STSL 10/11 H:6 | Galatasaray 3-1 İstanbul BB | 26 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:6 | Galatasaray - İstanbul BB | 26 Eylül | 19.00

Yukardaki komşuda Lig Tv var.Ama adam fenerli .Puan kaybedersek yine dalga geçicek.Ya yukarıda izleyeceğim yada cafede. :)

Parçalı forma ile parça yalım :D

Yukardaki komşuda Lig Tv var.Ama adam fenerli .Puan kaybedersek yine dalga geçicek.Ya yukarıda izleyeceğim yada cafede. :)

komşunu cafeye gönder sen yukarda izle,bu kıyağımıda unutma:cool: :p

Yenersek 3. oluyoruz gerçekten büyük bi fırsat geçti elimize

Tahmini kadrom;

Ufuk-Serkan-Neill-Servet-Insua-Cana-Ayhan-Misimovic-Aydın-Kewell-Baros.

bu arada belki inanmazsınız ama yenildiğimiz o ilk haftalarda bende asla GALATASARAY forması giymeden gidiyordum şu 3 haftadır fikrimi değiştirip formamı giyerek gittim kazanmaya başladık ama tuhaf olan başka bir şey gecen hafta ayhan'nın golünden 1 dakika önce ben 2 defa armayı öptüm 1 dakikaa sonra gollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll diye kahve yıkıldı herkes kafayı bana taktı arma senin dudaklarında kalsın sakın ayırma dedi görecektiniz tam bir kahkaha tufanı yaşandı o an...:lol::lol::lol:

bu arada belki inanmazsınız ama yenildiğimiz o ilk haftalarda bende asla GALATASARAY forması giymeden gidiyordum şu 3 haftadır fikrimi değiştirip formamı giyerek gittim kazanmaya başladık ama tuhaf olan başka bir şey gecen hafta ayhan'nın golünden 1 dakika önce ben 2 defa armayı öptüm 1 dakikaa sonra gollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll diye kahve yıkıldı herkes kafayı bana taktı arma senin dudaklarında kalsın sakın ayırma dedi görecektiniz tam bir kahkaha tufanı yaşandı o an...:lol::lol::lol:

This is Oz Buyucusu :D :D

Insallah. Var mi duyum Cana´nin oynayacagina dair ? ScoutGs filan diyorlardi.

Scout gs duyumuna gore ilk 11demıs

ScoutGS | Galatasaray Scouting Ekibi » Galatasaray – Büyükşehir Bld.

1. Lorik Cana : Avrupa’nın en iyi ön liberolarından birini takıma kazandırmışız ama hala haberimiz yok. Nedendir bilinmez, Rijkaard bekledi onu takıma monte etmek için. Bu hafta içinde duyduğumuz haberler Cana’nın ilk 11 başlayacağı yönünde. Başladığı anda bırakmaz, bırakmaması şart, nitekim Kadıköy’de en çok ihtiyacımız olacak dört futbolcudan (Sabri-Neill-Cana-Baros) biridir kendisi. Bugün şansının da yaver gitmesi dileğiyle. Hem Cana’nın, hem Galatasaray’ın.

Tahmini kadrom;

Ufuk-Serkan-Neill-Servet-Insua-Cana-Ayhan-Misimovic-Aydın-Kewell-Baros.

güzel kadro ama keşke aydın yerine pino olsaydı ama sınırlamadan dolayı oynayamaz tabi.. kaptan iyileşmeli

Insallah. Var mi duyum Cana´nin oynayacagina dair ? ScoutGs filan diyorlardi.

Antrenmanlarda as takımda denendiğini biliyorum.

Onun dışında umut ediyorum Onur abi.

Scout gs duyumuna gore ilk 11demıs

ScoutGS | Galatasaray Scouting Ekibi » Galatasaray – Büyükşehir Bld.

1. Lorik Cana : Avrupa’nın en iyi ön liberolarından birini takıma kazandırmışız ama hala haberimiz yok. Nedendir bilinmez, Rijkaard bekledi onu takıma monte etmek için. Bu hafta içinde duyduğumuz haberler Cana’nın ilk 11 başlayacağı yönünde. Başladığı anda bırakmaz, bırakmaması şart, nitekim Kadıköy’de en çok ihtiyacımız olacak dört futbolcudan (Sabri-Neill-Cana-Baros) biridir kendisi. Bugün şansının da yaver gitmesi dileğiyle. Hem Cana’nın, hem Galatasaray’ın.

Kadronun aciklanmasini macin baslamasi kadar heycanla bekliyorum. Cana oynarsa cocuk gibi heycanlanacagim :) Umarim dogrudur ve oynar. Son 20 dakika

Antrenmanlarda as takımda denendiğini biliyorum.

Onun dışında umut ediyorum Onur abi.

Bu da cok güzel bir gelisme Alper. Sagol söyledigin icin. Bunu bilmiyordum. Yavas yavas zamani geldi zaten. Rijkaard´in bu farki göremedigine sasiriyordum zaten.

Kadronun aciklanmasini macin baslamasi kadar heycanla bekliyorum. Cana oynarsa cocuk gibi heycanlanacagim :) Umarim dogrudur ve oynar. Son 20 dakika

Oynasın artık Cana Onur:)Cidden hep bir umut bekliyorum maçı.

Bu arada bazı arkadaşlar totem yapmışlar galiba.Bende ilk 2 hafta bir arkadaşı çağırmıştım maça hep kaybettik.Son üç haftadır grupla izlediğimiz maçlara gelmiyordu o arkadaş kazanıyorduk.Uğursuz arkadaşım bu maça geliyor hayırlısı olsun :)

Bugün nedense Aydını izleyesim var.Golde bekliyorum ondan. :D

Halısaha maçına çağırıldım akşama, Sarp oynarsa halısahaya gideceğim vallahi, çekemem o adamı.

İlk 11:Ufuk-Serkan-Servet-Neill-İnsua-Sarp-Ayhan-Misimovic-Kewell-Pino-Baros

Geri
Üst Alt