, özellikle servet(yeteneksiz) ama gökhan zan ilk 11 , hey Allahım
Servet'te ne çeşit yetenek görüyorsun ?
evet gerçekten müthiş tespitler, özellikle servet(yeteneksiz) ama gökhan zan ilk 11 , hey Allahım
Şimdi arkadaşım senin ne kadar futbol seyircisi olduğunu bilmem ama ben futbolu kulüp bazında da oynamış biri olarak acizhane görüşümü bildirdim;
Defans adamında;
- Kademe anlayışı ( ?)
- Yan Stoperlerle işbirliği ( Bi nevi kademe anlayışına da girer, zaten böyle birşeyden bahsedemeyiz )
- Hava topu karşılama, karşıladıktan sonra boş bölgeye gönderme ( Hava topuna çıktıktan sonra kafayla topu rahatça rakip takıma atma, boş yere atamama )
- Kısa veya uzun pasla oyun kurabilme becerisi ( her maçta 5-10 kere yapıp hiç birinde adamı topla buluşturamadığı yapıdan bahsediyoruz )
- Duran topta adam paylaşımı ve markaj ( En son örnek türkiye maçında forvetin arkasında durması :S O ne ya, defans atılan kornerde adamının önünde durur
- Serilik ( Servetin yanından hızlı bir forvet geçtiğinde nasıl yere düştüğünü biliyoruz sanırım )
gibi özellikler olur...
Servet senede 2 maçta oynasa ve sen de bu adam yetenekli de siz göremiyorsunuz desen anlayacağımda, bu adam 2 senedir her maçta oynuyor ve her maçta bu dediklerimin hiç birini yapamıyor. Aynı adamı farklı gözlerle izlediğimiz çok aşikar.
İşte yorum ve izleme farkı bu olsa gerek...
Gökhan Zan bu yukarıda saydıklarımın elbette hepsini yapamıyor ama yine izleyen görebilir ( gerçi çok izleyemedik kendisini sakatlıklardan dolayı )
Gökhan Zan'da yukarıdaki özelliklerden sadece serilik yok. Zaten servette de yok
Ayrıca takımda şu anda Stoper oynayan , esas mevkisi stoper olan Servet, Zan, Ali Turan, Neill Var. Ben elimizdeki malzemenin en iyisiyle ne olabiliri yazdım.
Yoksa elbette zan da ilk 11 oyuncusu olmaz.
Daha dikkatli izlemeni istiyorum senden , göreceksin ve hak vereceksin diye umuyorum
Kimse öyle sümküremez. Bu yeterli Galatasaray'da oynaması için yönetime göre.
-------------------------Ufuk------------------
Neill--------------Servet------Gökhan----İnsua
-----------------Cana--------Ayhan-----------
----Pino--------------Misimovic----------Aydın
---------------------Baros------------------
Bence servet takımımızdaki en iyi stoper(Neill'den de iyi olduğunu düşünüyorum defansif anlamda)
Bence 3 Puan alma sansimiz hic yok diyebilecegimiz bir Mac.... Umarim ben yanilirim..