STSL 10/11 H:6 | Galatasaray 3-1 İstanbul BB | 26 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:6 | Galatasaray 3-1 İstanbul BB | Maç Sonucu

260920101168.jpg

Sabri çok yüzdeli pas yapan, kolay kolay omuz omuza da top vermeyen, sürekli sürekli bindirme yapan bir adam.

Kolay kolay kesebileceğini sanmam. Zaten Rijkaard'ın da favori adamlarından.

Cana = Ernst

Ne beklyiorsunuz Cana´dan? Valla sahada oldugu zaman rahat ediyorum acikcasi. Iyi degilmis. Bizde rakip taraftarlarin kiskirtici laflarina inanacagiz öyle mi? Ernst de düz bir futbolcu. Kaliteli düzlerden ama. Cana´da Ernst´ten 1 gömlek üstün düz bir futbolcudur. Görevi atak kesip önündeki adama topu aktarmaktir. Aslan gibi de yapiyor isini. Ayhan tabiki daha hareketli ve teknik oynayacak. Ikisi de farkli oyuncular cünkü. Ayhan´in görevi de o. Mecbur öyle oynamaya.

Cana Atak kesiyor ama yanındaki adama pas atacağına taça atması 2-3 pozisyonda beni çok şaşırttı.

Her aldığımız futbolcu,dan baros gibi ön plana çıkmasını bekliyoruz psikolojik bir şey bu halbuki baros ekmeği fırına verdiği için ön planda görünüyor arka planda ekmeği pişecek seviyeye getirmek için uğraşan adamlar var ama onlar görünürde değil hatalı bir düşünce tabi bu.

Cok basit bir karsilastirma yapalim. Ilk yari ve ikinci yari. Cana´li Galatasaray, Cana´siz Galatasaray. Yani Sarpinho´lu Galatasaray. Buyrun karsilastirin. Rijkaard dogru 11 ile cikinca sahaya show yapti Galatasaray. Eski düzene gecince yine durduk resmen, atak yapamamaya basladik. Rakibimiz oyunu kontrol etmeye basladi yine, baski yapti. Ve Galatasaray buna karsilik veremedi herzamanki gibi. Cana oyunda oldugu zaman Galatasaray baski yemiyor. Nedeni de Cana´nin nereye kosu yapmasi gerektigini ve nerde duracagini cok iyi bilmesi. Bu profesyonelligi bile onu Sarp´tan 10 gömlek üstün kilar.

Şuanki form durumlarına göre Ernst > Cana ama ileriki haftalarda ne olur bilemeyiz.Ernst daha formda daha takıma adapte daha iyi durumda.Cana Ernstin 1 gömlek üstü demek de abes olur.Bence Ernst kadar oynasın öpüp başımıza koyalım...

sadece ilk yarıyı izlediğimi söyleyeyim

mücadele top kapma ve pozisyon alma konusunda ne kadar azım açık kaldıysa yaptığı pas hatalarına ve o ıskaladığı pozisyona inanamadım,hayal kırıklığına uğradım..ama düzelmeyecek şeyler olmadığı için ve orta sahayı nasıl toparladığını ilk 45 dakikada gördüğüm için içim rahat..

yanlız endişe duyduğum bi şey var,maalesef bu adama daha oynamadan hakemeler tarafından ön yargı oluşmuş,çok kolay kart çıkardılar adama :mad:

canaya laf yok niyemi sunderland hastasıyım ve o takımn kaptanıydı herşeyiydi onu izleyen birisi olarak yapılcak yanlış değerlendirmelre bi tarafımla gülerim

Çıkarken gördüm yorumu benim canaya lafım yok bende onu marsilyadan biliyorum mesala ordaki gibi oynamıyor gittikçe açılır ama ben şuanki durumundan bahsettim herkese iyi akşamlar iyi geceler

Bu kadro ile değil, bu oyunla deseydin iyi bir yorum olacaktı. Sorun kadro da değil, takım olarak tam oturmadık. Fizik, kondisyon ve mental açıdan da tam hazır değiliz.

Kesinlikle oyun değil, KADRO. Bu kadro istediği kadar fizikman kuvvetlensin pas yapma becerisi olmayan,topa sahip olamayacak bir kadro. Hiç pozisyon yokken bir pas hatası ile gol yiyebilecek bir kadro. TSL hiçbir zaman iyi futbol ,iyi kadro için ölçü değil. Bu ligin şampiyonu Bursa valencia'dan 4 gol yiyebiliyor. Sorun, izlerken zevk alınacak bir futbol yok. Oyun kalitesi asla iyi futbol seyrettirebilecek bir kadro değil. Adam gecicek,çalım atacak bir oyuncuya hasret kaldık. Herkes çok fazla sakar.

Tek hamlede topu kontrol edecek bir oyuncu neredeyse yok. "Daha bu takım Hazır Değil" lafları tam bir geyik. Kadro kaliteli olsa her türlü belli eder. En azından maç seyrederken bu kadar sıkıntı çekmeyiz.

bu aydina nasil dayandi bu tarafar ve reikard hayret ettim oturdum yerden cilirdim

Kesinlikle oyun değil, KADRO. Bu kadro istediği kadar fizikman kuvvetlensin pas yapma becerisi olmayan,topa sahip olamayacak bir kadro. Hiç pozisyon yokken bir pas hatası ile gol yiyebilecek bir kadro. TSL hiçbir zaman iyi futbol ,iyi kadro için ölçü değil. Bu ligin şampiyonu Bursa valencia'dan 4 gol yiyebiliyor. Sorun, izlerken zevk alınacak bir futbol yok. Oyun kalitesi asla iyi futbol seyrettirebilecek bir kadro değil. Adam gecicek,çalım atacak bir oyuncuya hasret kaldık. Herkes çok fazla sakar.

Tek hamlede topu kontrol edecek bir oyuncu neredeyse yok. "Daha bu takım Hazır Değil" lafları tam bir geyik. Kadro kaliteli olsa her türlü belli eder. En azından maç seyrederken bu kadar sıkıntı çekmeyiz.

Tarkan, 1 ay sonra görüşelim.Bence yanılıyorsun.

Arkadaslar bu arada barosunun sakatligi nasil ciddy degildir umarim?

Geri
Üst Alt