Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yukardaki komşuda Lig Tv var.Ama adam fenerli .Puan kaybedersek yine dalga geçicek.Ya yukarıda izleyeceğim yada cafede.![]()
Tahmini kadrom;
Ufuk-Serkan-Neill-Servet-Insua-Cana-Ayhan-Misimovic-Aydın-Kewell-Baros.
bu arada belki inanmazsınız ama yenildiğimiz o ilk haftalarda bende asla GALATASARAY forması giymeden gidiyordum şu 3 haftadır fikrimi değiştirip formamı giyerek gittim kazanmaya başladık ama tuhaf olan başka bir şey gecen hafta ayhan'nın golünden 1 dakika önce ben 2 defa armayı öptüm 1 dakikaa sonra gollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll diye kahve yıkıldı herkes kafayı bana taktı arma senin dudaklarında kalsın sakın ayırma dedi görecektiniz tam bir kahkaha tufanı yaşandı o an...:lol::lol::lol:
Insallah. Var mi duyum Cana´nin oynayacagina dair ? ScoutGs filan diyorlardi.
Tahmini kadrom;
Ufuk-Serkan-Neill-Servet-Insua-Cana-Ayhan-Misimovic-Aydın-Kewell-Baros.
Insallah. Var mi duyum Cana´nin oynayacagina dair ? ScoutGs filan diyorlardi.
Scout gs duyumuna gore ilk 11demıs
ScoutGS | Galatasaray Scouting Ekibi » Galatasaray – Büyükşehir Bld.
1. Lorik Cana : Avrupa’nın en iyi ön liberolarından birini takıma kazandırmışız ama hala haberimiz yok. Nedendir bilinmez, Rijkaard bekledi onu takıma monte etmek için. Bu hafta içinde duyduğumuz haberler Cana’nın ilk 11 başlayacağı yönünde. Başladığı anda bırakmaz, bırakmaması şart, nitekim Kadıköy’de en çok ihtiyacımız olacak dört futbolcudan (Sabri-Neill-Cana-Baros) biridir kendisi. Bugün şansının da yaver gitmesi dileğiyle. Hem Cana’nın, hem Galatasaray’ın.
Antrenmanlarda as takımda denendiğini biliyorum.
Onun dışında umut ediyorum Onur abi.
Kadronun aciklanmasini macin baslamasi kadar heycanla bekliyorum. Cana oynarsa cocuk gibi heycanlanacagimUmarim dogrudur ve oynar. Son 20 dakika
Kadronun aciklanmasini macin baslamasi kadar heycanla bekliyorum. Cana oynarsa cocuk gibi heycanlanacagimUmarim dogrudur ve oynar. Son 20 dakika
Halısaha maçına çağırıldım akşama, Sarp oynarsa halısahaya gideceğim vallahi, çekemem o adamı.
Bugün nedense Aydını izleyesim var.Golde bekliyorum ondan.![]()