- 6 Aralık 2009
- 14.446
- 818
- 1.738
Cevap: STSL 10/11 H:7 | K.Karabükspor 2-1 Galatasaray | 1 Ekim | Maç Sonucu
Canım çok sıkkın çoook.
Canım çok sıkkın çoook.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne alakasi var leedse atilan gol ile bu macin, söylermisin, ne alakasi var?sen o videoyu buraya koyarak, milleti galeyana getiriyorsun, zaten herkesin morali bozuk, zaten rezil olduk bugün bir de gidip en iyi dönemimizin maclarinin videosunu koyuyorsun buraya
Arkadaşlar maçın son 25 dksına yetişebildim. Cana ve Neilli oyundan almış Rij. Bunun sebebi neydi ? Şimdi baktım Canayı 30. dk da Neilli ilk yarı bitince almış herhalde.
Doğru dedim. İnşallah bir 6 daha yeriz. İnşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahh.
Keita Satıldı- HATA HEMDE ÇOK BÜYÜK HATA
Pino Alındı HATA
INSUA GELDİ- İyi oyuncu, iyi hamle
FORVET ALINMADI- HATA
Rijkaard ı eleştirmicem.
Ama forvetsiz gol atamassın.
Arkadaşlar maçın son 25 dksına yetişebildim. Cana ve Neilli oyundan almış Rij. Bunun sebebi neydi ? Şimdi baktım Canayı 30. dk da Neilli ilk yarı bitince almış herhalde.
Bütün hafta maçı bekliyorum..Sonuç? Bir hafta moralim düzelmez artık..
Bu takıma 2 orta saha , en az 1 kanat ve 1 tane de forvet lazım bu bir.
Duran topları 2 kişi bile oynasak sabri kullanmamalı gerektiğinde ufuk kullanmalı bu iki .
Adnan sezginin sene başı saflıkları unutulmamalı ve fatura herkesden önce ilk ona kesilmeli bu da 3 daha diyecek lafım yok .
of Atakan. anladik 6 yicez
emre_aydin Emre Aydın
Galatasaray Futbol Kulubü 1905 yılında, 2010 yılında modern futbola tepki olsun diye kuruldu.
![]()